به گزارش "شهر" به نقل از وزارت بهداشت، دكتر زهرا عبداللهي با اشاره به اين كه گروه گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها جزء بهترين منابع پروتئين هستند، اظهار كرد: مصرف اين گروه مواد غذايي براي رشد، خونسازي و سلامت دستگاه عصبي لازم است و بسياري از كودكان و نوجوانان الگوهاي غذايي نادرست دارند و به مقدار کافي از مواد غذايي گروه گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها استفاده نميکنند.
وي افزود: مصرف گوشت براي ارتقاي سلامتي، افزايش سطح ايمني و رشد و نمو مناسب لازم است و براي اطمينان از عملکرد مناسب ذهن و يادگيري درست، مصرف آن ضرورت دارد.
به گفته عبداللهي، افرادي كه به خوردن ماهي عادت دارند كمتر به بيماريهاي قلبي و عروقي، ديابت، ورم مفاصل و آسم مبتلا ميشوند و همچنين شانس ابتلاي آنها به سرطان نيز كمتر است.
وي تاكيد كرد: مصرف ناکافي از گروه گوشت، حبوبات، تخممرغ و مغزها روند رشد مغزي و فيزيکي کودکان و نوجوانان را کند ميكند و همچنين زيادهروي در مصرف گوشت قرمز ميزان خطر ابتلا به سرطان سينه در زنان جوان را دو برابر افزايش ميدهد.