به گزارش "شهر" به نقل از وزارت بهداشت، دكتر زهرا عبداللهي با بيان اين مطلب اظهار كرد: بهتر است افراد به هنگام طبخ غذا به جاي نمک از ادويهجات استفاده کرده و غذاها را با انواع چاشني نظير ادويه، ليمو ترش تازه، آبغوره، نارنج يا سرکه خوش طعم کنند.
وي افزود: مصرف تنقلات شور مانند چيپس و پفك در ابتلا به فشارخون افراد مؤثر است و توصيه مي شود مصرف اين نوع تنقلات را محدود كرده و همچنين هنگام صرف غذا از نمکدان استفاده نکنند.
عبداللهي ادامه داد: بهتر است افراد براي جلوگيري از فشارخون از مرغ، ماهي و گوشت لخم تازه به جاي انواع دودي، کنسرو يا فرآوري شده استفاده کنند وغذاهاي کنسرو شده نظير نخود فرنگي را بشويند تا مقداري از سديم (نمک) آن خارج شود.
به گفته معاون دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، توجه به برچسب غذايي غذاها بسيار مهم است، زيرا نشان مي دهد که در محصول مربوطه چقدر سديم (نمک) وجود دارد.