يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
ساعت : ۰۱:۴۸
کد خبر: ۳۴۹۹۲
|
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۵:۳۴
رييس سازمان مديريت بحران تهران:
رييس سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهر تهران با بيان اينكه مديريت بحران فعاليتي جمعي است، گفت: ستادهاي مديريت بحران مناطق فرصت و زمينه‌ايست تا هماهنگي سازمان‌ها و نهادهاي منطقه با يكديگر در شرايط عادي و شرايط وقوع حوادث ارتقا يابد و اقدامات پيشگيرانه و آمادگي افزايش يابد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومي سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهر تهران ، عزيزالله رجب زاده در نشست اعضاي ستاد مديريت بحران منطقه 14تاكيد كرد: مديريت بحران، فعاليتي محدود به يك سازمان و نهاد نيست بلكه تمامي تشكيلات دخيل در مديريت شهري و خدمات اضطراري در اين امر دخيل هستند.

 

او با اشاره به مشكلات موجود از جمله فرسودگي شريان‌هاي حمايتي و فرسودگي و ريزدانگي واحدهاي مسكوني و زمانبر بودن غلبه بر تمامي اين مسائل، گفت: متاسفانه هنوز احتمال وقوع زلزله را جدي نگرفته‌ايم و زمين لرزه تهران را باور نداريم و نشانه آن ضعف‌هاي موجود در ساخت و سازها، عدم آموزش مردم و كافي نبودن ميزان تلاش‌ها در اين حوزه نسبت به مخاطره موجود است.

 

او افزود: ‌البته نوسازي، ايمن سازي و مقاوم سازي ابنيه زمانبر است، اما آموزش مردم با راه‌هاي ارتقاي آمادگي در كوتاه مدت امكانپذير است و متاسفانه 80 درصد مردم هنوز آموزش‌هاي لازم در حوزه مواجهه با زلزله را فرا نگرفته‌اند.

 

رجب زاده گفت: ‌در سال آينده 13 اولويت كاري تعريف شده است كه از جمله آنها ايجاد و فعال ساختن ستادهاي مديريت بحران تا سطح محلات 374 گانه، اطلاع رساني و آموزش شهروندان، تهيه نقشه تخليه امن و تامين اسكان اضطراري محلات، تشكيل و تجهيز 135 تيم حرفه‌اي در نواحي و ايجاد ساختار مديريت بحران در اماكن عمومي شامل مجتمع‌هاي مسكوني، اداري و تجاري است.

نظر شما