به گزارش «شهر» بهنقل از روابط عمومي معاونت امور اجتماعي و فرهنگي شهرداري تهران، اين برنامه با هدف ارائه آموزش همگاني و ارتقاي سطح آگاهي افراد ديابتي و خانواده آنها در خصوص تهيه غذاها و دسرهاي مفيد براي بيماران ديابتي اجرا شد.
بر اين اساس اعضاي کانونهاي محلات با هماهنگي دبيران خود توانستند ضمن تهيه غذاهايي با مواد اوليه بسيارمفيد و توزيع آن، اطلاعات لازم از قبيل مواد اوليه، طرز تهيه، خواص و اثرات ان بر روي قند خون (کنترل يا کاهش) را به صورت شفاهي و کتبي در اختيار شهروندان ديابتي قرار دادند.
در ادامه اين برنامه يکي از متخصصان تغذيه و تعدادي از پزشکان در خصوص چگونگي مراقبت و ارتقاي سطح سلامت جسمي افراد ديابتي سخناني كردند.