سه‌شنبه ۰۱ خرداد ۱۴۰۳
ساعت : ۱۴:۱۶
کد خبر: ۵۵۱۷۴
|
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۰:۲۹
در حالي كه خبرها و رايزني ها ميان توليد كنندگان و مسئولين حاكي از تثبيت قيمت شير است اما بهاي لبنيات در سکوت سير صعودي خود را طي مي كند.

به گزارش شهر و به نقل از جام جم، قيمت بالاي شير و فراورده هاي لبني باعث شده علاوه بر مصرف كنندگان اين فرآورده ،صداي توليد كنندگان نيز در آيد و از دست اندركاران بخواهند كه قيمتها را به حالت سابق درآورند.

براين اساس توليد كنندگان فرآورده‌هاي لبني در ديدار با قائم ‌مقام وزارت صنعت، معدن و تجارت،با رسيدن به تفاهم هايي مقرر كردند، در صورت دريافت نهاده هاي دامي و علوفه ،شير را به قيمت مصوب به كارخانجات ارايه كنند .

 

سيروس روستا رييس هيات مديره اتحاديه دامداران ايران روز دوشنبه در گفتگو با جام جم آنلاين با اشاره به افزايش قيمت شير طي روزهاي اخير در مورد اتخاذ تصميمات ،با مسئولان مربوطه گفت: قرار شد در مورد قيمت نهاده ها مانند سبوس ، جو و ينجه تجديد نظر شود اما از حرف تا عمل فاصله زيادي است .

 

وي با بيان اينكه تاكنون تفاهم نامه هاي زيادي ميان دامداران و مسئولين صورت گرفته، افزود: قرار شد كه سبوس به قيمت 280 تومان به دامدار داده شود اما كارخانه ها زير بار اين قضيه نمي روند و اين محصول را با قيمت 460 تا 470 تومان در بازار به فروش مي رسانند.

 

روستا تاكيد كرد: بسياري از تفاهم ها نيز در شهرستانها مورد توجه قرار نمي گيرد و همين امر سر درگمي دامدار را به همراه دارد .

 

وي با اشاره به اينكه دامداران به دنبال افزايش قيمت نيستند و تمام تلاش خود را مي كنند تا مردم از لبنيات استفاده كنند افزود :بايد زير ساختهاي مربوط به توليد كننده، از قبيل نهاده ها و داروي دام، ثابت نگه داشته شود تا خروجي قيمت ها نيز ثابت بماند .

 

از سوي ديگر محمدرضا اسماعيلي مديرعامل اتحاديه تعاوني‌هاي لبني کشور در گفتگو با يكي از سايت هاي خبري با اشاره به اينكه قيمت شير در يک سال گذشته از 50 تا 300 درصد افزايش داشته است، پيش‌بيني کرد که قيمت فرآورده‌هاي لبني تا 250 درصد افزايش پيدا کند.

 

اما رضا باكري دبير انجمن صنفي توليدکنندگان فرآورده‌هاي لبني با اشاره به جزئيات ديدار دامداران با قائم‌مقام وزارت صنعت، معدن و تجارت، به خبرگزاري مهر گفته است تا يک هفته آينده، شرايطي از سوي وزارت صنعت، معدن و تجارت فراهم مي شود که در قبال دريافت خوراک دام، شير با قيمت مصوب به کارخانجات تحويل داده شود .

 

وي اظهار اميدواري كرد كه دامداران با دريافت علوفه، شير را با قيمت مصوب تحويل کارخانجات دهند، و يکشنبه آينده، طي جلسه مجدد با دامداران عملکرد تامين علوفه و نحوه تحويل شير از سوي دامداران بررسي شود.

 

درهمين حال سيد شكرخدا موسوي نماينده اهواز و عضو كميسيون كشاورزي نيز در خصوص افزايش لبنيات در كشور به جام جم آنلاين گفت :طي هفته گذشته شير در هر كيلو نزديك به 250 تومان افزايش قيمت داشته و قطعا اين موضوع بعد از پايان تعطيلات مجلس در 19 شهريورماه در كميسيون كشاورزي آب و منابع طبيعي با حضور مسئوولان مورد بررسي قرار خواهد گرفت .

 

وي افزايش قيمت مايحتاج مردم را به صلاح كشور ندانست و افزود :بايد با بررسي هاي دقيق در كميسيون مشخص شود كه اينبار مشكل از كجا سردرآورده است .

 

موسوي با اشاره به سومديريت ها در زمينه افزايش قيمت محصولات، كه گاهي دامن مرغ و هم اكنون محصولات لبني را گرفته افزود :مشكل كشور توليد محصول نيست بلكه مشكل اساسي تنظيم بازار است و سو مديريت در اين زمينه است .

 

نماينده اهواز يادآور شد: بحث گراني ها ورسيدگي به آن خواست مردم است و نمايندگان با توجه به وظيفه اي كه بر عهده دارند حتما آن را در دستور كار خود قرار خواهند داد .

 

وي افزود : البته از شخص رييس مجلس انتظار دارم كه به بحث گراني ها وارد شود و آن را به يك نتيجه منطقي برساند و از دستگاه هاي اجرايي بخواهد كه در اين زمينه همكاري لازم را داشته باشند.

نظر شما