دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
ساعت : ۰۰:۵۴
کد خبر: ۶۸۴۳۶
|
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۶
معاون شهردار تهران هم‌زمان با «روز جهانی کودک» اعلام کرد:
معاون شهردار تهران روز جهانی کودک (16 مهر) را فرصتی برای مرور آن چه طی سال‌های اخیر در راستای تأمین ایمنی کودکان انجام شده، دانست و گفت: بیش از یک میلیون نفر از شهروندان شهر بزرگ تهران را شهروندان کوچک یا همان کودکان تشکیل می‌دهند که تأمين ايمني این عزیزان نزد مدیریت شهری در اولویت قرار دارد.
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، مهندس سید جعفر تشکری هاشمی افزود: کودکان نیز باید مانند سایر شهروندان از امکانات شهر و خدمات شهری برخوردار باشند و «روز جهانی کودک»، فرصتی برای ورود به جهان کودکی است که مسئولان بنا بر تکالیف و وظایف خود نباید از این موضوع مهم غافل شوند.

وی با اشاره به این که حوادث ترافیکی یکی از اصلی‌ترین دلایل تهدید سلامت کودکان در کشورمان به شمار می آیند، اظهار کرد: بر اساس آخرین آمار، سالانه 95 هزار کودک و نوجوان زیر 18 سال در کشور جان می بازند که 43 درصد از این کودکان و نوجوانان بر اثر حوادث ترافیکی از بین می روند و ناگفته نماند پسربچه ها بیشتر از دختربچه ها در سوانح ترافیکی کشته می شوند.

مهندس تشکری هاشمی با بیان این که کودکان از آسیب پذیرترین افراد در برابر حوادث به شمار می آیند، پیشگیری از وقوع حادثه برای کودکان را مستلزم رعایت نکات ایمنی دانست و تصریح کرد: به این منظور نسبت به ایمن‌سازی معابر شهری به ویژه تأمین فضای امن حاشیه مدارس و تأمین خودروهای مجاز سرویس مدرسه برای رفت و آمد ایمن دانش‌آموزان اقدام کرده ایم.

وی شناخت نحوه وقوع حوادث ترافیکی و انجام اقدامات اولیه را از جمله موارد کاهش خطرات ترافیک برای کودکان بر شمرد و اضافه کرد: به عنوان مثال استفاده از صندلی مخصوص کودک و صندلی عقب خودرو برای کودکان، پرهیز از سوار کردن کودکان بر ترک موتورسیکلت و پشت وانت و نیز آموزش صحیح چگونگی عبور از خیابان به کودکان، در کاهش خطرات موثر است.

مهندس تشکری هاشمی با تأکید بر ضرورت ارائه آموزش صحیح ترافیک به کودکان، گفت: برای ورود به دنیای کودکی باید با آنان همراه شده و از طریق باز‌آموزی و ارتقای سطح آگاهی‌، دنیایی سرشار از آرامش و سلامتی را برای این عزیزان مهیا کرد.

وی با اشاره به حسن عملکرد پارک های آموزش ترافیک در آموزش کودکان، تأکید کرد: در 12 پارک‌ آموزش ترافیک که نمونه هایی از شهرهای مینیاتوری محسوب می شوند، کودکان به زبان ساده و به صورت نظری و عملی با آداب زندگی در شهر و رفتارهای صحیح ترافیکی آشنا می شوند و می آموزند که چگونه می توانند هنگام عبور و مرور در شهر از خود مراقبت کنند.

مهندس تشکری هاشمی با بیان این که ارتقای سلامت کودکان از مهم ترین شاخص های سلامت یک جامعه است، افزود : در اجرای سیاست های شهردار محترم تهران و تأکید شورای شهر در خصوص تبدیل تهران به شهر انسان محور، اقدامات بیشتری به منظور تأمین ایمنی شهروندان به ویژه کودکان که سلامتی آنان در حوادث ترافیکی تهدید می شود، پیش بینی شده است.

معاون شهردار تهران در پایان خاطرنشان کرد: کودکان به عنوان شهروندان کوچک امروز، آینده‌سازان بزرگ فردای کشور اسلامی‌مان هستند و مدیریت شهری تهران برای تأمین آرامش و ایمنی این عزیزان و تبدیل تهران به شهری که به معنای واقعی دوستدار کودک باشد، از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نخواهد کرد.
نظر شما