دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
ساعت : ۱۹:۵۲
کد خبر: ۷۱۱۷۷
|
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۰
«بازی‌های گرسنگی: گرفتن آتش» در نهمین روز نمایش بین‌المللی خود، موفق به کسب فروش بالای ۲۰۰ میلیون دلاری شد. فیلم یک هفته زودتر از آمریکا در بقیه کشورهای جهان اکران شد.
به گزارش شهر، شرکت مستقل فیلم‌سازی لاینزگیت تهیه‌کننده فیلم با اعلام این موضوع گفت پیش‌بینی چنین موفقیت خوبی برای آن می‌کرد.

با اضافه کردن رقم فروش 222 میلیون دلاری فیلم در آمریکای شمالی، رقم فروش کلی جهانی آن ( هم آمریکا و هم دیگر کشورهای جهان) به 423 میلیون دلار رسیده است.

تحلیل‌گران اقتصادی سینما می‌گویند فروش 423 میلیون دلاری «بازی‌های گرسنگی:گرفتن آتش» در عرض 9 روز، یک رقم خیلی خوب برای این فیلم است.

بر مبنای این رقم فروش کلان در این مدت کوتاه، اهل فن می‌گویند فروش کلی جهانی این اکشن ماجراجویانه و نوجوانانه به یک میلیارد دلار خواهد رسید.

به نوشته سایت اینترنتی ددلاین، قسمت دوم «بازی‌های گرسنگی» با هزینه بالای 130 میلیون دلاری تهیه شده و تهیه‌کنندگانش از صرف این هزینه بالا پشیمان نیستند.

جنیفر لاورنس، لیام همسورث، جاش‌‌هاچرسن، دانلد ساترلند، ووردی هارلسن و فیلیپ سیمور هافمن بازیگران اصلی این اکشن ماجراجویانه هستند.

قصه فیلم درباره دو کاراکتر اصلی و نوجوان آن کاتینس و پیتا ( با بازی لاورنس و هاچرسن) است که پس از برنده شدن در مسابقه سخت بازی‌های گرسنگی به شهر خود بر می‌گردند.

در شهر از آن ها به عنوان قهرمان ملی استقبال می‌شوند، برنده شدن این دو نوجوان، باعث هیجان زیادی در بین اهالی شهر می‌شود و یک شورش عمومی در می‌گیرد.

مسئولان شهر که نگران از دست دادن موقعیت‌ خود هستند، تصمیم به مقابله جدی با کاتنیس و پیتا می‌گیرند و طرح قتل آنها را می‌ریزند.

«بازی‌های گرسنگی: گرفتن آتش» در سه روز اول اکران عمومی خود در آمریکای شمالی 158 میلیون دلار فروش کرد و باعث تعجب و شگفتی تحلیل‌گران اقتصادی سینما شد.

یک چنین رقم بالایی برای افتتاحیه یک فیلم سینمایی در اواسط فصل پایئز، حکم یک اتفاق تازه را داشت و کمتر کسی پیش‌بینی این رقم فروش کلان را برای آن می‌کرد.

قسمت اول فیلم سال قبل به روی پرده سینماها رفت. این فیلم با یک افتتاحیه 152 میلیون دلاری، حدود 408 میلیون دلار در جدول گیشه نمایش سینماهای آمریکای شمالی فروش کرد.

هزینه تولید این فیلم حدود 78 میلیون دلار شده بود و قصه شهری را تعریف می‌کرد که حال و هوایی شبیه حکومت‌های دیکتاتوری و کمونیستی دارد.

در این شهر جوان برخلاف میل باطنی‌شان برای بازی در یک مسابقه خطرناک سالانه به نام بازی‌های گرسنگی انتخاب می‌شوند. این بازی فقط یک برنده نهایی دارد، که با شکست دادن بقیه شرکت‌کنندگان مسابقه، به این مقام می‌رسد.
نظر شما