يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
ساعت : ۱۷:۴۰
کد خبر: ۷۱۳۴۹
|
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۲
رئیس مرکز مطلعات و برنامه‌ریزی شهر تهران از برگزاری «ششمین جشنواره بین‌المللی پژوهش و نوآوری مدیریت شهری» در تاریخ 25 آذر 92 توسط مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران، دکتر بابک نگاهداری با اعلام این خبر افزود: شهرداری تهران و مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران در راستای توسعه پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری اقدامات گسترده‌ای را به عمل آورده است و تبلور این امر برگزاری پنج دوره جشنوارهبین المللی پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری است.

به گفته وی، دو عامل اصلی ایجاد تفکر، ایده و فضای علمی و اقدام عملکردی باعث ایجاد هر نوع تحول و تغییری در جوامع بشری می‌شود. هرگاه در جامعه‌ یکی از این دو دچار ضعف باشد، نمی‌توان شاهد پیشرفت، توسعه و تعالی بود. با وحدت و تعامل میان این دو امکان رشد و توسعه در یک جامعه ( ‌کشور، شهر یا سازمانی مانند شهرداری) اتفاق می‌افتد.


رئیس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران اظهار کرد: از زمانی که ابتکار برگزاری جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری توسط مسوولان قبلی مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران عملی شده هر سال شاهد افزایش روند ارسال مقاله‌ها، کتاب‌ها، پایان‌نامه‌ها، ابتکارات و خلاقیت‌ها نسبت به سال قبل هستیم. البته این روند به موفقیت سیاست‌های در نظر گرفته شده در جشنواره باز می‌گردد. زیرا افزایش مخاطبان طی پنج دوره قبل جشنواره مصداق این امر است.

نگاهداری در ادامه به اهداف برگزاری این جشنواره اشاره کرد و گفت:معرفی پژوهش‌های کاربردی و دستاوردهای علمی و تجارب برتر جهانی، ايجاد زمينه برای شناسايی، تبادل و ترويج روش‌های علمی مديريت شهری و توانمندسازي مديران وكارشناسان و تكريم پديد آورندگان آثار برتر علمی، پژوهشی و آثار هنری در ارتباط با مديريت شهری، سه هدفی است که برای ششمینجشنواره «بین المللی پژوهش و نوآوری مدیریت شهری» در نظر گرفته شده است.

وی، روند رو به گسترش جهاني شدن كلانشهرها و شكل‌گيري شهرهاي جهاني، رشد و سرعت شگفت‌آور فناوري اطلاعاتو انقلاب در شيوه‌هاي اطلاع‌رساني، انقلاب دانش و توجه به مديريت مبتني بر دانش و دانايي، روش‌هاي نوينمديريت شهري و نگاه بر ابعاد مختلف شهر و دستيابي به تجارب موفق از مديريت يكپارچه و واحد شهري را از ضرورت‌های برگزاری این جشنواره بیان کرد.

رئیس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران با بیان اینکه،تمركز بر مهمترين مسائل شهري با تاكيد بر كلان شهر تهران و تلاش براي حداكثرسازي مشاركت نخبگان، پژوهشگران، استادان ، دانشجويان و كارشناسان مرتبط با مديريت شهري از سیاست‌ها و خط مشی‌های این جشنواره به شمار می‌رود، افزود: تأكيد و تمركز جدي بر ابعاد فرامنطقه‌اي و ملي كلان شهر تهران و ضرورت مشاركت ملي در مديريت شهري اين شهر و بهره‌گيري حداکثري از ظرفيت‌هاي محيط‌هاي دانشگاهي و آموزشيپژوهشي داخلي و بين‌المللي از سیاست‌های دیگر«ششمین جشنواره بین المللی پژوهش و نوآوری مدیریت شهری» به شمار می روند.

وی شعار امسال جشنواره را شکوفایی شهری بیان کرد و گفت:ششمین جشنواره بین‌المللی پژوهش و نوآوری دارای 40 محور است که عبارتند از؛ شکوفایی شهری، مدیریت یکپارچه شهری، استراتژی‌های توسعه شهری، حمل و نقل و ترافیک شهری، عمران شهری، اقتصاد شهری، مالیه شهری، فناوری‌های نوین و شهر، شهر مجازی، شهرسازی و معماری، طراحی شهری، برنامه ریزی و طراحی منظر شهری، مبلمان و زیبا سازی شهری، هنر و شهر، جامعه شناسی شهری، جامعه و فرهنگ شهری، مشارکت و دموکراسی محلی، شوراها و شهرداری‌ها، دولت مدیریت محلی، کیفیت زندگی شهروندان، گردشگری شهری پایدار، ورزش، تفریحات و سرگرمی در شهر، اخلاق و معنویت در شهر، سلامت و بهداشت در شهر، ایمنی و امنیت شهری، مدیریت بحران در شهر، برنامه‌ریزی مخاطرات محیطی، محیط زیست و توسعه پایدار، انرژی پایدار و شهر، مدیریت مواد زائد و پسماند، بافت فرسوده شهری، حاشیه نشینی و شهر، جهانی شدن و شهری، برند شهری، روابط بین‌الملل و دیپلماسی شهری، آینده پژوهی و شهر، حقوق شهر و شهروندان، برنامه ریزی شهری، شهرهای اسلامی و عدالت در شهر و فراگیری اجتماعی.

نگاهداری اظهار کرد: آثار ارسالی در بخش علمیپژوهشی و نو آوری، شامل طرح های مطالعاتــی و پژوهشـــی، کتاب، مقاله، پایان نامهو در بخش آثار هنــری شامل طرح های گرافيكشهــری، عكس، نقاشی دیواری، مجسمه سازیو فيلم سازی است که در ارتباط با یکی از محورهای 40گانه تا 30 مهرماه سال جاری به دبیرخانه جشنواره ارسال شده و کمیته علمی و هیات داوران نیز در حال بررسی این آثار می باشد.

وی خاطر نشان کرد: تعداد کثیری آثار داخلی و خارجی در قالب مقاله، کتاب، طرح پژوهشی و پایان‌نامه به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.

نگاهداری با اشاره به اینکهتعداد داوران جشنواره 195 نفر است، افزود: این تعداد شامل ؛ 22 نفر استاد، 35 نفر دانشیار، 91 نفر استادیار، 18 نفر مربی(دانشجوی رشته دکتری) و 29 نفر مربی می باشد.


نظر شما