چهارشنبه ۰۲ خرداد ۱۴۰۳
ساعت : ۰۲:۴۶
کد خبر: ۷۴۱۱۳
|
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۴
تاکید بر استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی و هنری در جلسه مشترک رییس پلیس راهور و معاون شهردار تهران
جلسه مشترک سردار حسین رحیمی رییس پلیس راهور تهران بزرگ و مهندس سید جعفر تشکری هاشمی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با موضوع اهمیت استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی و هنری به منظور انتقال آموزه‌های ترافیکی به عموم شهروندان به وبژه کودکان و نوجوانان در محل فرماندهی پلیس راهور پایتخت برگزار شد.
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، سردار رحیمی گفت: استفاده از ابزارهای هنری و فرهنگی بزرگترین کمک در جهت آموزش ترافیک و رعایت قوانین و مقررات ترافیکی در بین دانش‌آموزان به عنوان اثرگذارترین و مهمترین قشر جامعه است.
 
وی با اعلام این که هر سال حدود 18 هزار نفر در تصادفات رانندگی در کشورمان کشته و ده‌ها هزار نفر مجروح و مصدوم می‌شوند، تاکید کرد: بسیاری از این تصادفات ناشی از قانون¬گریزی و زیر پا گذاشتن قوانین و مقررات از سوی برخی از رانندگان است.
 
سردار رحیمی با ابراز تأسف از این که اغلب افرادی که در تصادف جان خود را از دست می‌دهند یا آسیب می‌بینند، از گروه‌های مولد جامعه محسوب می‌شوند، اظهار کرد: متأسفانه بسیاری از این افراد مردان جوانی‌اند که عموماً تنها نان‌آور خانواده محسوب می‌شوند و در تصادف کشته شده یا دچار آسیب جدی می‌گردند و از نیروهای مولد جامعه به افراد سربار جامعه تبدیل می‌شوند. 
 
وی آسیب‌های ناشی از تصادفات را بسیار گسترده و شامل طیف وسیعی از خسارات مادی، صدمات جانی و لطمات روحی دانست و تصریح کرد: اگر امروز بسیاری از کشورهای دنیا مشکلات خود را در حوزه ترافیک حل کرده¬اند، این امر مرهون توجه ویژه¬ای است که آن¬ها سال¬هاست به موضوع آموزش کودکان و نوجوانان معطوف داشته¬¬اند.
 
رییس پلیس راهور تهران بزرگ در پایان خاطرنشان کرد: اگر با مجموع اقدامات آموزشی، فرهنگی و هنری بتوانیم حتی یک مصدوم یا یک مجروح از تعداد شهروندان از جمله دانش¬آموزانی که در تصادفات مصدوم و مجروح می¬شوند کم کنیم، موفق شده¬ایم.
 
معاون شهردار تهران نیز در این مراسم با اشاره به این که شهرهای پایدار و توسعه یافته شاخص¬هایی دارند که یکی از مهم-ترین  آن¬ها رفتارهای ترافیکی است، گفت: در این شهرها، مردم نظم و انضباط را به صورت کامل رعایت می¬کنند و به اصول و قواعد حاکم بر شهر احترام می¬گذارند و همین قاعده¬مندی، گواه پایداری و تضمین کننده توسعه یافتگی این شهرهاست.
 
مهندس تشکری هاشمی با بیان این که  نا به سامانی و نا به هنجاری در رفتارهای ترافیکی نشان دهنده عقب¬ماندگی شهرها و کشورهایی است که این رفتارها در آن¬ها به نمایش گذاشته می¬شود، افزود: رفتارهای ترافیکی شاخصی است که نمی¬توان آن را کتمان کرد و از ملت با فرهنگ و متمدن ایران که به ارزش¬های انسانی و اجتماعی پآیبندند، چنین رفتارهایی پذیرفته نیست.
 
وی با اعلام این که رفتارهای ترافیکی بسیاری از رانندگان، راکبان موتور و عابران در شأن ملت ایران نیست، تأکید کرد: البته با فرهنگ‌سازی تمام مشکلات را نمی‌توانیم حل کنیم و گرچه توجه به موضوعات فرهنگی شرط لازم است اما شرط کافی نیست.
معاون شهردار تهران با اشاره به این که البته فراموش نکنیم نمی¬توانیم از افرادی که هرگز به آن¬ها آموزش نداده¬ایم، انتظار داشته باشیم موضوعات مورد نظر ما را رعایت کنند، تصریح کرد حتی برای افرادی که در صدد دریافت گواهینامه موتورسیکلت هستند نیز هیچ  آموزش آکادمیکی پیش¬بینی نکرده¬ایم.
 
مهندس تشکری هاشمی با بیان این که مدیریت شهری و پلیس، هنر را به عنوان ابزاری که می¬تواند در خدمت پرورش جامعه قرار گیرد مورد توجه قرار داده¬اند، تصریح کرد: خوشبختانه شاهد این هستیم که حتی پلیس هم صرفاً به اعمال قانون اکتفا نمی¬کند و امروز برای پلیس راهور آموزش مقدم بر اعمال قانون است.
 
وی در پایان با تأکید بر این که موضوع فرهنگ¬سازی نه مأموریت ذاتی پلیس راهور است و نه وظیفه اداری مدیریت شهری، خاطرنشان کرد: به دلیل عدم توجه دستگاه¬های مسئول به این بخش، پلیس راهور و مدیریت شهری داوطلب شده¬اند تا با استمداد از هنرمندان و استفاده از زبان هنر آموزش¬های  ترافیکی را بر ذهن دانش¬آموزان حکاکی کرده و در وجود این عزیزان نهادینه کنند.  
نظر شما