شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
ساعت : ۱۰:۵۴
کد خبر: ۷۴۶۰۲
|
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۹
در پنجمین جلسه کمیته تخصصی توانمندسازی بانوان شاغل در شهرداری منطقه 21 بر ارتقاء سطح توانمندسازی بانوان شاغل در این منطقه تاکید کرد .

به گزارش " شهر " به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 21 ، در این جلسه که با حضور شهردار منطقه ، معاون مالی و اداری ، مشاور شهردار در امور بانوان ، نمایندگان بانوان شاغل در معاونتها و حوزه های مختلف شهرداری این منطقه در سالن جلسات شهرداری منطقه 21 برگزار شد ، دکتر مصطفی سلیمی شهردار این منطقه وظیفه مهم شهرداری را به عنوان یک سازمان اجتماعی و خدماتی ، ارائه خدمات مطلوب به شهروندان و حل مسائل و مشکلات شهری دانست و گفت : آنچه مهم است این است که شهرداری باید از تمام ظرفیتهای خود برای حل مشکلات شهروندان و ارائه خدمات بهتر به آنها استفاده کند . بانوان شاغل در این سازمان با حضور در حوزه های مختلف نقش مهمی در خدمات دهی به شهروندان دارند .

در ادامه این جلسه زهرا خوش برش مشاور شهردار در امور بانوان ، مدیریت و برنامه ریزی در حوزه بانوان را کوشش برای بهبود وضعیت اشتغال بانوان شاغل در شهرداری عنوان کرد و گفت : 21 درصد کارمندان شهرداری منطقه 21 بانوان هستند که میانگین تحصیلات آنها فوق دیپلم به بالاست . میانگین سن آنها نیز 25 تا 40 سال است و این نشان دهنده جوان بودن نیروی کار است . از بین 110 بانوی شاغل در شهرداری این منطقه 86 نفر در پستهایی همچون رئیس ادارعه ، مسئول و کارشناس قرار دارند که این موضوع موید کارآمدی ، تخصص و تجربه آنهاست .

مشاور شهردار در امور بانوان در بخش دیگری از صحبتهای خود به برخی از مشکلات بانوان شاغل در شهرداری این منطقه اشاره کرد و گفت : طبق بررسی های به عمل آمده و جلسات تخصصی که با حضور نمایندگان آنها و معاونین و روسای ادارات برگزار شده است ، بانوان در برخی از موضوعات از جمله آموزش ، بهداشت و درمان ، رفاهی ، خدماتی و اداری با معضلاتی روبرو هستند که خواهان برطرف شدن آن هستند ، که از این رو حوزه مشاور شهرداری منطقه در امور بانوان در راستای اهداف و سیاست های کلان شهرداری تهران اقدام به ایجاد کمیته ای با عنوان کمیته ارتقای سطح توانمندی بانوان شاغل در شهرداری کرده است . در این کمیته اهدافی همچون ایجاد همدلی و هم افزایی ، توانمند سازی و ارتقاء قابلیتهای بانوان ، احصاء مسائل و مشکلات آنها ، زمینه سازی برای مشارکت بیشتر بانوان شاغل ، انتقال داش و مهارت در بین بانوان شاغل ، شناسایی ظرفیتهای موجود در بین آنها ، فراهم آوردن زمینه آشنایی مدیران با توانمندی های بانوان و تهیه و تدوین برنامه های مورد نیاز از سوی این حوزه بر اساس اولویت ها دنبال می شود .

این اهداف در قالب نشست های تخصصی با حضور نمایندگان هر حوزه و معاونت برگرار خواهد شد .

نظر شما