يکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
ساعت : ۰۷:۵۷
کد خبر: ۹۲۶۱۶
|
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۹
در نشست موضوعی «روز روشنایی» در فرهنگ‌سرای گلستان عنوان شد
در هفتاد و دومین برنامه نغمه عشاق و پنجمین نشست روز روشنایی با حضور دکتر سیدحسین علوی پژوهشگر و مدیرمسئول خبرگزاری بسیج و دکتر نفیسه فیاض بخش نماینده سه دوره مجلس شورای اسلامی، استاددانشگاه و پژوهشگر واجرای مجید یراقبافان فرهنگسرای گلستان به بررسی موضوعی سند 2030 و ضرورت حذف آن از نظام آموزشی کشور پرداخت.
به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، در ابتدای این نشست دکتر نفیسه فیاض بخش، استاددانشگاه و پژوهشگر با بیان اینکه هدف اصلی کنوانسیون های جهانی دیکته شده به ایران ضایع شدن دین اسلام است، گفت: نه تنها سند 2030 بلکه تمام اسناد ابلاغ شده و دیکته شده از سوی سازمان ملل از دیرباز با هدف القای بی دینی و بی قیدی در میان جوانان کشور ما در پوشش القای آزادی، مهربانی و رفع خشونت بوده است.
 
وی با اشاره به اینکه پیش از سند 2030 هم سندهای بسیار این چنینی وجود داشت که خوشبختانه تصویب نشد، افزود: کنوانسیون رفع تبعیض علیه زن در مجلس ششم تصویب شد اما بعد از ارجاع به شورای نگهبان رد شد این طرح چندین بار در مسیر رفت و برگشت میان مجلس و شورای نگهبان در نهایت مسکوت ماند.
 
فیاض بخش با تأکید بر اینکه ابعاد منفی سند 2030 بسیار گسترده تر از آن چیزی است که عموم مردم اطلاع دارند، اظهار داشت: در نمونه های قبلی در اجلاسی که 18 سال پیش در پکن برگزار شد نماینده سازمان در یک گفتگوی علنی و حضوری بمن گفت "در دنیای امروز عفت، حیا و دین کهنه شده است، منطبق با عصر حاضرنیست وقتش رسیده است که شما هم دور بریزید".
نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه براساس کنوانسیون حقوق کودک کودک حق دارد با خودش خلوت داشته باشد و پدر و مادرش نمی توانند دخالت کنند، تأکید کرد: نکته جالب اینجاست که آمریکا این کنوانسیون ها و طرح ها را نمی پذیرد و با این منطق که قوانین کشور آمریکا برتر و کاملتر است از زیربار این تعهدات شانه خالی می کنند.

پذیرش 2030 با حمایت رسمی مسئولان دولت 
فیاض بخش با بیان اینکه متأسفانه سند 2030 با حضور مسئولان فرهنگی و رسمی قوه مجریه پذیرفته شده است، تصریح کرد: وزیر آموزش و پرورش و رئیس دفتر امور زنان از جمله کسانی هستند که این سند را که صریحا آموزش فرهنگ دینی، جهاد و شهادت را از باورهای فرزندان مان حذف می کند را امضا کرده اند.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه گسترش فکر سکولاری مهمترین هدف سند 2030 است، ادامه داد: به شما در این سند اجبار می شود که باید اجازه بدهید فرندتان از سن کودکی آزاد باشد با هر دوستی هر نوع رابطه ای را برقرار کند  و حق دخالت نداشته باشید جالب اینجاست که در فضای بی اطلاعی مردم این سند در بعضی از مدارس برای پایلوت اجرایی شده است.

فیاض بخش با اشاره به اینکه پذیرفتن اجرای چنین اسنادی و تعهد به اینکه حتی در سکوت اجرایی شود از نماینده های ضعیف بعید نیست، خاطر نشان کرد: باتوجه به شناختی که من از مجامع بین المللی دارم می توانم بگویم ما در این محافل بین المللی نیاز به نماینده های جسور و ملی داریم که مرعوب نشوند و زیربار پذیرش هر سندی نروند چون از دیرباز بحث اجبار ایران به اجرای اسناد و طرح های این چنینی همیشه مطرح بوده است اما نماینده ها و وزرا نمی پذیرفتند.
وی با بیان اینکه متأسفانه در سایه اغفال مسئولان شورای انقلاب فرهنگی حتی کتب مربوط به اجرای این سند ترجمه و چاپ شده است، یادآور شد: کتاب های "اعضای خصوصی من"، "من از کجا آمده ام؟"، "لمس خوب، لمس بد"، "بدن من مال خودمه" و در نمونه های بدتر دو کتاب "لک لکی در کار نیست" و "چه چیزی بچه را می سازد؟" از نمونه هایی است که متأسفانه تا اموزش هم پیش رفته اند.

دکتر حسین علوی، مدیرمسئول خبرگزاری بسیج و پژوهشگر در ادامه بحث با بیان اینکه اگر سندی از سوی کسی تأیید می شود باورهای درونی او منطبق بر مفاد سند است، گفت: عنوان پایان نامه دکتر روحانی "انعطاف پذیری در شریعت اسلام" است و به وضوح در اولین جمله های آن عنوان شده است هیچ قانونی در شریعت اسلام تغییر ناپذیر نیست. 

وی با اشاره به اینکه پروژه حذف آموزه های دینی از ایران از جمله پروژه های قدیمی سی آی ای است، افزود: پروژه تکثرگرایی دینی، جدایی دین از سیاست تنها بخشی از این پروژه هاست.
علوی با تأکید براینکه دموکراسی غربی براساس یک من تعریف می شود و همه قوانین در راستای رسیدن به خواسته های جمع این "من" های در رأس تهیه می شود، اظهار داشت: در حالی در مردم سالاری دینی بر اساس مردم عادی تعریف می شود دقیقا براساس همین "من" انباشته شده قوانین و کنوانسیون های مدنی و حقوقی غرب تعریف و تدوین می شود.
وی با اشاره به اینکه طرح 2030 هم در جهت اغنای من درونی اربابان تصمیم گیرنده برای کشور ایران تهیه شده است، عنوان کرد: من های تصمیم گیرنده غربی که هدفشان کمرنگ کردن باورهای دینی ماست به خودشان اجازه دادند بیایند برای مردم ما و کشور ما که براساس مردم سالاری مدیریت می شود سند تدوین کنند و از مسئولان ما قول بگیرند که حتی در ندانستن و مخفیانه اجرا شدن با آنها همراهی کنند. 

مدیرمسئول خبرگزاری بسیج با بیان اینکه نکته جالب این است که از سند 2030 هیچ نسخه اصلی و ترجمه شده ای وجود ندارد، تصریح کرد: به وضوح در فصل اول این سند ترویج حقوق بشر ملی و آزادی های بنیادی برای همه بدون آنکه تبعیضی برای رنگ، جنس و دین قائل شویم و تضمین بازبینی کتب آموزشی، بودجه و سیاست گذاری های آموزشی و نظارت برفعالیت های معلمان عنوان شده است.

حذف بنیان های اخلاقی و اعتقادی با سند 2030
علوی با اشاره به اینکه پذیرفتن این سند می تواند که در اجرای آن سازمان های مهم و بسیاری مانند آموزش و پرورش، رفاه، کار و صنعت، اموراجتماعی و سایر سازمان ها باید دخیل باشند، عنوان کرد: بنیان های اخلاقی و دینی را در کودکان ما حذف می کند ما در اجرای این سند پایه های فکری و اعتقادی کودکانمان را متزلزل می کنیم.
علوی با اشاره به اینکه در نمونه عینی در سند عنوان شده است کودکان ما نباید تا سن 10 سالگی دو زبان بیاموزند و فقط فارسی را یاد بگیرند، تصریح کرد: اجرای این نمونه یعنی ما دیگر اجازه نداریم به کودکان زیر10سال قران خواندن بیاموزیم چون تدوین کنندگان این سند به خوبی واقف هستند که اگر کودکی قرآن نیاموزد دیگر ذهنش با فرهنگ جهاد، شهادت، حق طلبی، خداشناسی و نظیر این ها بیگانه می شود و در بزرگسالی هم نمی پذیرد.
مدیر مسئول خبرگزاری با بیان اینکه شاید مردم ندانند اما حذف بعضی از مباحث درسی کودکان در سال های گذشته براساس اجرای همین سند صورت گرفته است، خاطر نشان کرد: حذف داستان شهید فهمیده براساس قانون حذف خشونت طلبی و حذف داستان کوکب خانم در راستای القای ذهنیت جدید از زن و دختر در جامعه حذف شد.

نظر شما