کد خبر: ۱۲۱۶۶۵

عضو شورای اسلامی شهر تهران:

سازمان فرهنگی هنری در زمان کرونا فعالیت‌های خوب و متفاوتی را انجام داده است

سیدجعفر تشکری هاشمی عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: سازمان فرهنگی هنری برعکس خیلی از مراکز دیگر نه تنها فعالیت خود را در زمان کرونا تعطیل نکرد بلکه با شکلی متفاوت در بین مردم حضور پیدا کرد.

سازمان فرهنگی هنری در زمان کرونا فعالیت‌های خوب و متفاوتی را انجام داده استبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، سیدجعفر تشکری هاشمی عضو شورای اسلامی شهر تهران در حاشیه سی‌و هشتمین جلسه شورای شهر تهران که یکشنبه ۱۹ دی برگزار شد، گفت: من از زمانی که آقای امرودی در سازمان فرهنگی هنری بودند و حتی مدیران قبلی با فعالیت‌های این سازمان آشنایی داشتم و برام خیلی مهم بود که ببینم سازمان فرهنگی هنری در این ایام و به خصوص ایام کرونا چه کارهایی انجام داده است.آن چیزی که باعث خوشحالی من در گزارش امروز آقای امرودی شد، این بود که دیدم همه در دوران کرونا فعالیت‌های خود را تعطیل کردند و سعی کردند ارتباط با مردم را قطع کنند، اما در سازمان فرهنگی هنری دقیقا عکس این ماجرا اتفاق افتاد.

وی در ادامه بیان کرد: با وجود اینکه خیلی از بخش‌ها در شهر تهران بعد از ماجرای کرونا به این شکل عمل کردند، همزمان در سازمان فرهنگی هنری اقدامات خوبی انجام شده است؛ از تولید ماسک که نیاز استراری مردم در ایام کرونا بود تا حمایت از کسانی که شغلشان را از دست داده بودند و برای امرا معاش دچار مشکل شده بودند و تولید و اجرای برنامه‌هایی که فضای افسردگی عمومی را از بین ببرد. این سازمان بسیار عالمانه، آگاهانه و هوشمندانه و مبتنی بر دانش عمل کرده است که جای تقدیر از آقای امرودی و تیم همکارانش را دارد چون یک فرد نیست که می‌تواند این کارها را انجام دهد بلکه تیمی از افراد می‌توانند این کار بزرگ را سر و سامان دهند.

 تشکری هاشمی در خصوص بودجه سال آینده گفت: اینکه نسبت به مسائل اجتماعی، فرهنگی، حوزه‌های آموزش، حوزه‌های نرم افزاری اداره شهر نباید بی تفاوت بود، کاملا درست است. حتما در بودجه ۱۴۰۱ باید همه فعالیت‌ها را ببینیم و اولویت‌ها را مشخص کنیم. کارهای فرهنگی و اجتماعی کارهای خیلی مهمی هستند و تردیدی در آن نیست اما اینکه منابع ما چقدر باشد و چگونه باید توزیع شود باید بر اساس یک ساز و کار مبتنی بر برنامه بلند مدت باشد تا متناسب با نیازهای مردم شهر منابع را تخصیص دهیم. همچنین باید به این موضوع توجه داشت که کارهای زخمی و ناتمام متعدد در شهر تولید نشود. باید بریم به این سمت که منابع ما نتیجه‌گرا باشند و فقط به دنبال توزیع نباشیم.

عضو شورای اسلامی شهر تهران در پایان در خصوص دیدگاه‌ها مبتنی بر موزاری کاری سازمان فرهنگی هنری و معاونت اجتماعی گفت: اگر نگاهمان وسیع‌تری کنیم و ورود غیر متعارف به کارهای دیگران نداشته باشیم، می‌بینیم که حوزه فرهنگی ما به قدری گسترده است و به قدری با آسیب‌های متعددی مواجه هستیم که کسی جای دیگری را تنگ نکرده است. قسمت بد کار ممکن است این باشد که تقسیم کار درستی صورت نگیرد و کار به حوزه تخصصی خودش داده نشود. ولی اینکه ما فکر کنیم سازمان فرهنگی هنری جای معاونت را تنگ کرده یا برعکس، اصلا اینطور نیست. آسیب پذیری‌هایی که تو حوزهای اجتماعی و فرهنگی داریم و ضعف‌هایی که در طول سال‌های بعد از پیروزی انقلاب می‌بینیم، در نتیجه کم‌کاری‌ها و نبود متولی است. ما باید هم‌پوشانی ها را کاهش دهیم و امکان یک تقسیم کار منطقی را به وجود آوریم تا فعالیت‌ها از یک همگنی و همسویی برخوردار باشند. در این صورت معاونت باید کار خودش و سازمان فرهنگی هنری هم کار خودش را انجام دهد.


گزارش خطا
اخبار مرتبط

ناصر امانی عضو شورای اسلامی شهر تهران:

سازمان فرهنگی هنری در فضای مجازی موفق عمل کرده است

رییس سازمان فرهنگی هنری در صحن شورای اسلامی شهر تهران حضور یافت

تقدیر اعضای شورای اسلامی شهر از تداوم و گستردگی فعالیت‌های سازمان در دوران کرونا

رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران عنوان کرد

سازمان فرهنگی هنری به اقتضای شرایط سه رویکرد جهادی، مجازی و میدانی را پیش گرفت

ارسال نظر
آخرین اخبار

برنامه تعطیلی سینماها به مناسبت شهادت امام صادق(ع)

«پاپ» را در این فیلم‌ها ببینید

آیین اختتامیه اولین دوره جشنواره موسیقی باران برگزار شد

برنامه‌های فرهنگسرای سلامت به مناسبت هفته سلامت اعلام شد

تازه‌ترین آمار درباره میزان مخاطبان «پایتخت ۷»

شب شعر سعدی در کتابخانه مصطفی رحماندوست

نمایشگاه مرور آثار اصل هنرمندان کارتونیست خارجی در خانه کاریکاتور ایران

نه دست مانده، نه تاب و توان به پیکر من...

«کارن همایونفر» چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ شد / حاتمی‌کیا: کارن، کار خود را کرد!

کارگاه آموزشی «مزاج‌شناسی» در خانه فرهنگ پرواز

نشست نقد و بررسی کتاب «جاناتان مرغ دریایی» در کتابخانه تلاش

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه

پنجاهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ایستگاه سعدی»

درخواست بیش از ۲۳۰۰ ناشر برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران

برپایی اولین بازارچه «کاسبان کوچک» در منطقه ۱۹

فیلم؛ نشست هیئت کتاب با حضور نوجوانان

فیلم؛ نشست نقد و بررسی کتاب «شاهد و شرور»

فیلم؛ ویژه برنامه جشن خرگوش‌ها با حضور نوجوانان

فیلم؛ ویژه‌برنامه ایران آینده در باغ کتاب تهران

فیلم؛ اردوی عکاسی نوجوانان در باغ کتاب تهران

فیلم؛ چهارمین رویداد روبیک آرمان فلسطین

فیلم؛ دومین مسابقه مناظره بچه‌های رستا در فرهنگسرای اشراق

فیلم؛ اردوی نوجوانان فرهنگسراها

فیلم؛ جشنواره سرود «هم‌سُرا۲» با حضور نوجوانان

فیلم؛ اجتماع بچه‌های ایران آینده در باغ کتاب تهران