کد خبر: ۱۲۶۰۴۳

توضیح مدیرکل مطبوعات درباره اینترنت خبرنگاران

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی از ارسال فهرست اسامی خبرنگاران به وزارت ارتباطات، برای فعال شدن اینترنت خبرنگاران خبر داد.

توضیح مدیرکل مطبوعات درباره اینترنت خبرنگارانبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر،اعلام خبری از سوی وزیر ارتباطات مبنی بر فعال شدن بسته ۲۰۰ گیگی برای خبرنگاران، پرسش‌هایی در این زمینه در جامعه خبری پدید آورد که ایمان شمسایی ـ مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی ـ در تماس خبرنگار ایسنا، درباره‌ی جزئیات این خبر توضیح داد: درباره‌ی فهرست اسامی خبرنگاران که وزیر ارتباطات مطرح کردند، باید مورد تایید معاونت مطبوعاتی یا صداوسیما باشد تا ما اینترنت بدهیم، باید بگویم این فهرست روز گذشته فرستاده شده است.

ایسنا افزود: شمسایی درباره‌ی اینکه این بسته اینترنتی شامل چه کسانی می‌شود؟ توضیح داد: اسامی کلیه اعضای رسانه اعم از خبرنگاران، فعالان رسانه و حتی مدیران مسئول که عضو سامانه بودند را ارسال کرده‌ایم. حتی پس از اطلاعیه قبلی ما، بسیاری از خبرنگاران در سامانه ثبت‌نام کرده بودند و حتی در نوبت تایید بودند، اما ما شماره آنها را هم فرستادیم که تا این تاریخ اتفاقی نیفتد و کسی از قلم نیفتد.

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی تاکید کرد: فهرست خبرنگاران خدمت دوستان وزارت ارتباطات فرستاده شده و قرار است، از طریق سامانه‌ای که امروز اعلام شده و فهرستی که ما فرستاده‌ایم، تطبیق دهند. اگر هم در این بین اشکالات و اختلالاتی هم بود و کسی از قلم افتاده بود، با دوستان وزارت ارتباطات مذاکره‌ای کرده‌ایم تا مشکلات در بازه زمانی نزدیک برطرف شود.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
«پشت صحنه نوشتن» افشا شد
فیلم مستند «زیبا، لذیذ، مبتذل» اکران می‌شود
منزوی می‌گفت کتاب چاپ کن تا دستت خالی شود
پردیس ملت خانه جشنواره «سینماحقیقت» شد
هادی مرزبان درگذشت
صفحه اول روزنامه‌ها- یکشنبه ۲ آذر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ موکب فاطمی «خیمه یاس» در منطقه ۲۲
سروستان باغ کتاب میزبان بیش از ۲۵۰ عنوان کتاب در حوزه بین‌الملل
نوری بیلگه جیلان در تیم داوری/ تلاش می‌کنیم آبروی‌مان حفظ شود
آغاز یک سریال جدید با بازی ثریا قاسمی، لعیا زنگنه و امیرحسین صدیق
نمایش «خانواده قبلی» در فرهنگسرای ارسباران اجرا می‌شود
تخفیف ۵۰ درصدی «شهید علم؛ دفتر اول» در آستانه سالگرد شهادت دکتر شهریاری
سه گانه روح‌الله حجازی در قاب نمایش
نمایشگاه گروهی «نقطه‌عطف» در باغ کتاب تهران افتتاح شد
جشنواره داستان‌نویسی «قصه‌ی محله‌ی ما» برگزار می شود
ویژه‌برنامه «ریحانه‌النبی» در بهشت زهرا(س)
موضوع «شهود» در اندیشگاه ابر انسان بررسی می‌شود
نمایش «این‌بار دل‌ها سنگی نه، چوبی است» به روی صحنه ارسباران می‌رود
تعطیلی ۲ روزه سالن‌های نمایشی به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س)
صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱ آذر ماه ۱۴۰۴
آیین فاطمی «نذر مادری» با پخت سمنو، نماز باران و اجتماع فاطمی در تهران برگزار می‌شود
نمایشگاه نقاشی «پیچک سبز اندیشه» در فرهنگسرای ارسباران
روایت زنان تاریخ‌ساز در نشست «بانوی اندیشه»
«وقتی دنیا برای یک زن تنگ می‌شود» در شنبه‌های نمایش خیابانی فرهنگسرای فردوس
مسابقه «از صفحه تا صحنه» به همت فرهنگسرای اخلاق برگزار می‌شود