اختتامیه المپیاد ورزشی محلات پایتخت برگزار شد؛
35 درصد از مردم تهران ورزشکار هستند
المپیاد ورزشی محلات شهر تهران عصر دیروز با حضور شهردار تهران، اعضای شورای شهر، معاونان شهردار و برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در استادیوم دوازده هزارنفری آزادی برگزار شد.
به گزارش شهر، در این مراسم احمد مسجدجامعی رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: از مسوولان که در ادامه ارج نهادن به ورزش پهلوانی به برگزاری المپیاد محلات اقدام کرده و همت گماشته اند؛ تشکر می کنم.
مسجدجامعی تاکید کرد: کشور ما گوشهای دارای پهلوانی نامی همچون رستم واسفندیار است.
وی ادامه داد: هرکدام از پهلوانان ایران زمین در طول تاریخ گوشه ای از سرزمین مان را حمایت کرده و در راه اعتلای این کشور تلاش کرده اند. برگزاری این گونه المپیاد و احیای ورزش محلات زمینه ساز روحیه پهلوانی است و به گسترش جوانمردی کمک می کند.
رییس شورای شهر افزود: این اقدام شهرداری به گسترش سبک زندگی با رویکرد ورزش پهلوانی موجب می شود.
شورای شهر نیز با همین نگاه و رویکرد برنامه هایش را دنبال می کند و به پاسداشت قهرمانان کشور همانند پوریای ولی و تختی همت خواهد گمارد.
35درصد از مردم شهر تهران در برنامه های ورزشی حضور دارند
سیدمحمدحاج آقامیر در این مراسم با بیان اینکه 92 درصد از شرکت کنندگان این دوره المپیاد را جوانان تشکیل داده اند، اظهارکرد: جمعی که می بینید از 372 محله تهران هستند که در این دوره رقابتی شرکت کرده اند. به عبارت دیگر در این دوره بیش از 650 نفر در مسابقات شرکت کردند که در این میان 1200 مدال طلا، نقره و برنز تقدیم شهروندان تهرانی شد.
رییس سازمان ورزش شهرداری تهران ادامه داد: امروز شاهدیم که 35درصد از مردم شهر تهران در برنامه های ورزشی حضور دارند و تاکید شهردار تهران مبنی بر توسعه اماکن ورزشی درسطح شهر، محقق شده است. در این راستا بیش از 15 میلیون سانس ورزش در این اماکن به شهروندان ارایه شده است.
حاج آقامیر با بیان اینکه مقام معظم رهبری نیز بر توسعه ورزش همگانی تاکید دارند، اظهارداشت: المپیاد و ایستگاه های تفریحات محلات کمک شایانی بر تحقق سلامت اجتماعی دارد.
رییس سازمان ورزش شهرداری تهران با تاکید بر ابتکارات شهردار پایتخت بر گذاشتن تفریحات ورزشی در سبد شهروندی تصریح کرد: این امر در چهارسال گذشته نهادینه شد. به طوری که امروز ورزش جایگاه خوبی را دربرنامه شهروندان به خود اختصاص داده است. در همین زمینه نیز روز هفدهم ربیع الاول ایستگاه تفریحات محلات در 120 نقطه از محلات شهر افتتاح می شود تا روزهای جمعه از ساعت 8صبح تا 11 شب به صورت رایگان به شهروندان خدمات ورزشی ارایه کند.
گزارش خطا
پسندها:
۰
ارسال نظر
آخرین اخبار