کد خبر: ۷۸۲۱۲

در پی ملاقات سفیر ارمنستان با رئیس مرکز ارتباطات و بین الملل شهرداری تهران؛

روابط تهران و ایروان گسترش می یابد

آراکلیان سفیر ارمنستان در تهران صبح امروز با دکتر شهرام گیل آبادی مشاور شهردار و رئیس مرکز ارتباطات و بین الملل شهرداری تهران ملاقات و گفت و گو کرد.

به گزارش شهر، در این ملاقات که امروز چهارشنبه -17/2/93- انجام شد، دکتر گیل آبادی با اشاره به ارتباطات بین المللی شهرداری تهران و مناسبات خوبی که با سایر شهرهای دنیا دارد، بر لزوم گسترش همکاری های تهران و ایروان با عنایت به پیوندهای دیرینه مشترک فرهنگی، تأکید کرد و خواستار توسعه و گسترش مناسبات در ابعاد مختلف فعالیت های شهری شد.
وی با اشاره به این نکته که ایروان در گذر زمان و طول تاریخ همواره به شهری آراسته و پاکیزه مشهور بوده و این موضوع در سفرنامه ها و ادبیات رایج آن زمان آمده است، به ارتباطات و هم پیوندی های فی ما بین دو کشور در طول تاریخ که آثار آن را در حوزه های مختلف (ادبیات، شعر، معماری و ...) می توان دید، اشاره و تأکید کرد که این هم پیوندی را در همه حوزه ها بویژه موضوعات شهری هم باید تعمیم و گسترش داد.
گیل آبادی کلیسای وانگ در اصفهان را نمونه یک هم پیوندی، دینی، ارزشی و فرهنگی میان ایران و ارمنستان دانست و خاطرنشان شد: جا دارد روابط و پیوندهای میان دو شهر گسترده تر شود .
وی ضمن قدردانی از دعوت همکار ارمنی خود، گفت: در پاسخ به سفر و دعوت قبلی به زودی با هدف بررسی بیشتر زمینه های همکاری و فراهم آوردن زمینه های سفر شهرداران تهران و ایروان ، به ارمنستان سفر خواهد کرد.
رییس مرکز ارتباطات و بین الملل شهرداری تهران همچنین اظهار کرد: ما آمادگی کامل داریم که همکاری ها را توسعه داده و تجربیات خوبمان را به یکدیگر منتقل کنیم .ضمن اینکه اشتراکات عمیقی داریم که در واقع اشتراکات خویشاوندی است و پیوندهای بین ارامنه ما و ایروان نمونه ای از پیوندهای متعدی است که وجود دارد . امیدوارم با تلاش و همکاری جنابعالی شرایطی فراهم آید تا روابط تهران و ایروان هر چه بهتر و بیشتر توسعه یافته و پیوندهای خویشاندی موجود نیز در حوزه های شهری برقرارشده و تداوم یابد.
به گزارش شهرنوشت در این دیدار سفیر ارمنستان نیز گفت: ایران و ارمنستان دارای اشتراکات فراوانی هستند که ریشه در تاریخ و گذشته آنها دارد .
وی افزود: اتحاد جماهیر شوروی سابق به مدت 70 سال مرزهای ما را به صورت موقتی قطع کرده بود اما این باعث نشد که ارتباطات بین دو ملت قطع شود . ایروان دارای تاریخی با قدمت بیش از 2800 سال است که البته در طول زمان دستخوش ناملایمات و حملات متعددی شده است. درواقع ایروان به لحاظ تاریخی دوازدهمین پایتخت ارمنستان است.
آراکلیان تاکید کرد: خیلی خوشحال می شویم که از تجربیات شهرداری تهران در اداره و مدیریت شهر، شهرسازی و ... استفاده کنیم . برای من بسیار شگفت آور و جالب است که شهری به بزرگی و عظمت تهران چگونه همیشه تمیز و سرسبز اداره می شود و این نشان می دهد که مدیریت شهری موفقی دارد . من خود را جدا از تهران و شهروندانش نمی دانم و علاقه مندی خاصی به این شهر دارم.
در پایان این ملاقات طرفین ضمن تأکید مجدد بر توسعه روابط فی ما بین، خواستار تداوم دیدارهای متقابل و انجام سفرهای دوجانبه شدند. 
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
ثبت‌ نام موکب‌های مردمی برای حضور در راهپیمایی جاماندگان اربعین
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس