کد خبر: ۸۰۰۶۹

محسن علی اکبری تهیه کننده سینما:

با سینما فرهنگ شهرنشینی را آموزش دهیم

محسن علی اکبری تهیه کننده سینما معتقد است که باید فرهنگ شهرنشینی را در قالب سینما به مردم آموزش دهیم و در این کار شعارگونه عمل نکنیم و واقعیت ها را بیان کنیم ضمن اینکه همه ما به عنوان فیلمساز موظف هستیم مسیر درست را نشان دهیم.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، محسن علی اکبری گفت: جشنواره فیلم شهر، نوعی معرفی سبک زندگی ایرانی و فرهنگ شهرنشینی در قالب تصویر و سینما است.
 
وی در ادامه افزود: از آنجا که سینما هنر است می تواند در تمامی شئون زندگی تاثیرگذار باشد بنابراین به راحتی می توان با هنر هفتم فرهنگ سازی کرد. 
 
تهیه کننده «استرداد» خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیتی که فیلم های شهری در جامعه دارند جا دارد شهرداری کلان شهر تهران به فیلم هایی که به فرهنگ شهرنشینی می پردازند توجه بیشتری داشته باشد.
 
علی اکبری ادامه داد: اگر می خواهیم جشنواره فیلم شهر پربار و فیلم هایی با محتوای بیشتر و غنی تر داشته باشیم شهرداری باید در فیلم ها مشارکت و سرمایه گذاری داشته باشد و توسط کارشناسان ذی ربط درباره مسائل زندگی در شهر و قوانین موجود فرهنگ شهرنشینی را برای فیلمسازان متصور شود.
 
وی ادامه داد: فیلمسازان باید فرهنگ شهرنشینی را به زیباترین شکل پیاده کنند تا فرهنگ سازی شود. متاسفانه در سال های گذشته شاهد بودیم که شهرداری از فیلم هایی که ارتباطی به سبک زندگی نداشت حمایت می کرد اما با آمدن شهاب مرادی رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران وضعیت این نوع فیلم ها بهتر شده است.
 
تهیه کننده «پاداش سکوت» خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که فیلمسازان این حوزه باید به سمتی بروند که موضوع فیلم هایشان با منویات رهبری همسو باشد تا بدین وسیله آثار بهتری را ارائه دهند.
 
علی اکبری همچنین گفت: هدف ما در ساخت فیلم های شهری باید بیشتر پرداختن به فیلم هایی باشد که از ادبیات غنی و فرهنگ بهتری برخوردار باشد و بایدهایی که در کلان شهر تهران اتفاق می افتد را به تصویر بکشد و در نتیجه آن از فیلمسازان شهری تقدیر شود تا فیلمسازان بیشتر به این عرصه ورود پیدا کنند.
 
وی با بیان اینکه سینما وسیع تر از یک اتاق و یک محل است، گفت: سینما به راحتی می تواند کشور و فرهنگ را ترسیم کند ضمن اینکه حرف های بزرگ برای سینما است و حرف های کوچک را باید در قالب تلویزیون، موسسه رسانه های تصویری، نشریات و رادیو نشان داد. 
 
علی اکبری با بیان اینکه در قاب سینما باید موضوعات کلان را دید، گفت: فرهنگ شهرنشینی حرف کوچکی نیست زیرا در ذیل آن می توان به ارتباط همسایگان باهم، ارتباط خانواده ها و به ارتباط همشهریان باهم پرداخت. باید توجه داشت حرفی که در یک اتاق زده می شود نمی تواند فرهنگ شهرنشینی را مطرح کند بنابراین فیلم هایی که درون یک اتاق و یک ساختمان ساخته می شود فیلم شهری نیست.
 
وی در ادامه افزود: باید فرهنگ شهرنشینی را در قالب سینما به مردم آموزش دهیم و در این کار شعارگونه عمل نکنیم و واقعیت ها را بیان کنیم ضمن اینکه همه ما به عنوان فیلمساز موظف هستیم مسیر درست را نشان دهیم.
تهیه کننده «کتاب قانون» گفت: آنچه امروز جشنواره فیلم شهر نیاز دارد آموزش زندگی شهری و زندگی ایرانی اسلامی است که به سبک زندگی می پردازد.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
حامد همایون: چیزی دلنشین‌تر از یک همخوانی زیبا و دورهمی شاد نیست
تجلیل از خانواده شهدای جنگ ۱۲ روزه در جشن بزرگ «ایران عزیز»
ویژه‌برنامه «کارزار صمود» با حضور هنرمندان در جشن «ایران عزیز»
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران