کد خبر: ۸۰۵۳۵

مدیر روابط عمومی جشنواره بین المللی فیلم شهر:

کشف ظرفیت‌های جدید مهم‌ترین هدف مسابقه‌ «طرح اولیه‌ فیلم‌نامه سینمایی»

پیش بینی بخش مستقلی با محوریت طرح اولیه فیلمنامه سینمایی در جشنواره ها کمتر متداول است و اقدام جشنواره فیلم شهر در این زمینه ایجاد نوعی ظرفیت و فرصت جدید است.

به گزارش روابط عمومی پنجمین جشنواره بین المللی فیلم شهر، یزدان عشیری فیلمنامه نویس و مدیر روابط عمومی پنجمین جشنواره بین المللی فیلم شهر با بیان این مطلب افزود: حمایت از فیلمنامه نویسان و نویسندگان سینما و تشویق سینماگران و فیلمنامه نویسان کشور به تدوین، نگارش و تولید طرح اولیه فیلمنامه های سینمایی با محوریت سینمای شهری از سوی شورای سیاستگذاری این جشنواره پیش‌بینی شده است.

به گفته وی، کشف استعدادها و ظرفیت های تازه در حوزه فیلمنامه نویسی سینمای شهری مهم ترین دغدغه و هدف جشنواره فیلم شهر از پیش بینی بخش مسابقه طرح اولیه فیلمنامه نویسی سینمایی در ساختار جشنواره بوده است.

مدیرروابط عمومی پنجمین جشنواره بین المللی فیلم شهر ادامه داد: این حرکت جشنواره می تواند به ترویج فرهنگ شهری و ارتقاء سطح کیفی و محتوایی آثار سینمایی این عرصه و همچنین تشویق جامعه هنری کشور و ترغیب هنرمندان برای پرداختن به موضوعات مرتبط با شهر و شهرنشینی واستفاده از ظرفیت سینما برای ثبت و انتقال الگوهای درست و موثر سبک زندگی کمک کند.

به اعقتاد وی، با توجه به مقوله فیلمنامه نویسی در سینمای ایران به عنوان زیرساخت تولید فیلم، توجه به اهمیت و جایگاه فیلمنامه نویسی به طور قطع به کشف استعدادهای جوان منجر خواهد شد و گامي مثبتی براي سنجش توان نويسندگان و مخصوصاً نسل جوان براي ورود به عرصه فيلمنامه نويسي و بهره گیری از توانمندی های جامعه فیلمنامه نویسی کشور است.

مدیر روابط عمومی پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر از کلیه نویسندگان و فیلمنامه نویسان کشور دعوت کرد تا طرح اولیه‌ فیلم‌نامه سینمایی را با موضوعاتی همچون: «اشاعه فرهنگ مهربانی»، «تقویت روحیه صبر میان شهروندان»، «گسترش نشانه ها و نمادهای فرهنگ اسلامی - ایرانی در شهر»، «اشاعه و ارتقاء فرهنگ نظم و قانون گرایی»، «توجه شهروندان به ارزش ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس»،«آشنایی شهروندان با تغییرات فرهنگی نامطلوب و آسیب های آن» و« تحکیم بنیان خانواده و بیان جنبه های مثبت افزایش جمعیت» به دبیرخانه جشنواره ارسال یا تحویل نمایند.

برپایه این خبر؛ کلیه طرح های ارسالی باید در۵ صفحه A۴( فونت نازنین با اندازه ۱۶) ۱۸ سطری تایپ شوند.مهلت ارسال آثار تا پایان وقت اداری روز پنجشنبه ۳۰ بهمن  خواهد بود.افراد متقاضی باید فرم سوابق هنری خود را به همراه یک قطعه عکس به دبیرخانه جشنواره تحویل دهند، دبیرخانه جشنواره از پذیرش آثار مغایر با قوانین جشنواره معذور است.

روابط عمومی جشنواره بین‌المللی فیلم شهر اعلام کرد: پس از بررسی آثار رسیده، ۲۰ طرح اصیل (ارژینال) و ۱۰ طرح اقتباسی برای شرکت در جشنواره برگزیده خواهند شد. ضمناً علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره  تلفن ۸۸۱۹۶۷۲۳-۰۲۱ تماس حاصل نمایند و یا به سایت جشنواره  به آدرس www.urbanfilmfest.org  مراجعه نمایند.

شایان ذکر است سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، پنجمین جشنواره‌ بین‌المللی فیلم شهر را با رویکرد ترویج سبک زندگی ایرانی و اسلامی و توجه به هویت دینی در بهار سال ۱۳۹۴ به دبیری سیاوش حقیقی در تهران برگزار می‌کند.

گزارش خطا
اخبار مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران