کد خبر: ۸۱۰۸۳

حبیب‌الله کاسه‌ساز:

فیلم شهری فیلم اخلاق و زندگی است

حبیب‌الله کاسه‌ساز معتقد است که جشنواره فیلم شهر باید هدفمندی جوایزش مشخص باشد تا بر فیلمسازان نیز اثرگذار باشد تا آنجا که آن‌ها را ترغیب به ساخت فیلم‌هایی در زمینه شهری کند.

فیلم شهری فیلم اخلاق و زندگی استبه گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، حبیب‌الله کاسه‌ساز کارگردان و تهیه کننده سینما درباره فیلم‌های شهری گفت: فیلم شهری فیلم زندگی، اخلاق، ارتباط و دوست داشتن است و باید در نظر داشت که فیلم شهری در شهر تبلور پیدا می‌کند. 
 
وی افزود: زمانی که فیلمی به محبت و عشق می‌پردازد فیلم شهری محسوب می‌شود ضمن اینکه فیلم شهری باید خانواده، باهم زندگی کردن و چگونه زندگی کردن را به تصویر بکشد.
  
کارگردان «کارناوال مرگ» بیان کرد: اگر موردهای ذکر شده به عنوان المان‌های اصلی برای یک فیلم شهری در نظر گرفته شود بنابراین می‌توان فیلم‌هایی که در داخل یک اتاق و یا یک ساختمان هم ساخته می‌شوند را جزء فیلم‌های شهری محسوب کنیم. 
 
کاسه‌ساز درباره نقش شهرداری در برگزاری جشنواره فیلم شهر نیز گفت: در همه جای دنیا فیلم‌ها و جشنواره‌های معتبر را شهرداری برگزار می‌کند یعنی تا این اندازه وظیفه شهرداری نسبت به سینما و فرهنگ مهم است بنابراین باید در کشور ما هم به همین شکل باشد البته در حال حاضر هم هست اما باید بیشتر شود. 
 
وی با بیان اینکه شهرداری نباید خودش را از موضوع فرهنگ کنار بکشد، افزود: جشنواره فیلم شهر باید با حمایت شهرداری و زیرمجموعه آن سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران باشد زیرا این جشنواره فیلم‌های شهری را به تصویر می‌کشد که شهرداری خود متولی آن است. 
 
تهیه کننده «ارابه مرگ» درباره سالانه برگزار شدن جشنواره فیلم شهر نیز گفت: با توجه به اهمیت فیلم‌های شهری در کشور سالانه برگزار شدن آن خوب است زیرا موجب بالا رفتن انگیزه فیلمسازان این حوزه می‌شود.
 
وی ادامه داد: جشنواره فیلم شهر باید هدف و جوایزش مشخص باشد تا روی فیلمسازان نیز اثرگذار باشد تا آنجا که آن‌ها را ترغیب به ساخت فیلم‌هایی در زمینه شهری کند. 
 
کاسه‌ساز افزود: جشنواره فیلم شهر مانند هر جشنواره دیگری در زمان برگزاری باید با برنامه و منظم جلو رود تا برگزاری آن نتیجه خوبی به بار آورد.
 
پنجمین جشنواره فیلم شهر توسط سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ۳ تا ۱۲ خرداد به دبیری سیاوش حقیقی در تهران برگزار خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو