کد خبر: ۸۱۰۶۵

محمد احمدی:

جامعه شهری نیازمند نگاهی نقادانه همراه با امید و نشاط است

یک تهیه کننده سینما معتقد است جامعه شهری ما به نگاه نقادانه و اصولی همراه با امید و نشاط نیاز دارد و سینما می‌تواند بستر این نوع نگاه و جهان بینی را فراهم آورد.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، محمد احمدی کارگردان، تهیه‌کننده، بازیگر، مدیر فیلمبرداری و عکاس گفت: متاسفانه، در سال‌های اخیر در سینمای ایران کمتر فیلم‌هایی را شاهد بوده‌ایم که نقد درستی نسبت به فضای موجود شهری داشته باشند؛ البته فیلم‌هایی که در جشنواره‌ها حضور پیدا می‌کنند تاثیر خود را بر روی جامعه خواهند گذاشت. 
 
وی با بیان اینکه امروز رسانه‌ها تاثیر فرهنگی و اجتماعی زیادی در جامعه دارند، تصریح کرد: برای ایجاد یک زندگی درست شهری باید از ابزار سینما و رسانه‌های مدرن استفاده درست و موثر کنیم. 
 
این تهیه کننده سینما معتقد است در یک کشور و در بخش کوچک‌تر آن شهر هیچ چیزی مهم‌تر از رعایت فرهنگ درست توسط شهروندان نیست و فیلم و سینما یکی از راه‌های درست و ابزارهای تاثیرگذار در ایجاد فرهنگ درست شهرنشینی است. 
 
به اعتقاد وی، ایجاد سبک زندگی ایرانی و اسلامی که دغدغه امروز است از طریق سینما می‌تواند به راحتی به مخاطبان منتقل شود. 
 
وی گفت: جشنواره بین المللی فیلم شهر می‌تواند در رشد و اعتلای شیوه زندگی درست به جامعه کمک کند البته نباید غافل شویم که در این مسیر فیلمسازان به حمایت و پشتیبانی جدی‌تر نیاز دارند. 
 
احمدی با بیان اینکه ما در شهرمان از نظر بصری تصویرهای اضافه و غیرضروری زیاد داریم افزود: شلوغی‌های غیرمنطقی که وجود دارد تصویر شهرمان را از حالت طبیعی خارج می‌کند و این شلوغی روی مردم اثرگذار است. 
 
وی اضافه کرد: این شلوغی را در فیلم‌های شهری می‌توان دید که قطعا چهره زیبایی نخواهد داشت و از نظر روان‌شناسی این شلوغی مردم را عصبی می‌کند در صورتی که می‌توان با یک معماری درست چهره و ظاهر شهر را آرام جلوه داد و طبیعی است این آرامش در مردم و فیلم‌های انتقال می‌یابد. 
 
احمدی همچنین با اشاره به اینکه آلودگی زیست محیطی در فیلم‌هایمان مشهود است و نمی‌توان آن را کتمان کرد، توضیح داد: به طور مثال، چقدر ما تلاش کرده‌ایم تا فرهنگ سازی کنیم که هیچ شهروندی روی زمین زباله نریزد؟ چگونه باید در فیلم‌های‌مان به این فرهنگ سازی برسیم که حالت شعاری پیدا نکند؟ پاسخ دادن به پرسش‌هایی از این دست باعث خواهد شد تا به راه کارهای درست برای رسیدن به آرامش شهر برسیم. 
 
این هنرمند بر این باور است که نباید دست روی دست گذاشت و به سرعت باید وارد پروسه عمل کردن شویم به این معنی که هر شهروند از خودش برای رسیدن به فضای امن شهری که در آن آرامش داشته باشیم شروع کند و تمام هنجارهایی که به آن آگاهی دارد را رعایت کند. 
 
پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر توسط سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ۳ تا ۱۲ خرداد به دبیری سیاوش حقیقی در تهران برگزار می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظر