در فرهنگسرای ابن سینا؛
حافظ خوانان هر دوشنبه گرد هم میآیند
فرهنگسرای ابن سینا در صبح روزهای دوشنبه علاقهمندان به ادبیات کلاسیک را به منظور خوانش چند غزلی از دیوان حافظ، دور هم جمع میکند.
به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، حافظ و اشعار او از گذشته های دور تا به امروز بسیار مورد توجه علاقه مندان بوده و خواندن ابیات این شاعر گرانقدر می تواند روی دیگری از زندگی را بنمایاند.
احمدی به عنوان مجری کارشناس نشست ادبی حافظ خوانی در فرهنگسرای ابن سینا بیان کرد: بیشترین تلاش این برنامه بر این است که درست خوانی ابیات و عبارات حافظ آموزش داده شود. در واقع ملاک اصلی در این جلسات نحوه تلفظ و خوانش شعری از لحاظ صرفی و نحوی است. چرا که درک مفهوم از ابیات در ابتدا منوط به درست خوانی است.
وی افزود: در ادامه نشست تفسیر و تشریح ابیات مشکل را بیان می کنیم و در ادامه تا حدی شیوه های سبک عراقی را معرفی می کنیم. همه اعضا موظف هستند از قبل، غزل های مشخص شده را تمرین کرده و با آمادگی لازم حضور یابند.
سلسله جلسات حافظ خوانی هر هفته روزهای دوشنبه ساعت 10 صبح در فرهنگسرای ابن سینا برگزار می شود.
علاقه مندان برای اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی میدان صنعت، خیابان خوردین، خیابان ایران زمین شمالی، جنب شهر کتاب ابن سینا، فرهنگسرای ابن سینا مراجعه کنند و یا با شماره 88070106 تماس بگیرند.
گزارش خطا
پسندها:
۰
برچسبها:
فرهنگسرای ابن سینا ارسال نظر
آخرین اخبار