يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
ساعت : ۰۵:۲۵
کد خبر: ۱۲۴۳۵۷
|
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۸
نمایشگاه «ماه دوم» با نمایش منتخبی از آثار نقاشان معاصر ایران در نگارخانه لاله گشایش می‌یابد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، نمایشگاه «ماه دوم» با نمایش منتخبی از آثار نقاشان معاصر ایران جمعه ۳۰ اردیبهشت از ساعت ۱۶ تا ۱۹ با حضور هنرمندان و دوستداران هنر در نگارخانه لاله گشایش می‌یابد. 

نقاشی ایران در دهه‌های ۲۰ تا ۵۰ هجری شمسی پا به عرصه جدیدی گذاشت که در این راه به دستاوردهای متفاوتی نسبت به سنت‌های گذشته دست یافت.  این موج نو بیشتر در جهت شناخت نوینی در تکنیک و اجرا بود که بعدها این حرکت هنری، هنر نوگرا خوانده شد. در نقاشی نوگرا همیشه اشتیاق اصلی معطوف به ساختن چیزهایی بود که چشم‌انداز جدیدی از جهان را عرضه کنند. 

شواهد بسیاری نشان می‌دهد که انگیزه‌های ابداع و کسب نوعی هویت، محور تجربیات برخی از هنرمندان نوپرداز ایرانی را تشکیل می‌دهد. در این نوع گرایش‌ها، عناصر بارز هنر ایران با تجربیات هنر امروز به هم آمیخته و تلاش شده تا همان هم‌نهادی‌ای را که در دوره‌های گذشته بین پدیده‌های ملّی و بیگانه حاصل می‌شده به صورت دیگر در دوران معاصر پدید آورد. این مسئله، یعنی کسب هویتی مستقل، در مورد تلاش‌های مستقل... 

نمایشگاه «ماه دوم» با مشارکت ۲۴ هنرمند و نمایش  ۲۴ اثر نقاشی، منتخبی از آثار هنرمندان معاصر است که گویای تلاش جمعی از هنرمندان نوگرای ایران است. 

اسامی هنرمندان شرکت‌کننده: 
فیروزه اخلاقی، اکرم افضلی، سیروس آقاخانی، کامبیز برنجی، مهدی حسینی، احمد خلیلی فرد، منصور خیرخواه، داریوش فرد دهکردی، فاطمه دیواندری، بهمن زارعیان، الیاس ستاری، بهزاد شیشه گران، کیوان عسگری، سید محمد فدوی، محمدهادی فدوی، مهرداد فلاحی، محمدرضا فیروزه‌ای، نیلوفر قادری نژاد، مرتضی گودرزی، پژمان متقیان، مهدی محبعلی، محمد محمد زاده تیتکانلو، محمد معمارزاده و جواد نوبهار.

این نمایشگاه تا ۱۰ خرداد ماه از ساعت ۹ تا ۱۸ و پنجشنبه‌ها از ساعت ۹ تا ۱۳ به جز روزهای تعطیل دایر خواهد بود. 

علاقه‌مندان می‌توانند برای بازدید و خرید آثار به نگارخانه لاله واقع در خیابان دکتر فاطمی، ضلع شمالی بوستان لاله، روبه‌روی پارکینگ طبقاتی لاله مراجعه کنند.

شماره تلفن ۸۸۹۶۰۴۹۲، صفحه اینستاگرام lalehgallery و سایت lalehartgallery.ir برای آگاهی بیشتر اعلام می‌شود.
نظر شما