غذاهاي سهل الهضم | غذاهاي كند هضم |
1- حليم بدون روغن | 1- آش رشته |
2- پوره سيب زميني | 2- حليم با روغن |
3- انواع خورش يا خوراك كم چرب (خوراك مرغ: مرغ+ سبزي هاي آب پز مثل سيب زميني، هويج و قارچ) |
3- غذاهاي چرب* |
4- خوراك گوشت كم چربي | 4- كتلت و كوكو** |
5- ماهي كه داخل فر به صورت كبابي تهيه شده باشد | 5- املت خرما يا تمريه خرما (تخم مرغ+خرما+روغن) |
6- انواع سوپ يا آش رقيق و كم چرب | 6- ماكاروني |
7- تخم مرغ آب پز | 7- شير برنج+ شيره |
8- فرني |
رژيم غذايي بايد به نسبت مناسبي از همه گروه هاي ميوه ها، سبزي ها، گوشت، مرغ، ماهي، نان، غلات و لبنيات باشد. غذاهاي سرخ كردني براي سلامتي مضر است و مصرف آن ها بايد محدود شود. مصرف اين غذاها باعث سوء هاضمه، سوزش معده و افزايش وزن مي شود.
ماه مبارك رمضان فرصت مناسبي براي ترك برخي عـــادات غلط است. به عنوان نمونه همگان مي دانند كه مصرف سيگار براي سلامتي مضر است و نه تنها سلامت خود فرد بلكه سلامت اطرافيان فرد را نيز به مخاطره مي اندازد. ماه مبارك رمضان كه ماه اطاعت از امر خداوند و مقاومت در مقابل وسوسه هاي شيطاني است اين فرصت را در اختيار افراد سيگاري قرار مي دهد كه مقدمه ترك دائم و يا حتي موقت سيگار را فراهم كنند.
اميد است با رعايت تغذيه صحيح در اين ايام پربركت و پرفيض، ضمن حفظ سلامت تن با پيروي از احكام خداوند متعال و انجام عبادات و مناجات در اين ماه مبارك بتوانيم روح و روان خود را صيقل دهيم.