به گزارش شهر، در اين مراسم دکتر سيد مصطفي رضوي، رئيس دانشکده کار آفريني دانشگاه تهران و کارآفرينان برتر و جمع کثيري از دانشجويان حضور يافتند.
بهروز فروتن «بنيان گذار و مؤسس محصولات غذائي بهروز»، ظهيري «بنيان گذار و مؤسس محصولات غذائي مهرام»، جهانگيري «بنيان گذار و مؤسس کارخانه کندلوس و هگزان سيمين»، بابک بختيار «بنيان گذار و مؤسس آيس پک و سال سال» و شهرام فخار«مبتکر غذاهاي بدون روغن در ايران و مؤسس رستوران هاي زنجيره اي پدر خوب»، کار آفريناني هستند که خاطرات و تجربياتشان در راستاي آموزش کار آفريني در اين کتاب به تحرير آمده است.
اين کار آفرينان در مراسم رونمائي کتاب "رقص عقاب ها" حضور داشتند و معتقدند الگوهاي کار آفريني ايران، تأثيرات مؤثرتري نسبت به الگوهاي غربي در رشد خلاقيت و کار آفريني جوانان اين مرز و بوم دارند.
اميرحسين مظاهري سيف، نويسنده ي جوان، به عنوان يک کار آفرين ايراني اميدوار است اين کتاب نتايج خوبي در رشد کار آفريني و باروري خلاقيت جوانان داشته باشد.