يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
ساعت : ۱۵:۲۹
کد خبر: ۳۳۵۶۷
|
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۳:۱۱
جانشين رييس مركز سلامت محيط و كار وزارت بهداشت گفت: تعداد زيادي از مردان شاغل جامعه ساعات زيادي را در محيط كاري خود سپري مي‌كنند و به همين خاطر بيشتر از زنان در معرض بيماري‌هاي شغلي قرار دارند.

به گزارش "شهر" به نقل از وزارت بهداشت، الهام ميرزامحمدي به مناسبت هفته سلامت مردان (1 تا 7 اسفند ماه) اظهار كرد: مهم‌ترين مسائلي كه ممكن است در محيط كار زمينه‌ساز ابتلا به بيماري باشد مربوط به موضوعات فيزيكي (سر و صدا، گرما) ، شيميايي (حلال‌ها، فلزات، گرد و غبار) بيولوژيك (باكتري‌ها و ويروس‌ها)، رواني ( استرس‌ها و اضطراب و ايركونوميك (نبود تناسب محيط كار با شاخص‌هاي جسمي و رواني فرد) است.

 

وي درباره بيماري‌هاي شغلي موثر بر سلامتي مردان عنوان كرد: بيماري‌هاي عضلاني و كمردرد كه در محيط كاري به وفور ديده مي‌شود از شايع‌ترين بيماري‌ها در محيط‌هاي كاري در ميان مردان است. همچنين بيماري‌هاي ريوي (مواجهه با محرك‌ها)، بيماري‌هاي پوستي، مشكلات شنوايي، مشكلات توليد مثل و وجود عوامل زمينه‌ساز براي ايجاد سرطان از جمله بيماري‌هاي شايع است كه در محيط‌هاي كاري مشاهده مي‌شود.

 

به گفته ميرزامحمدي، علاوه بر اين كه مصرف سيگار در تشديد اثر تجمع آلاينده‌ها موثر است، مواجهه طولاني مدت مردان در مقابل آفتاب موجب بروز سرطان پروستات، خون و پوست است و به همين خاطر به مردان پيشنهاد مي‌شود تا با مصرف صحيح از وسايل حفاظت فردي در محيط‌هاي شغلي خود، ميزان بروز بيماري‌هاي مختلف در جامعه را كاهش دهند.

نظر شما