جمعه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳
ساعت : ۱۵:۲۸
کد خبر: ۷۴۵۳۱
|
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۳
پنج فیلم مستند در دومین روز نمایش فیلم‌های مستند ششمین جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی فجر نمایش داده می‌شود.
به گزارش شهر، فیلم‌های غلامحسین نامی و گروه آزاد نقاشان و مجسمه‌سازان ( امیر حسین بهبهانی)، قلم مو (بهروز باقری)، میراث اردشیر (حسن نقاشی)، راز یک مجسمه (فرشاد اکتسابی) و میراث (مازیار مشتاق گوهری) در دومین روز فیلم های مستند ششمین جشنواره تجسمی فجر از ساعت 15 تا 19 روز یکشنبه 27 بهمن در سینما تک موزه هنرهای معاصر تهران به نمایش در می آید.

"غلامحسین نامی و گروه آزاد نقاشان و مجسمه سازان" پرتره ای از غلامحسین نامی نقاش است و "قلم مو" درباره هوشنگ جزی زاده؛ هنرمند مینیاتوریست و نگارگر است که با موی طبیعی گربه، خار خارپشت و شاه بال کبوتر قلم موهای منحصر به فردی می­سازد که ساخت این نوع قلم موها رو به فراموشی است.

"راز یک مجسمه" به کشف مجسمه داریوش در خرابه­های باستانی شوش توسط باستان شناس فرانسوی؛ «ژان پرو» و "میراث اردشیر" به بررسی معماری و نقوش ایران باستان و تاثیر آن بر معماری و نقوش مساجد اسلامی ایران می پردازد."میرزا" هم مستند – پرتره ای درباره عکاس بلوچ؛ «میرزا نیک محمد الله بخش زاهدانی» معروف به «میرزا نیک محمد شه بخش» است.
فیلم های مستند ششمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر 26 تا 30 بهمن از ساعت 15 تا 19(3تا 7 عصر) در سینما تک موزه هنرهای معاصر تهران نمایش داده می شود.
 
 
 علي شيرازي: استقبال هنرمندان جوان از جشنواره فجر قابل توجه است
 
جشنواره هنرهای تجسمی فجر همواره از سوی جوانان با استقبال روبرو می شود و اگر روند بخش خوشنویسی این جشنواره را بخواهیم مرور کنیم، روند رشد هنرمندان این بخش را شاهد خواهیم بود.

علي شيرازي؛ داور رشته خوشنويسي ششمين جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي فجر گفت: همواره از زمان راه اندازی جشنواره تجسمی فجراین بحث مطرح بود که هنرمندانی که در دوره های قبل در جشنواره مقام آورده اند دیگر در جشنواره شرکت نکنند و فرصت را به جوان تر ها بدهند اما هیچ وقت این موضوع به مرحله اجرا نرسید اما با حضور هنرمندان جوان و پ شور عملا این اتفاق افتاد و در هر دوره جوان ترها جوایز را به خود اختصاص دادند.

شيرازي ادامه داد: بخش خشنویسی تجسمی فجر از بخش هایی است که هنرمندان بسیاری از سراسر ایران در آن شرکت می کنند و در مقایسه با سایر شاخه های هنرهای تجسمی این بخش با استقبال ویژه ای روبرو می شود اما به نسبت تعداد شرکت کنندگان و با توجه به کمبود فضای نمایشگاهی تعداد زیادی از آثاری که از قابلیت های بالایی برخوردار هستند، ممكن است نتوانند در این رویداد توسط مخاطبان دیده شوند و به نمايشگاه راه يابند.

این داور بخش خوشنویسی جشنواره تجسمی فجر افزود: باید در بخش خوشنویسی شرايطي فراهم شود که تعداد راه یافتگان به نمایشگاه و برگزیدگان این بخش افزایش پیدا کند.این موضوعی است که همه داوران بخش خوشنویسی به آن باور دارند.

او ادامه داد: موضوع این دوره جشنواره در رشته خوشنويسي  آزاد بود وهمین موضوع موجب شد که خوشنویسان با خلاقیت بیشتری بتوانند آثار خود را به این جشنواره ارسال کنند اگر بخشي هم در نظر گرفته شود که موضوعی مناسبتی داشته باشد اتفاق خوبی است و می توان این گونه هر سال گنجینه ای از آثار ارزنده و موضوعی نیز گرد آوری کرد و حتی زمینه انتشار این آثار را در قالب کتاب نیز فراهم کرد.

 
برچسب ها: جشنواره ، تجسمی ، فجر
نظر شما