طاهر شیخ الحکمایی:
نگاه فتنهجو و ستیزهگر صهیونیسم عامل اتفاقات اخیر پاریس است
یک هنرمند مجسمهساز با محکوم کردن اقدام نشریه شارلی ابدو گفت: همه این جریان برنامهریزی شده است و از نگاه فتنهجو و ستیزهگر صهیونیسم برخواسته است.
به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، طاهر شیخ الحکمایی، هنرمند مجسمه ساز و عضو هیات موسس انجمن هنرمندان مجسمه ساز درباره اتفاقات فرانسه و در مورد کاریکاتوریست های این کشور گفت: واقعیت این است که در دین ما و در شریعت اسلام توجه به حقوق اجتماعی، انسانی، اعتقادی و مقدسات هر قوم و قبیله ای رعایت شده و بر آن تاکید هم شده است.
وی افزود: به عقیده من کل این جریان برنامه ریزی شده بوده و از گذشته یعنی از زمانی که غربی ها خواستند که اسلام ستیزی را در دنیا رواج دهند. هنوز از یاد نبردهایم جریانهایی مانند قرآن سوزی کشیش آمریکایی یا فتنه سلمان رشدی و حتی قدیمی تر از اینها جریانات بابیت و بهاییت را. همه اینها از نگاه فتنه جو و ستیزه گر صهیونیسم برخواسته است.
وی بیان کرد: همه این فتنه گری ها جنگ و خونریزی به دنیال داشته و دارد و تبعات زیادی همراه خود آورده است به عنوان نمونه در درباره اتفاقات فرانسه و در مورد کاریکاتوریست های این کشور کشته شدن آنها توسط تندروها از تبعات همین خیالات ناپاک است.
این هنرمند مجسمه ساز ادامه داد: هر هنرمند مسلمانی توهین به مقدسات را محکوم می کند و من نیز از همه می خواهم سکوت نکنند و نگذارند عده ای به راحتی به پیامبر اسلام توهین کنند و بعد هیچ اتفاقی نیافتد.
وی خواستار ریشه یابی تمام این اتفاقات شد و گفت: داعش از خود آمریکاو انگلیس برخواسته مانند همان بهاییت و یا بابیت و اعمال انها نیز محکوم است.
گزارش خطا
پسندها:
۰
ارسال نظر
آخرین اخبار
نمایش و تحلیل فیلم «در مکانی خلوت» در فرهنگسرای ارسباران
جشن شاد یلدای مهربانی برای کودکان با نیازهای ویژه در فرهنگسرای فردوس
فیلمبرداری «داستانهای موازی» اصغر فرهادی تمام شد
رویداد فصلی «بوم محتوا» با رونمایی از پلتفرم «کانتمو»
کتاب «قاسم» به چاپ هفتم رسید
اکران و نقد فیلم سینمایی «چیزهایی که میکُشی» در سینما اندیشه
فیلم مهرداد اسکویی دوباره اکران ویژه میشود
ترکیب «حسینیه معلی» در ایام شعبانیه مشخص شد
بررسی اسناد ساواک درباره دکتر علی شریعتی در خانهموزه شریعتی
تصویری از پدر «سلمان فارسی» با بازی حسام منظور
کتابخانه کامران فانی اهدا شد
صفحه اول روزنامهها- دوشنبه ۲۴ آذر ماه ۱۴۰۴
انتشار کتاب «نیازشناسی فرهنگی و هنری شهروندان تهرانی» در بازار نشر
نشست بزرگداشت تاریخ عکاسی ایران در موزه عکسخانه شهر
کنسرت گروه «آوای رکنی» در فرهنگسرای ارسباران
هشتاد و سومین نشست دورهمی بچهکتابخونها با عنوان «روی جوی مولیان سَد بزنیم»
اعلمی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران شد
فیلم؛ نماوای «عشق مجسم» به همت فرهنگسرای نوجوان تولید و منتشر شد
امیرحسین آرمان، نیما سیاری و وحید آقاپور در یک تئاتر
رونمایی از کتاب «نقش رسام ۲» در فرهنگسرای اندیشه
پخش «روزی روزگاری آبادی» از امشب؛ قصه تازه کارگردانی که ۸ سال نبود
از رامبد جوان تا قیاسی و علیخانی نامزدهای چهره تلویزیونی جشن حافظ
صفحه اول روزنامهها- یکشنبه ۲۳ آذر ماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «یک ماجراجویی بزرگ جسورانه زیبا» در فرهنگسرای ارسباران
کامران فانی درگذشت