جمعه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳
ساعت : ۱۰:۵۵
کد خبر: ۸۴۳۷۰
|
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۴
در چهارمین نشست باشگاه فیلم «سینمای زندگی»
در چهارمین نشست باشگاه فیلم «سینمای زندگی» عصر یکشنبه فیلم‌سینمایی «کرایمر علیه کرایمر» در ایوان شمس به نمایش در می‌آید.
به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران؛ چهارمین نشست باشگاه فیلم «سینمای زندگی» در ایوان شمس با نمایش فیلم «کرایمر علیه کرایمر» به کارگردانی رابرت بنتُن روز یکشنبه ۸ آذرماه ساعت ۱۰ صبح با حضور دکتر مرجان سلطانی پناه، روان‌شناس و محمد ناصری کار‌شناس سینما برگزار می‌‎شود. 

در بخش نخست این نشست، پس از نمایش فیلم، محمد ناصری تحلیلی خواهد داشت بر اینکه این فیلم چگونه توانسته است در قالب تصویر مباحث مربوط به بحران‌های حاصل از طلاق و جدایی در خانواده را مطرح نماید. 

در بخش دوم نشست و در کارگاه روان‌شناسی، دکتر مرجان سلطانی پناه به بررسی و تحلیل روان‌شناختی محتوای فیلم با بررسی پیامدهای طلاق و جدایی برای افراد خانواده خواهد پرداخت. 

پیامدهای طلاق و جدایی برای خانواده بررسی می‌شود (جمعه)

فیلم کرایمر علیه کرایمر داستان مردی است که ناگهان همسرش خانه را ترک می‌کند و او را با پسرش تنها می‌گذارد. داستین هافمن که ایفاگر نقش این مرد است سالهاست که غرق در کار خود شده است و کمتر به خانواده خود توجه می‌کند و تنها پیشرفت کاری‌اش برای او مهم است و کمتر به خواسته‌های همسرش با نقش آفرینی مریل استریپ توجه می‌کند. 

این فیلم توانست ۵ جایزه اسکار را در بخش‌های بهترین فیلم، بهترین کارگردان، بهترین فیلمنامه، بهترین بازیگر مرد، بهترین بازیگر مکمل زن دریافت کند. 

«سینمای زندگی» یک کارگاه روان‌شناسی همراه با نمایش فیلم است که هدف از برگزاری این سلسله نشست‌ها بررسی مشکلات موجود در میان خانواده‌ها همچون: بحران‌های مرتبط میان والدین، طلاق و جدایی، مشکلات ارتباطی و درک متقابل والدین و فرزندان، اعتیاد در خانواده، تقابل نسل‌ها، چالش‌های مربوط به سنت و مدرنیسم در خانواده و... با حضور روان‌شناسان و ارائه راهکار در حل این معضلات است.

سلسله نشست‌های سینمای زندگی با شعار «سینما به ما چگونه رفتار کردن را می‌آموزد» به همت فرهنگسرای رسانه، با حمایت موسسه تصویر شهر و با همکاری رادیو همکف، ماهنامه کودک، گروه هنری پیله بهشت و فروشگاه فرهنگی باران هر دو هفته یک بار روزهای یکشنبه در ایوان شمس برگزار می‌شود. 

حضور در این نشست‌ها برای عموم آزاد و رایگان است ولی به منظور بالا بردن سطح علمی برنامه، محدودیت ظرفیت وجود خواهد داشت و علاقمندان می‌توانند برای هماهنگی با شماره تلفن ۸۸۰۱۵۲۲۷ - ۸۸۰۱۵۲۲۸ - ۸۸۰۱۵۲۲۹ و یا تلفن همراه ۰۹۳۷۳۸۸۵۶۳۰ تماس بگیرند.
نظر شما