کد خبر: ۱۰۵۳۳۸

بازیگران جوان نامه اعتراضی نوشتند؛

معمای بلاتکلیفی یکساله سریال قاسم جعفری/ «ع.ش.ق» پخش می‌شود؟

بازیگران جوان سریال «ع.ش.ق» با نام اولیه «مجردها» به کارگردانی قاسم جعفری در نامه‌ای سرگشاده خطاب به عبدالعلی علی عسکری رییس صداوسیما نسبت به بلاتکلیفی یک ساله این پروژه اعتراض کردند.

معمای بلاتکلیفی یکساله سریال قاسم جعفری/ «ع.ش.ق» پخش می‌شود؟
سریال تلویزیونی «عین، شین، قاف» با نام اولیه «مجردها» سال ۹۷ به کارگردانی قاسم جعفری و تهیه‌کنندگی علی حجازی مهر کلید خورد. قاسم جعفری را خیلی‌ها با سریال‌هایی مثل «مسافری از هند» و «خط قرمز»، «کمکم کن» و... می‌شناسند.

این سریال در سکوت خبری کلید خورد و بعد از آن علی حجازی‌مهر در گفتگویی با مهر در دی ماه ۹۷ اعلام کرد که حدود پنج قسمت از این سریال به تصویربرداری رسیده است. اما تا آن زمان جز عوامل اصلی سریال نه بازیگران و نه خط قصه و نه جزئیات دیگری برای رسانه‌ها بیان نشده بود و همه اتفاقات در سکوت خبری پیش رفت.

حجازی‌مهر در همان گفتگو اعلام کرده بود که در این سریال و برای نقش مجردها، از بازیگران جوان تئاتری بهره گرفته شده است. هرچند بازیگرانی مثل رسول نجفیان، نیما رییسی، بیژن بنفشه‌خواه، ثریا قاسمی، امید روحانی نیز در این سریال به ایفای نقش پرداختند.

با این حال بعد از آن تنها چند بار خبرهایی درباره تغییر نام سریال به «پیچ تند» و بعد «عین، شین، قاف» مطرح شد که نه از طرف تهیه‌کننده بلکه بیشتر از طرف بازیگران سریال اعلام می‌شد و سکوت خبری همچنان ادامه داشت.

تصویربرداری این سریال تیرماه سال گذشته به پایان رسید و حدود ۲۵ قسمت به تلویزیون تحویل داده شده است. با این حال هنوز تکلیف این سریال مشخص نیست و بازیگران آن از وضعیت بلاتکلیفی که برای سریال پیش آمده است گلایه دارند. سوال این بازیگران این است که سریالی که فیلمنامه آن تصویب شده و بارها به آن‌ها خبر پخشش داده شده همچنان بلاتکلیف است؟‌ چرا تهیه‌کننده و سازمان به آن‌ها پاسخگو نیستند و اگر مشکلی برای پخش سریال وجود دارد، چرا صراحتاً اعلام نمی‌شود.

تیزر این سریال نیز در اختیار خبرگزاری مهر قرار داده شده است.

متن نامه اعتراضی جمعی از بازیگران جوان و تئاتری سریال که به‌عنوان بازیگران نقش‌های اصلی در سریال «عین.شین.قاف» حضور داشته‌اند خطاب به رئیس رسانه ملی را در ادامه می‌خوانید:

«جناب آقای علی‌عسکری عزیز

رئیس محترم سازمان صداوسیما

سلام

ما ده نفر بودیم پر از شوق و امید از اینکه بالاخره هنوز هستند کسانی که به ما جوانان اعتماد کنند. با انگیزه‌ای که کوه را جابه‌جا می‌کرد شروع به ساختن کردیم. تمرین کردیم. ضبط کردیم. شد سریالی به نام «ع.ش.ق».

صدا. دوربین. حرکت.

دو سال گذشت. الان پر از سرکوب و ناامیدی این نامه را می‌نویسیم که شاید بخوانید، شاید به دستتان برسد که بتوانیم حقمان را پس بگیریم. فیلمنامه‌ای که توسط سازمان صدا و سیما تصویب می‌شود، ساخته می‌شود اما حاصلش توسط همان سازمان بلاتکلیف می‌ماند.

در امروز ایران با این سرعت، با این همه شبکه‌های اینترنتی داخلی و خارجی، ماهواره‌ای، دوست و دشمن، سریال‌های شبکه خانگی، اپلیکیشن‌های روز، ما سعی کردیم بهترین خودمون را ارائه بدهیم که جواب‌گوی مخاطب هم‌نسل‌مان باشیم اما عدم پخش سریالی که با تمام قواعد سازمان ساخته شده، شوخی نیست؟

ما بیگانه نیستیم، از اشرار نیستیم. ما که معاند نیستیم، بچه‌های همینجاییم. بزرگ شده‌ دست پدران و مادران همین سرزمین. پس چطور به راحتی کنار گذاشته می‌شویم؟ کسی هم جوابمان را نمی‌دهد؟ نه از پخش سریالمان خبری است نه از دستمزد ناچیزمان. اصلاً ما به کنار، بیت‌المال چه می‌شود؟

با پول مردم برای همین مردم سریالی ساختیم که بتوانیم رقابتی کنیم با نمونه‌های داخلی و خارجی. اما چه بد که ما فقط بلدیم از سیستم‌های کهنه استفاده کنیم و دست به هیچ تغییری نزنیم و اعتماد نکردن خود را زیر لایه‌هایی از محافظه‌کاری ببریم. برای همین است که هر روز سریالی پخش می‌شود که مردان مسن نقش جوان بیست ساله را بازی می‌کنند و بازیگران جوان و دانش‌آموخته‌ این رشته هر روز سرخورده‌تر می‌شوند.

آقای مدیر... آقای رییس، خواهشمندیم بررسی نکنید. نتیجه‌ نهایی را ابلاغ نکنید. شما صدایمان کنید تا باهم حرف بزنیم...

حداقل این شوق و شور را بیشتر از این سرکوب نکنید. کات. گروه جوان بازیگران سریال ع.ش.ق»

گلایه بازیگران جوان سریال «ع.ش.ق» درباره بلاتکلیفی آن در حالی است که نه فقط مدیران سازمان صداوسیما که تهیه‌کننده و کارگردان این پروژه هم طی یک سال گذشته از زمان پایان فیلمبرداری آن تا به امروز هیچ موضعی درباره سرنوشت آن نداشته‌اند و در پاسخ به پیگیری‌ها نیز همچنان ترجیح را بر «سکوت» می‌دانند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس
صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۳۰ تیر ماه ۱۴۰۴