کد خبر: ۱۰۹۴۵۹

آیین بزرگداشت شهید مدافع سلامت در بیمارستان ساسان برگزار شد

شهید دکتر فتح‌آبادی شعر بزرگ ایثار را به خوبی سرود و به تصویر کشید

حجت الاسلام امرودی در آیین بزرگداشت شهید دکتر فتح‌آبادی، شهید مدافع سلامت منطقه ۶ که در بیمارستان ساسان برگزار شد گفت: شهید دکتر فتح‌آبادی شعر بزرگ ایثار را به خوبی سرود و به زیبایی به تصویر کشید. خدا می‌فرماید شهید که رفت من جانشین او در خانه‌اش می‌شوم. ما وقتی به ملاقات خانواده شهدا می‌رویم ، خود خدا را ملاقات می‌کنیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، ویژه‌برنامه «مهرآیین» با هدف تجلیل از شهدای حرم و سلامت به همت فرهنگ‌سرای سرو با تجلیل از خانواده شهید دکتر فتح‌آبادی، با حضور حجت‌الاسلام میثم امرودی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری، سیدعلیرضا فاطمیان‌پورمعاون این سازمان، توکلی رییس بیمارستان ساسان، حجت‌الاسلام ایمانی امام جماعت مسجد قدس،شیرزادگان شهردار ناحیه۲ و تعدادی از همکاران سازمان فرهنگی هنری و کادر درمان بیمارستان ساسان، یکشنبه ۱۶ شهریور در محیط باز بیمارستان ساسان برگزار شد.

در ابتدای مراسم حجت‌الاسلام ایمانی ضمن آرزوی سلامتی برای همه بیماران و کادر درمان گفت: طبق گفته بزرگان دینی مرگ به سه دسته تقسیم می‌شود. مرگ سیاه، مرگ سفید و مرگ سرخ.

وی افزود: مرگ سیاه مخصوص افرادی است که در این دنیا فقط به دنبال خوش گذرانی و ثروت هستند و اعتقادی به قیامت و شب اول قبر ندارند. مرگ این افراد سیاه است. مرگ سفید مختص افرادی است که به خدا و فرستاده‌هایش ایمان دارند و مسلمان هستند. این افراد هرکجایی که از دنیا بروند چه در خانه، چه در بیمارستان یا هرکجای دیگر چون اعتقاد به خداوند و وحدانیتش ایمان داشتند، مرگ آنها سفید است. اما دسته سوم مختص افرادی است که دیگران را بر خود مقدم می‌دانند. اولویت را برای خلق خدا می‌گذارند. مرگ این افراد مرگ سرخ است. 

حجت‌الاسلام ایمانی گفت: خداوند در قرآن می‌فرمایند: در راه خدا با مال و جان خود انفاق کنید همچنین می‌فرماید: گمان نکنید این افرادی که در راه خدا کشته شده‌اند، مرده‌اند. آن‌ها شهید هستند و نزد خداوند روزی می‌خورند.

وی بیان کرد: امروزه حلقه مفقود شده در جامعه ما اخلاق است. اخلاق یعنی دیگران را بر خود مقدم دانستن. اتفاقی که اوایل انقلاب زیاد دیده می‌شد. برای ایثار و از خود گذشتگی باید از خودمان شروع کنیم. شهید دکتر فتح‌آبادی چه در زمان جنگ و چه در زمان کرونا از خودش شروع کرد. نگفت چرا من؟ و خودش اول از همه به میدان رفت.

در ادامه مراسم حجت‌الاسلام میثم امرودی ضمن تشکر از همه کسانی که در برگزاری این مراسم زحمت کشیده‌اند، گفت: غفلت از شهدا و خانواده شهید غفلت از ایثار است. ایثار یعنی همه وجودت را هدیه کنی تا دیگران بمانند.
 
وی افزود: شهید دکتر فتح‌آبادی شعر بزرگ ایثار را به خوبی سرود و به زیبایی به تصویر کشید. خدا می‌فرماید شهید که رفت من جانشین او در خانه‌اش می‌شوم. ما وقتی به ملاقات خانواده شهدا می‌رویم ، خود خدا را ملاقات می‌کنیم.

امرودی بیان کرد: خدا می‌گوید مسیر مشخص است. هر کسی در این مسیر حرکت کند من را پیدا می‌کند. اگر در مسیر خدا حرکت کنید در پایان خدا عاشق شما می‌شود. وقتی خدا عاشق می‌شود بهترین دارایی شما یعنی جانتان را می‌گیرد و خودش دیه این جان می‌شود. ما هم امروز آمدیم در این مجلس که به برکت این شهید عزیز برای خودمان شرافت کسب کنیم.
ان‌شالله در روز قیامت شرمنده شهدا و ایثارگران نشویم.

در پایان مراسم از خانواده شهید ایثارگر دکتر فتح‌آبادی تجلیل شد.

شهید مدافع سلامت، دکتر موسی فتح‌آبادی متخصص طب اورژانس، جانباز شیمیایی و از پزشکان خدوم جامعه پزشکی بود که هجدهم اسفند ماه 1398 به عنوان پزشک داوطلب جمعیت هلال احمر در خط مبارزه با کرونا و بر اثر ابتلا به این ویروس به شهادت رسید.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

صفحه اول روزنامه ها- پنجشنبه ۱۹ تیر ماه ۱۴۰۴

تمدید مهلت ارسال اثر به جایزه «ساعد باقری»‌؛ استقبال خوب شرکت‌کنندگان

فرهنگسرای منتظر با برنامه‌های متنوع فرهنگی میزبان نمازگزاران می‌شود

قاب‌هایی به رنگ مهر «مادرانه» در نگارخانه آبی

عکس؛ دومین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

فیلم؛ نخستین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

انتشار خاطرات یک فعال اصلاح‌طلب زن در «تا آن ستاره»

برگزاری آیین سنتی تعزیه‌خوانی در فرهنگسرای سلامت

معرفی اعضای شورای سیاستگذاری چهل‌ودومین جشنواره فیلم کوتاه

نمایش ۶۰ اثر از بزرگان خوشنویسی در نیاوران

صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۱۸ تیر ماه ۱۴۰۴

ترانه‌ای برای وطن در فرهنگسرای ارسباران

آموزش تکنیک‌های مطالعه در «با هم بخوانیم» کتابخانه داوودیه

خانه نمایش سازمان فرهنگی هنری می‌تواند به متولی هنر تعزیه در شهر تهران تبدیل شود

نمایش و نقد فیلم «تاندربولتز» در فرهنگسرای ارسباران

اکران مستندی درباره تاریخچه پیدایش تعزیه

«ای ایران بخوان» به میدان انقلاب رسید

کتابی که بعد از ۴۰ سال همچنان قابل رجوع است؛ سید جعفر شهیدی و تحقیق در تاریخ

کدام فیلم‌ها این هفته راهی اکران می‌شوند؟

آشنایی با ابزارهای متنوع هوش مصنوعی در فرهنگسرای فردوس

فراخوان مسابقه روایت‌نویسی «به نام وطن» منتشر شد

۶ شب تعزیه و مرثیه‌خوانی در باغ کتاب تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۷ تیر ماه ۱۴۰۴

خوانش نمایشنامه «راز پروانه‌ها» در فرهنگسرای عطار نیشابوری

فرشته‌ها شبیه «فرشته‌»اند؛ آقازاده‌ها این دختر را خوب بشناسند