کد خبر: ۱۰۹۴۵۹

آیین بزرگداشت شهید مدافع سلامت در بیمارستان ساسان برگزار شد

شهید دکتر فتح‌آبادی شعر بزرگ ایثار را به خوبی سرود و به تصویر کشید

حجت الاسلام امرودی در آیین بزرگداشت شهید دکتر فتح‌آبادی، شهید مدافع سلامت منطقه ۶ که در بیمارستان ساسان برگزار شد گفت: شهید دکتر فتح‌آبادی شعر بزرگ ایثار را به خوبی سرود و به زیبایی به تصویر کشید. خدا می‌فرماید شهید که رفت من جانشین او در خانه‌اش می‌شوم. ما وقتی به ملاقات خانواده شهدا می‌رویم ، خود خدا را ملاقات می‌کنیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، ویژه‌برنامه «مهرآیین» با هدف تجلیل از شهدای حرم و سلامت به همت فرهنگ‌سرای سرو با تجلیل از خانواده شهید دکتر فتح‌آبادی، با حضور حجت‌الاسلام میثم امرودی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری، سیدعلیرضا فاطمیان‌پورمعاون این سازمان، توکلی رییس بیمارستان ساسان، حجت‌الاسلام ایمانی امام جماعت مسجد قدس،شیرزادگان شهردار ناحیه۲ و تعدادی از همکاران سازمان فرهنگی هنری و کادر درمان بیمارستان ساسان، یکشنبه ۱۶ شهریور در محیط باز بیمارستان ساسان برگزار شد.

در ابتدای مراسم حجت‌الاسلام ایمانی ضمن آرزوی سلامتی برای همه بیماران و کادر درمان گفت: طبق گفته بزرگان دینی مرگ به سه دسته تقسیم می‌شود. مرگ سیاه، مرگ سفید و مرگ سرخ.

وی افزود: مرگ سیاه مخصوص افرادی است که در این دنیا فقط به دنبال خوش گذرانی و ثروت هستند و اعتقادی به قیامت و شب اول قبر ندارند. مرگ این افراد سیاه است. مرگ سفید مختص افرادی است که به خدا و فرستاده‌هایش ایمان دارند و مسلمان هستند. این افراد هرکجایی که از دنیا بروند چه در خانه، چه در بیمارستان یا هرکجای دیگر چون اعتقاد به خداوند و وحدانیتش ایمان داشتند، مرگ آنها سفید است. اما دسته سوم مختص افرادی است که دیگران را بر خود مقدم می‌دانند. اولویت را برای خلق خدا می‌گذارند. مرگ این افراد مرگ سرخ است. 

حجت‌الاسلام ایمانی گفت: خداوند در قرآن می‌فرمایند: در راه خدا با مال و جان خود انفاق کنید همچنین می‌فرماید: گمان نکنید این افرادی که در راه خدا کشته شده‌اند، مرده‌اند. آن‌ها شهید هستند و نزد خداوند روزی می‌خورند.

وی بیان کرد: امروزه حلقه مفقود شده در جامعه ما اخلاق است. اخلاق یعنی دیگران را بر خود مقدم دانستن. اتفاقی که اوایل انقلاب زیاد دیده می‌شد. برای ایثار و از خود گذشتگی باید از خودمان شروع کنیم. شهید دکتر فتح‌آبادی چه در زمان جنگ و چه در زمان کرونا از خودش شروع کرد. نگفت چرا من؟ و خودش اول از همه به میدان رفت.

در ادامه مراسم حجت‌الاسلام میثم امرودی ضمن تشکر از همه کسانی که در برگزاری این مراسم زحمت کشیده‌اند، گفت: غفلت از شهدا و خانواده شهید غفلت از ایثار است. ایثار یعنی همه وجودت را هدیه کنی تا دیگران بمانند.
 
وی افزود: شهید دکتر فتح‌آبادی شعر بزرگ ایثار را به خوبی سرود و به زیبایی به تصویر کشید. خدا می‌فرماید شهید که رفت من جانشین او در خانه‌اش می‌شوم. ما وقتی به ملاقات خانواده شهدا می‌رویم ، خود خدا را ملاقات می‌کنیم.

امرودی بیان کرد: خدا می‌گوید مسیر مشخص است. هر کسی در این مسیر حرکت کند من را پیدا می‌کند. اگر در مسیر خدا حرکت کنید در پایان خدا عاشق شما می‌شود. وقتی خدا عاشق می‌شود بهترین دارایی شما یعنی جانتان را می‌گیرد و خودش دیه این جان می‌شود. ما هم امروز آمدیم در این مجلس که به برکت این شهید عزیز برای خودمان شرافت کسب کنیم.
ان‌شالله در روز قیامت شرمنده شهدا و ایثارگران نشویم.

در پایان مراسم از خانواده شهید ایثارگر دکتر فتح‌آبادی تجلیل شد.

شهید مدافع سلامت، دکتر موسی فتح‌آبادی متخصص طب اورژانس، جانباز شیمیایی و از پزشکان خدوم جامعه پزشکی بود که هجدهم اسفند ماه 1398 به عنوان پزشک داوطلب جمعیت هلال احمر در خط مبارزه با کرونا و بر اثر ابتلا به این ویروس به شهادت رسید.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو