کد خبر: ۱۱۰۷۲۳

رضایی با اشاره به برگزاری جشنواره فصل همدلی؛

لزوم بسیج هنرمندان برای تقدیر از مجاهدت‌های کادر درمان/ ابزار هنر ایستادگی سپیدپوشان را ثبت می‌کند

یک پیشکسوت سینما و تلویزیون با اشاره به برگزاری جشنواره فصل همدلی، گفت: اگر ابزارهای هنر همه توسط هنرمندان بسیج شوند به طور قطع می‌توانند رسالت و رشادت‌های کادر درمان را به آیندگان منتقل کنند.

لزوم بسیج هنرمندان برای تقدیر از مجاهدت‌های کادر درمان/ابزار هنر ایستادگی سپیدپوشان را ثبت می‌کندبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر،حبیب رضایی بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون ، با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور و مشکلاتی که به واسطه این بیماری برای مردم به وجود آمده است، گفت: مسئولان حوزه سلامت و به خصوص کادر درمان از ابتدای شیوع این ویروس بدونِ وقفه در حال خدمت‌رسانی هستند و در حقیقت بسیار خسته شده‌اند؛ وقتی آمار مرگ و میر مبتلایان به کرونا افزایش پیدا می‌کند، این مسئله منجر به خستگی مضاعف و گاها به افسردگی این قشر از جامعه منجر می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه کادر درمان بدون هیچ چشم‌داشتی به مادیات و صرفا به جهت خصوصیات اخلاقی والایشان که همنوع‌دوستی و ازخودگذشتگی مصداق بارز آنهاست، در خط مقدم مقابله با کرونا قرار دارند، گفت: در حقیقت کادر درمان با بهبودی بیماران و کاهش آمار مبتلایان به کرونا انگیزه می‌گیرند و جان تازه‌ای می‌گیرند؛ اقدامات کادر درمان به قدری ارزشمند است که هم زبان از تقدیرش عاجز و هم کردارمان نمی‌تواند این همه بزرگ منشی و مجاهدت این قشر فداکار را جبران کند.

این هنرمند در ادامه با توجه به این نکته که در این شرایط سخت و طاقت‌فرسا، رعایت پروتکل‌های بهداشتی از بزرگترین وظیفه و صرفا به خاطر حفظ سلامتی مردم است، گفت: باید بپذیریم رعایت اصول بهداشتی که در واقع به خاطر حفظ سلامت و جان خودمان از سوی متولیان پزشکی کشور تجویز می‌شود، در مقابل تمام فداکاری‌هایی که کادر درمان انجام می‌دهد، ناچیز است؛ لذا باید با تعامل هرچه بیشتر با کادر درمان به تضعیف و شکست این بیماری سرعت ببخشیم.

رضایی با بیان اینکه مردم باید باور کنند که کادر درمان خسته است، گفت: ظرفیت بیمارستان‌ها پر شده و خیلی از دکترها و پرستارها حتی دیگر توان سر پا ایستادن را هم ندارند، آنها هم مثل من و شما انسانند، با همان عواطف انسانی آنها هم دلشان برای عزیزانشان تنگ می‌شود؛ باید گوش به فرمان مسئولان حوزه سلامت بود تا باری از روی دوش کادر درمان برداشته شود.

وی تلاش در راستای ترویج فرهنگ ایثار و فداکاری در کشور و ماندگاری اقداماتِ خداپسندانه و خیرخواهانه کادر درمان را از مهم‌ترین وظیفه مسئولان در این برهه از زمان عنوان کرد و گفت: در این میان سهم و نقش متولیان فرهنگی کشور قابل توجه و گسترده‌تر است؛ در حقیقت اگر ابزارهای هنر همه توسط هنرمندان بسیج شوند مطمعنا می‌تواند این رسالت و رشادت‌های کادر درمان به آیندگان منتقل شود؛ همانگونه که نسل جوانِ امروز که دوران دفاع مقدس را درک نکرده به واسطه آثار هنری، از عملکرد رزمندگان و حماسه‌های آنها آگاهی کسب کرده‌اند.

این هنرمند با اشاره به اقدام فرهنگسرای اندیشه در خصوص راه‌اندازی جشنواره فصل همدلی به منظور تقدیر و تجلیل از زحمات کادر درمان گفت: تحقق هدفی ایده‌آل و آرمانی، اقدامی شایسته و غیر قابل جایگزین و انکار است که متولیان این فرهنگسرا به پاس تمام مجاهدت‌های کادر درمان در دستور کار قرار داده‌اند؛ یقینا فرهنگسرای اندیشه احساس تکلیف کرده و به رسالت بزرگ خود جامه عمل پوشانده و این گونه اقدامات فرهنگی ارزشی باید مورد حمایت دولتمردان و الگویی برای سایر نهادهایی باشد که نسبت به جهاد کادر درمان واقف هستند.

گزارش خطا
اخبار مرتبط

مهر آوران با اشاره به برگزاری جشنواره فصل همدلی؛

خلق آثار هنر سبب زنده نگه داشتن مجاهدت‌های رزمندگان سلامت می‌شود

جوادی با اشاره به برگزاری جشنواره فصل همدلی؛

روحیه دادن به کادر درمان، رسالت کنونی نهادهای فرهنگی باشد

فریدونی با اشاره به برگزاری جشنواره فصل همدلی:

زبان هنر برای ترویج فرهنگ ایثارگری حوزه سلامت به کار گرفته شود

لطفی با اشاره به برگزاری جشنواره فصل همدلی:

هنرمندان ایثار مدافعان سلامت را برای آیندگان ایران ثبت کنند

تاجیک با اشاره به برگزاری جشنواره فصل همدلی:

وقایع‌نگاری ادبی دوران کرونا از سوی هنرمندان ضروری است

ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران