کد خبر: ۱۰۹۹۱۲

مدرس ادبیات دانشگاه:

جشنواره فصل همدلی و پویش ایران همدل دو روی سکه همنوع دوستی ایرانیان است

یک مدرس ادبیات دانشگاه با اشاره به اهمیت برگزاری همزمان پویش ایران همدل و جشنواره فصل همدلی، گفت: ظرفیت‌های بالقوه هنری می تواند زمینه ساز انتقال فرهنگ ایثار و فداکاری حوزه سلامت به نسل‌های بعدی باشد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، روابط عمومی، غلامرضا کافی، شاعر و مدرس ادبیات دانشگاه، با تاکید بر اینکه ویروس کرونا با تمام بلایا و آسیب‌های مخرب، منجر به همدلی، وحدت و ارتقای احساس همنوع‌دوستی میان مردم با یکدیگر و به خصوص نمایان شدن تلاش‌های مسئولان حوزه سلامت و اقدامات ارزنده کادر درمان شد،‌ گفت: یقینا زحمات و اقدامات کادر درمان در انجام وظایف محوله‌شان تا قبل از پیدایش کرونا برای عموم جامعه ملموس نبود و یا حداقل مردم به جایگاه و اهمیت وظایف مسوولان حوزه سلامت پی نبره بودند؛ لذا امروز بیش از هر زمان دیگر بزرگی و خطیر بودن رسالت کادر درمان برای مردم ما نمایان شده است.

وی با بیان اینکه بسیاری از مردم از بدو ظهور و پیداش این بیماری تا کنون همکاری و تعامل حداکثری‌شان با کادر درمان در راستای شکست کرونا در قالب رعایت تمام نکات بهداشتی و پروتکل‌های بهداشتی به منصه ظهور رسانده‌اند، اظهار کرد: مردم با اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در خانه مشغول استراحت و سپری کردن روزها هستند، اما برخی از هموطنان ما در قامت پزشکان و پرستاران در خط مقدم مقابله با کرونا حضور دارند. این عزیزان علاوه ‌بر نگرانی برای بیماران مبتلا به کرونا، نگران و دلتنگ خانواده خود نیز هستند؛ لذا به پاس قدردانی از زحمات این قشر ازجامعه همکاری و تعامل با آنها در مسیر نابودی این ویروس امری ضروری است.

کافی با بیان اینکه نکته ویروس کرونا مطمئنا وحشتناک است و موجب شده سبک زندگی مردم جهان تغییر کند و روزهای زیادی را در خانه قرنطینه شوند تا از گزند این ویروس در امان بمانند.

کافی افزود: در واقع مقالات و پژوهش‌های صورت گرفته در این زمینه به ما نشان می‌دهد که این ویروس به سادگی ما را ترک نمی‌کند و تا مهیا شدن واکسن قطعی، در میان ما خواهد بود.

وی ادامه داد: بر این اساس با توجه به بحرانی بودن شرایط موجود ضرورت دارد که تمام مسئولان و مردم دوشادوش متولیان حوزه سلامت و کادر درمان در جهت شکست کرونا یکپارچه باشند؛ نقش مردم در مهار کرونا از سوی کادر درمان به شدت بی بدیل و غیرقابل انکار است.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه عدم همراهی مردم با کادر درمان مجاهدت‌های کادر بهداشتی و درمانی را دچار اختلال خواهد کرد،‌ تصریح کرد: با تمام کم و کاستی‌ها کادر درمان ایثارگر ما همچنان در خط مقدم مبارزه با این بیماری است.

کافی ادامه داد: در حقیقت حال و هوای این روزهای بیمارستان‌های کشور، حال و هوایی آشنا دارد؛ به مانند روزهایی که سربازان این خاک و بوم جانشان را برای حفظ اسلام و ایران تقدیم کردند، حالا کادر بهداشتی و درمانی نیز در حال پیروی از همین الگوی درخشان هستند.

وی با بیان اینکه همدلی و همیاری یکی از مهم‌ترین ویژگی و صفات برجسته ایرانیان در طول تاریخ بوده است،‌ گفت: تاریخ نشان داده که هر کجا مردم ایران با سختی و دشواری‌هایی مواجه شدند،‌ احساس همدلی،‌ خیرخواهی و همنوع‌دوستی میان آنها به میزان قابل توجهی افزایش داشته است.
این شاعر کشورمان ادامه داد: به عنوان مثال در دوران دفاع مقدس (جانم فدای همنوع) شعاری میان رزمندگان بود که به آن جامه عمل پوشاندند و از هیچ کاری برای نجات جان همنوعانشان دریغ نمی‌کردند؛ امروز هم همین صفات نیک را در کادر درمان مشاهده می‌کنیم؛ مطمئنا این روزها خواهد گذشت و تاریخ این مشارکت مردمی و مجاهدت کادر بهداشتی و درمانی را ثبت خواهد کرد و خوب است از این رخدادهای مثبت برای مدیریت وقایع احتمالی در آینده درس بگیریم.

کافی با اشاره به جشنواره فصل همدلی که توسط فرهنگسرای اندیشه به منظور تجلیل و تقدیر از زحمات کادر درمان راه اندازی شده است، گفت: امروز جامعه هنری ما بیش از هر دستگاه، نهاد و مسئولان دیگر در انتقال فرهنگ ایثار و فداکاری مسئولان حوزه سلامت به نسل‌های بعدی اثر گذار هستند و می‌توانند به بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های بالقوه هنری در این مسیر موفق و قدرتمند عمل کنند.

این شاعر و مدرس ادبیات دانشگاه تصریح کرد: شاعران با آثار و قصده‌هایشان،‌ نویسندگان، عکاسان،‌ فیلم‌نامه نویسان، تهیه کنندگان و کارگردانان و همه و همه در هر رشته‌هایی که هستند جا دارد که نسبت به ثبت،‌ ضبط و ماندگار کردن اقدامات کادر درمان کار کنند؛ عرصه هنر به قدری وسیع است که اگر در این زمینه به خوبی و به دور از غفلت عمل شود، مطمئنا آیندگان در جریان تمام وقایع امروز و به خصوص مجاهدت‌های کادر درمان ما قرار خواهند گرفت.

وی با توجه به برگزاری همزمان پویش «ایران همدل» و «جشنواره فصل همدلی»،‌ گفت: در حقیقت ویروس کرونا نقطه اشتراک این دو مولفه مهم و ارزشمند است؛‌ چراکه در «ایران همدل» تلاش بر این است که از نظر اقتصادی و معیشتی مردمانی که به واسطه کرونا متحمل آسیب مالی شده‌اند،‌ یاری و حمایت شوند و در «جشنواره فصل همدلی» کادر درمان که از نظر پزشکی مبتلایان به کرونا را تحت درمان قرار می‌دهند، مورد تجلیل و تقدیر قرار گیرند؛ هر دو مولفه مکمل یکدیگر است که به لطف خداوند متولیان در هر دو زمینه موفق عمل کرده‌اند.
گزارش خطا
اخبار مرتبط

بهروز بقایی با اشاره به برگزاری جشنواره «فصل همدلی»:

ثبت همدلی مردم و کادر درمان نیازمند نقش‌آفرینی جامعه هنری است

فریدونی با اشاره به برگزاری جشنواره فصل همدلی:

زبان هنر برای ترویج فرهنگ ایثارگری حوزه سلامت به کار گرفته شود

جوادی با اشاره به برگزاری جشنواره فصل همدلی؛

روحیه دادن به کادر درمان، رسالت کنونی نهادهای فرهنگی باشد

مهر آوران با اشاره به برگزاری جشنواره فصل همدلی؛

خلق آثار هنر سبب زنده نگه داشتن مجاهدت‌های رزمندگان سلامت می‌شود

لطفی با اشاره به برگزاری جشنواره فصل همدلی:

هنرمندان ایثار مدافعان سلامت را برای آیندگان ایران ثبت کنند

ارسال نظر
آخرین اخبار
ثبت‌ نام موکب‌های مردمی برای حضور در راهپیمایی جاماندگان اربعین
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس