کد خبر: ۱۱۱۴۵۴

برقعی: فداکاری‌های کادر درمان، با شعر و ادبیات بیشتر به چشم می‌آید

سیدحمیدرضا برقعی گفت: زبان شعر دلنشین و گیراست و می‌تواند بهترین ظرفیت برای به رخ کشاندن ایثار و فداکاری کادر درمان باشد.

برقعی: فداکاری‌های کادر درمان، با شعر و ادبیات بیشتر به چشم می‌آید/ با سهل‌انگاری‌، کادر درمان را خسته‌تر نکنیمبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، حمیدرضا برقعی با اشاره به تلاش‌های همه‌جانبه و انکارناشدنی کادر درمان در مقابله با ویروس کرونا به منظور صیانت از جان و سلامتی مردم گفت: همانطور که در دوران هشت سال جنگ تحمیلی، رزمندگان و دلاورمردان کشورمان در مواجه با دشمن بعثی در راه حفظ جان،‌ ناموس و خاک وطن‌مان از خود غیرت و همت به خرج دادند و با تمام قوا پای کار بودند، امروز نیز کادر درمان مظلومانه در مواجهه با این بیماری شبانه‌روز در تلاش‌اند و بر ما واجب است که به کمک این قشر زحمتکش از جامعه بشتابیم.

این شاعر آئینی کشورمان رعایت پروتکل‌های بهداشتی و عمل به توصیه‌های پزشکی متولیان حوزه سلامت را مؤثرترین کمک به کادر درمان عنوان کرد و افزود: مردم کشورمان یقیناً همچون سایر مردم جهان خواهان ریشه‌کن شدن این بیماری‌اند و باید بدانیم که خودمان باید مقدمات از بین رفتن هرچه زودتر کرونا را آماده کنیم.

وی ادامه داد: یقیناً اگر با رعایت تمام نکات بهداشتی کادر درمان در این وظیفه مهم و خطیر همراهی کنیم، مدیریت و شکست این بیماری دور از ذهن نخواهد بود و هرچه زود محقق خواهد شد.
برقعی با بیان اینکه کادر درمان از اولین روزهای شیوع ویروس کرونا از تمام اوقات فراغت و خوشی‌های روزمره زندگی‌شان گذر کردند و صرفاً برای مقابله با کرونا شب و روز را نشناختند، تصریح کرد: دور از انصاف است که ما در انجام کمترین اقدام که همان رعایت پروتکل‌های بهداشتی است، کوتاهی کنیم؛ چراکه سهل‌انگاری برخی از مردم در این زمینه باری بر روی دوش کادر درمان اضافه کرده و آنها را خسته‌تر می‌کند.

این شاعر آئینی کشورمان با تأکید بر اینکه یقیناً آیندگان اقدامات ارزنده و شایسته کادر درمان در مقابله با کرونا را ارزیابی و به آنها افتخار می‌کنند، اظهار کرد: همانطور که ما امروز به ازخودگذشتگی‌ها و فداکاری‌های رزمندگان و شهدای دوران دفاع مقدس واقفیم و به این عزیزان افتخار می‌کنیم؛ باید از تمام ظرفیت‌های موجود برای ترویج فرهنگ ازخودگذشتگی،‌ ایثار و فداکاری در جامعه استفاده کنیم، لذا امروز کادر درمان در خط مقدم به رخ کشاندن ایثار، فداکاری، شهامت و اخلاص به جامعه‌اند.

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین اقداماتی که می‌تواند فرهنگ ازخودگذشتگی و فداکاری که امروز در لباس کادر درمان متجلی شده را به آیندگان انتقال دهد، هنر و به خصوص عرصه شعر است، گفت: زبان ادبیات و شعر چون زیبا، دلنشین و گیراست، می‌تواند به عنوان بهترین پل ارتباطی بین مردمان یک ملت باشد.

برقعی گفت: شاعران و نویسندگان می‌توانند مهمترین نقش در برجسته‌سازی تلاش‌های کادر درمان و انتقال مفاهیم ازخودگذشتگی و ایثارگری که امروز با اسم و رسم کادر درمان یک بار دیگر پس از دوران دفاع مقدس، در جامعه ما احیا شده است را ایفا کنند.
این شاعر آئینی کشورمان با اشاره به جشنواره فصل همدلی که از سوی متولیان فرهنگسرای اندیشه به منظور تجلیل و تقدیر از کادر درمان راه‌اندازی شده است، خاطرنشان کرد: این اقدام در نوع خود قابل تقدیر است؛ چراکه یک مجموعه فرهنگی به طور داوطلبانه و بدون آنکه از جایی خط و کمک بگیرد وارد میدان شده و رسالت مهم خود در قبال کادر درمان را انجام داده، ارزشمند است و باید مورد حمایت مسئولان و متولیان فرهنگی کشور قرار گیرد، متولیانی که بر گردن کادر درمان حق بزرگی دارند.


گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
ثبت‌ نام موکب‌های مردمی برای حضور در راهپیمایی جاماندگان اربعین
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس