کد خبر: ۱۱۳۶۹۰

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس:

کرونا بهانه‌ای برای افزایش کم لطفی‌ها به فرهنگ و هنر شد

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: کرونا بهانه‌ای برای افزایش کم لطفی‌ها به فرهنگ و هنر شد، در تمام حوزه‌ها ت ئ پپوانستیم با حفظ پروتکل‌های بهداشتی جلسات و سمینارهای مختلفی را برگزار کنیم اما به هنر که رسیدیم هم تسهیلات کرونایی تمام شد و هم اجرای تمام پروتکل‌های بهداشتی غیرممکن می‌شود!

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، حسین جلالی در خصوص مطالبات هنرمندان در ایام کرونا گفت: جایگاه هنرمندان در کشور ما جایگاه برجسته‌ای است، زبان هنر گویاترین، اثر گذارترین زبان است؛ کاری که امروزه هنر انجام می‌دهد در صدها مقاله و سخنرانی و کتاب نمی‌توانیم انجام دهیم اما کم لطفی به این جایگاه در میانه مسائل و موضوعات مختلف نشان از مظلومیت فرهنگ و هنر در کشور می‌دهد.

نماینده مردم رفسنجان و انار افزود: کرونا بهانه‌ای برای افزایش کم لطفی‌ها به فرهنگ و هنر شد، در تمام حوزه‌ها توانستیم با حفظ پروتکل‌های بهداشتی جلسات و سمینارهای مختلفی را برگزار کنیم اما به هنر که رسیدیم هم تسهیلات کرونایی تمام شد و هم اجرای تمام پروتکل‌های بهداشتی غیرممکن می‌شود! دولت وعده و وعید حمایتی از وام تا سوبسید به هنرمندان می‌دهد اما تمام وعده‌ها بی‌سرانجام ماند. 

وی ادامه داد: تعطیلی سالن های تئاتر و سینما تا نمایشگاه‌های مختلف خسارات مالی بسیاری به فرهنگ و هنر کشور وارد کرده است؛ امیدواریم با خبرهایی که از تولید واکسن کرونای داخلی می‌شنویم به زودی شاهد بازگشت شرایط عادی باشیم تا بتوانیم خسارات یکساله به هنرمندان را جبران کنیم.

 پیگیری مطالبات هنرمندان در کمیسیون فرهنگی مجلس

نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: هنرمندان همواره با مشکلات عدیده‌ای همچون بیمه، مسکن، امنیت شغلی و… روبرو بودند و امروزه کرونا مزید بر تمام این دلایل شده است، کمیسیون فرهنگی مجلس بدون شک پیگیر مطالبات هنرمندان خواهد بود.

فرهنگ در بستر تاریخ ما ریشه دارد و بیش از اندازه مظلوم است به همین دلیل مورد طلب قرار نمی‌گیرد اگر دولت در حوزه فرهنگ و هنر کم کاری کند بدون شک مردم آن را در خواست نخواهند کرد
جلالی گفت: مظلومیت فرهنگ و هنر به دلیل ناملموس بودن، دیده نشدن و زود بازده نبودن آن در کشور نمایان‌تر است و جزو نیازهای اساسی انسان نیست که با کمبودش مردم مطالبه‌گری کنند، فرهنگ در بستر تاریخ ما ریشه دارد و بیش از اندازه مظلوم است به همین دلیل مورد طلب قرار نمی‌گیرد اگر دولت در حوزه فرهنگ و هنر کم کاری کند بدون شک مردم آن را در خواست نخواهند کرد.

فرهنگ و هنر مطالبه مردم نیست

نماینده مردم رفسنجان تاکید کرد: چرا در حوزه فرهنگ و هنر اجرای پروتکل‌های بهداشتی ممکن نبود؛ اما پروازهای هوایی با ظرفیت  ۴۰ تا ۶۰ نفری  اجرا شد؛ چه مشکلی وجود دارد که سینماها با ظرفیت ۳۰ درصدی شروع به فعالیت کنند تا بیش از این شاهد خسارات مالی به اهالی فرهنگ و هنر نباشیم، با فاصله گذاری اجتماعی می‌توانستیم جلوی بسیاری از خسارات وارده را جبران کنیم، ناگفته نماند دولت باید هزینه اجرای رعایت پروتکل‌ها را برای اهالی هنر در نظر می‌گرفت.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: زمانیکه هنری به چشم خودی‌ها دیده نشود بدون شک دیگر کشورها به آن دست درازی کرده و آن را به غارت می‌برند در طول تاریخ کم شاهد چنین اتفاقاتی نبوده‌ایم؛ حفظ و نگهداری از آثار فرهنگی و هنری را باید از  مدارس آغاز کنیم؛ کتب  درسی بهترین وسیله فرهنگی برای انتقال فرهنگ به نسل آینده هستند./

گزارش خطا
برچسب‌ها:
کرونا فرهنگ و هنر
ارسال نظر
آخرین اخبار
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس
صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۳۰ تیر ماه ۱۴۰۴