کد خبر: ۱۱۶۸۳۴

جوان گرای در میان داوران جشنواره هنرهای تجسمی جوان/ محور «جایزه» نیست

دبیر بیست و هشتمین جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوان، از حضور یک داور جوان در ترکیب ۳ داور رشته‌های ده‌گانه جشنواره خبر داد.

حضور داوران جوان در جشنواره هنرهای تجسمی جوان/ محور «جایزه» نیستبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، رضوان صادق‌زاده هنرمند نقاش و دبیر بیست و هشتمین جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان ایران درباره رویکرد این دوره جشنواره گفت: امسال نیز همچون سال گذشته، به دلیل شیوع بیماری کووید ۱۹ بنا را بر این گذاشتیم که جشنواره را آنلاین و با مرکزیت تهران برگزار کنیم؛ شرکت‌کننده‌ها در خانه و آتلیه‌های خود هستند و به صورت آنلاین هدایت خواهند شد.

وی با اعلام اینکه در این دوره، جشنواره در موزه هنرهای معاصر تهران برگزار می‌شود، بیان کرد: جشنواره به همان روال سال گذشته و با هدایت اساتید هر رشته از محل موزه هنرهای معاصر تهران برگزار می‌شود. ارتباط تصویری (پوستر)، تصویرسازی، خوشنویسی (نستعلیق)، طراحی، عکاسی، کاریکاتور (کارتون)، مجسمه‌سازی، نقاشی، نگارگری (نقاشی ایرانی، گل و مرغ، تذهیب) و هنرهای جدید (ویدئو آرت، چیدمان و …)، رشته‌های این دوره جشنواره است؛ قرار بود سرامیک نیز به رشته‌ها اضافه شود که به دلیل سختی اجرای کارهایش، اضافه نشد.

صادق‌زاده توضیح داد: سال گذشته گمان می‌کردیم که نتوانیم از عهده برگزاری جشنواره آنلاین برآییم اما خلاف تصور ما جشنواره خوبی برگزار شد البته تمام محسنات جشنواره هنرهای تجسمی جوان به برگزاری حضوری آن و جمع شدن دانشجویان و اساتید در یکجا است که بحث و گفتگو شکل می‌گیرد اما در هر حال چون نمی‌توانیم به صورت حضوری آن را شاهد باشیم، باز هم به دلیل اینکه وقفه‌ای در برگزاری داشته باشیم، آن را به صورت غیرحضوری برگزار خواهیم کرد.



وی با اشاره به اینکه در پی آن نیستیم که جشنواره چالشی‌تر شود، درباره تفاوت‌ها و تغییرات این دوره گفت: برای تغییرات ساختاری جشنواره که برنامه‌ای وجود ندارد به این دلیل که از نظر ما ساختار این جشنواره مشکل حادی ندارد و کمابیش همچون سال‌های قبل برگزار خواهد شد. در شورای سیاستگذاری بحث می‌شود که چه کنیم تا شرکت‌کننده بیشتر شود که پیشنهادات بالا بردن جوایز نیز مورد قبول واقع نمی‌شود چون جشنواره جوان، جایزه محور نیست. مهمترین مساله در جشنواره جوان، ارتباط دانشجویان با اساتید است که با امسال، دو سال پیاپی به صورت غیرحضوری این ارتباط را شاهد خواهیم بود. تمام هم و غمّ ما این است که دانشجویان، خودشان در جلسات آنلاین حضور داشته باشند و کارها متعلق به خودشان باشد که این مساله نیز توسط اساتید مورد تأیید قرار می‌گیرد.

دبیر بیست و هشتمین جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان ایران با اشاره به تغییر داوران و اعضای شورای سیاستگذاری این دوره جشنواره، اعضای شورای سیاستگذاری را ترکیبی از گالری‌داران، هنرمندان، مسئولان آموزش و پرورش و مدیران هنری دانست و افزود: تصمیم گرفتیم داوران را به کل تغییر دهیم و داوران جدید با نگاه‌های جدید به این دوره جشنواره اضافه خواهند شد. در دوره بیست و هشتم، همچون دوره‌های پیش ۳ داور در هر رشته حضور دارند که تصمیم گرفتیم یک داور از هنرمندان جوان حضور داشته باشد.

وی بیان کرد: شورای سیاستگذاری جشنواره هنرهای تجسمی جوان، در هر رشته ۵ نفر را به عنوان داور معرفی کرده است که قرار است من به عنوان دبیر، ۳ نفر در هر رشته را انتخاب کنم که اسامی آنها به زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

به نقل از مهر صادقزاده در پایان از بالا رفتن میزان جوایز در جشنواره بیست و هشتم و بیشتر شدن امکاناتی که در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد، خبر داد.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس
صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۳۰ تیر ماه ۱۴۰۴