کد خبر: ۱۱۶۸۳۴

جوان گرای در میان داوران جشنواره هنرهای تجسمی جوان/ محور «جایزه» نیست

دبیر بیست و هشتمین جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوان، از حضور یک داور جوان در ترکیب ۳ داور رشته‌های ده‌گانه جشنواره خبر داد.

حضور داوران جوان در جشنواره هنرهای تجسمی جوان/ محور «جایزه» نیستبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، رضوان صادق‌زاده هنرمند نقاش و دبیر بیست و هشتمین جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان ایران درباره رویکرد این دوره جشنواره گفت: امسال نیز همچون سال گذشته، به دلیل شیوع بیماری کووید ۱۹ بنا را بر این گذاشتیم که جشنواره را آنلاین و با مرکزیت تهران برگزار کنیم؛ شرکت‌کننده‌ها در خانه و آتلیه‌های خود هستند و به صورت آنلاین هدایت خواهند شد.

وی با اعلام اینکه در این دوره، جشنواره در موزه هنرهای معاصر تهران برگزار می‌شود، بیان کرد: جشنواره به همان روال سال گذشته و با هدایت اساتید هر رشته از محل موزه هنرهای معاصر تهران برگزار می‌شود. ارتباط تصویری (پوستر)، تصویرسازی، خوشنویسی (نستعلیق)، طراحی، عکاسی، کاریکاتور (کارتون)، مجسمه‌سازی، نقاشی، نگارگری (نقاشی ایرانی، گل و مرغ، تذهیب) و هنرهای جدید (ویدئو آرت، چیدمان و …)، رشته‌های این دوره جشنواره است؛ قرار بود سرامیک نیز به رشته‌ها اضافه شود که به دلیل سختی اجرای کارهایش، اضافه نشد.

صادق‌زاده توضیح داد: سال گذشته گمان می‌کردیم که نتوانیم از عهده برگزاری جشنواره آنلاین برآییم اما خلاف تصور ما جشنواره خوبی برگزار شد البته تمام محسنات جشنواره هنرهای تجسمی جوان به برگزاری حضوری آن و جمع شدن دانشجویان و اساتید در یکجا است که بحث و گفتگو شکل می‌گیرد اما در هر حال چون نمی‌توانیم به صورت حضوری آن را شاهد باشیم، باز هم به دلیل اینکه وقفه‌ای در برگزاری داشته باشیم، آن را به صورت غیرحضوری برگزار خواهیم کرد.



وی با اشاره به اینکه در پی آن نیستیم که جشنواره چالشی‌تر شود، درباره تفاوت‌ها و تغییرات این دوره گفت: برای تغییرات ساختاری جشنواره که برنامه‌ای وجود ندارد به این دلیل که از نظر ما ساختار این جشنواره مشکل حادی ندارد و کمابیش همچون سال‌های قبل برگزار خواهد شد. در شورای سیاستگذاری بحث می‌شود که چه کنیم تا شرکت‌کننده بیشتر شود که پیشنهادات بالا بردن جوایز نیز مورد قبول واقع نمی‌شود چون جشنواره جوان، جایزه محور نیست. مهمترین مساله در جشنواره جوان، ارتباط دانشجویان با اساتید است که با امسال، دو سال پیاپی به صورت غیرحضوری این ارتباط را شاهد خواهیم بود. تمام هم و غمّ ما این است که دانشجویان، خودشان در جلسات آنلاین حضور داشته باشند و کارها متعلق به خودشان باشد که این مساله نیز توسط اساتید مورد تأیید قرار می‌گیرد.

دبیر بیست و هشتمین جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان ایران با اشاره به تغییر داوران و اعضای شورای سیاستگذاری این دوره جشنواره، اعضای شورای سیاستگذاری را ترکیبی از گالری‌داران، هنرمندان، مسئولان آموزش و پرورش و مدیران هنری دانست و افزود: تصمیم گرفتیم داوران را به کل تغییر دهیم و داوران جدید با نگاه‌های جدید به این دوره جشنواره اضافه خواهند شد. در دوره بیست و هشتم، همچون دوره‌های پیش ۳ داور در هر رشته حضور دارند که تصمیم گرفتیم یک داور از هنرمندان جوان حضور داشته باشد.

وی بیان کرد: شورای سیاستگذاری جشنواره هنرهای تجسمی جوان، در هر رشته ۵ نفر را به عنوان داور معرفی کرده است که قرار است من به عنوان دبیر، ۳ نفر در هر رشته را انتخاب کنم که اسامی آنها به زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

به نقل از مهر صادقزاده در پایان از بالا رفتن میزان جوایز در جشنواره بیست و هشتم و بیشتر شدن امکاناتی که در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد، خبر داد.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

برنامه تعطیلی سینماها به مناسبت شهادت امام صادق(ع)

«پاپ» را در این فیلم‌ها ببینید

آیین اختتامیه اولین دوره جشنواره موسیقی باران برگزار شد

برنامه‌های فرهنگسرای سلامت به مناسبت هفته سلامت اعلام شد

تازه‌ترین آمار درباره میزان مخاطبان «پایتخت ۷»

شب شعر سعدی در کتابخانه مصطفی رحماندوست

نمایشگاه مرور آثار اصل هنرمندان کارتونیست خارجی در خانه کاریکاتور ایران

نه دست مانده، نه تاب و توان به پیکر من...

«کارن همایونفر» چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ شد / حاتمی‌کیا: کارن، کار خود را کرد!

کارگاه آموزشی «مزاج‌شناسی» در خانه فرهنگ پرواز

نشست نقد و بررسی کتاب «جاناتان مرغ دریایی» در کتابخانه تلاش

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه

پنجاهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ایستگاه سعدی»

درخواست بیش از ۲۳۰۰ ناشر برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران

برپایی اولین بازارچه «کاسبان کوچک» در منطقه ۱۹

فیلم؛ نشست هیئت کتاب با حضور نوجوانان

فیلم؛ نشست نقد و بررسی کتاب «شاهد و شرور»

فیلم؛ ویژه برنامه جشن خرگوش‌ها با حضور نوجوانان

فیلم؛ ویژه‌برنامه ایران آینده در باغ کتاب تهران

فیلم؛ اردوی عکاسی نوجوانان در باغ کتاب تهران

فیلم؛ چهارمین رویداد روبیک آرمان فلسطین

فیلم؛ دومین مسابقه مناظره بچه‌های رستا در فرهنگسرای اشراق

فیلم؛ اردوی نوجوانان فرهنگسراها

فیلم؛ جشنواره سرود «هم‌سُرا۲» با حضور نوجوانان

فیلم؛ اجتماع بچه‌های ایران آینده در باغ کتاب تهران