کد خبر: ۱۱۷۲۹۸

کارهای هنرمندان ایران در «موسیقی درمانی»/ موسیقی علمی را دریابیم

یکی از پژوهشگران و آهنگسازان موسیقی ایرانی از تولید چند مجموعه جدید در حوزه «موسیقی درمانی» بعد از استقبال مخاطبان از پروژه «به رنگ خواب» خبر داد.

کارهای هنرمندان ایران در «موسیقی درمانی»/ موسیقی علمی را دریابیم
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، محسن جلیلی پژوهشگر و آهنگساز موسیقی ایرانی که چندی پیش آلبوم «به رنگ خواب» را در قالبی متفاوت پیش روی مخاطبان قرار داده بود، در گفتگو با خبرنگار مهر پیرامون تازه‌ترین فعالیت‌های موسیقایی‌اش بیان کرد: پس از انتشار آلبوم «ّبه رنگ خواب» که چندی پیش در قالب یک اثر موسیقایی متفاوت مرتبط با علوم روان‌پزشکی و روانشناسی در دسترس شنوندگان قرار گرفت، تصمیم گرفتیم در همان قالب که پیرامون حوزه موسیقی درمانی است، اثر جدیدی را منتشر کنیم که این بار در پلتفرم‌های بین‌المللی به صورت جهانی پخش می‌شود.

وی افزود: این اثر در ادامه همان پروژه دو سال گذشته ماست که با محوریت موسیقی ایرانی و استفاده از دیگر سازها و ادوات موسیقایی منتشر شده و امیدوارم شرایط به گونه‌ای هدایت شود که مخاطبان ایرانی نیز بتوانند از اثر استفاده کنند. به هر حال این پروژه از آن دسته آثاری است که بنده و همکارانم زحمت و تلاش فراوانی روی آن کشیدیم که خوشبختانه با استقبال خوبی هم از مواجه شد. به طوری که ما را بر آن داشت تا فضای کار را ادامه داده و در این راستا آثاری را تولید کنیم که می‌تواند دربرگیرنده تجربیات خوبی برایمان باشد.

این آهنگساز و پژوهشگر موسیقی گفت: استفاده علمی از هنر موسیقی یکی از مهم‌ترین رویکردهای ما در تدوین و تهیه این پروژه بوده است. چرا که معتقدیم چنین رویکردی در کشور ما آن طور که باید و شاید مورد توجه قرار نگرفته و می‌بایست شرایط کار به سمتی هدایت شود که از این گونه آثار حمایت و بهره برداری بیشتری شود. به هر حال این نوع موسیقی برای من بسیار مقوله جدی است و فکر می‌کنم جای خالی آن در فعالیت‌های موسیقایی کشورمان خالی است. شرایطی که امیدوارم بتواند به سهم خود در بهبود سلامت روانی جامعه نیز کمک دهنده خوبی بوده و تبدیل به یک جریان موثر در این زمینه شود.

جلیلی درباره جزییات آلبوم‌های جدید پروژه جدیدش گفت: آلبوم اول «عقل و عشق» نام دارد که به نحوی در حوزه «هایکو موزیک» مطرح شده و در برگیرنده مناظره عقل و عشق است. ساز محوری ما در بخش «عقل» پیانو و بخش «عشق» نیز ببین چهار ساز قیچک، کمانچه آلتو، دودوک و نرمه نای تقسیم شده‌اند که برای موضوع انرژی درمانی کاملاً قابل استفاده‌اند. در آلبوم «سماع» نیز چند مقام باستانی تنبور مورد توجه بوده که علاوه بر انتشار اسامی آنها تلاش کردیم با ساز بندی خاص موسیقی مقامی دف و تنبور فضای جالب توجهی را برای موضوع انرژی درمانی باز کنیم.

به گزارش مهر، آلبوم «به رنگ خواب» چندی پیش در قالب ۷ قطعه به نام‌های «زمانی برای رویا»، «آبی تر از دریا»، «به دور از هیاهو»، «گذری بر آسمان»، «آرامش و دیگر هیچ»، «ترنم خواب»، «نت های رویایی» تهیه و تولید شد. این در حالی است که محسن جلیلی به عنوان آهنگساز و تنظیم کننده، علیرضا یارقلی در سمت ناظر اجرا و مشاوره طرح، صابر جعفری نوازنده پیانو و کیبورد، امین رحیمی نوازنده دودوک، رشاد شال پوش میدان ساز، سیاوش عبدی نوازنده ادوات پرکاشن، وحید مسعودی نوازنده تنبور و ابریشم، علیرضا مصدقی نوازنده سه تار و رباب، سیاوش ولی پور نوازنده کمانچه التو، رضا ولد خانی خوشنویس، پوریا برنجیان گرافیست گروه اجرایی را تشکیل می‌دادند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران

فرهادی دوباره در فرانسه فیلم می‌سازد

اختصاص ۷۵ هزار مترمربع فضای مسقف برای برپایی نمایشگاه کتاب

هفدهمین نشست کانون هنری «دل‌آواز» در فرهنگسرای ابن سینا

کارگاه نقاشی و کاردستی برای کودکان همراه با قصه‌خوانی در خانه‌ فرهنگ باصفا

جواد رمضان‌نژاد رییس «ساترا» شد

انتشار مستندهای برگزیده «سینما حقیقت» در نمایش خانگی

اجتماع بزرگ سوگواری هیئات مذهبی منطقه ۲۲ در مراسم امام‌صادقی‌ها

آیین اختتامیه دومین جشنواره هنر عاماج با معرفی برگزیدگان در برج میلاد برگزار شد

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲ اردیبهشت‌ماه

برنامه تعطیلی سینماها به مناسبت شهادت امام صادق(ع)

«پاپ» را در این فیلم‌ها ببینید

آیین اختتامیه اولین دوره جشنواره موسیقی باران برگزار شد

برنامه‌های فرهنگسرای سلامت به مناسبت هفته سلامت اعلام شد

تازه‌ترین آمار درباره میزان مخاطبان «پایتخت ۷»

شب شعر سعدی در کتابخانه مصطفی رحماندوست

نمایشگاه مرور آثار اصل هنرمندان کارتونیست خارجی در خانه کاریکاتور ایران

نه دست مانده، نه تاب و توان به پیکر من...

«کارن همایونفر» چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ شد / حاتمی‌کیا: کارن، کار خود را کرد!

کارگاه آموزشی «مزاج‌شناسی» در خانه فرهنگ پرواز

نشست نقد و بررسی کتاب «جاناتان مرغ دریایی» در کتابخانه تلاش

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه

پنجاهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ایستگاه سعدی»

درخواست بیش از ۲۳۰۰ ناشر برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران

برپایی اولین بازارچه «کاسبان کوچک» در منطقه ۱۹