کد خبر: ۱۱۷۳۷۸

وضعیت موسیقی پاپ نه خوب است نه بد / کنسرت‌ها برای سود بیشتر خوانندگان رونق گرفت

رضا خسروی معتقد است که خوانندگان موسیقی پاپ برای رسیدن به پول بیشتر، بازار موسیقی را از تک آهنگ‌ها و آلبوم‌ها به سمت کنسرت بردند.

وضعیت موسیقی پاپ نه خوب است نه بد / کنسرت‌ها برای سود بیشتر خوانندگان رونق گرفت
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، رضا خسروی پژوهشگر و منتقد حوزه موسیقی گفت: بسیاری از خوانندگان برای کسب پول بیشتر به برگزاری کنسرت‌ها روی آوردند و درآمد را از حوزه تک آهنگ و آلبوم‌ها به کنسرت‌ها بردند در حالی موجب شده از تراک‌های فاخر فاصله بگیریم و ترانه اُفت کند، چرا که تنها اقتصاد هنر مد نظر هنرمندان است.

خسروی ادامه داد: وضعیت موسیقی پاپ نه خوب و نه بد است. در حال حاضر، اقتصاد هنر و اقتصاد شخصی هنرمندان از عوامل تأثیرگذار روی موسیقی پاپ است. البته از هنرمندان نمی‌توان تنها انتظار کار فرهنگی داشت. در سال 1399، 4 هزار و 500 تک آهنگ تنها به صورت رسمی از طرف وزارت ارشاد مجوز داده شده که حدود 377 آلبوم رسمی است و حداقل سه برابر این رقم، به صورت غیر مجاز وارد بازار می‌شود.

این منتقد حوزه موسیقی که در رادیو گفت‌وگو سخن می‌گفت، ضمن اشاره به تولید روزانه 48 ترانه، گفت: عدم ساختارمندی به دلیل جلوگیری‌های بیش از حد و بی‌ضابطه سیستم و  وزارت ارشاد موجب تشدید این اتفاق شده و موجب شده هنرمند به سمت خودسانسوری برود و این در ترانه و ساخت موسیقی تأثیرگذار است.

وی ضمن اشاره به پلتفرم‌های بزرگ دنیا که موسیقی را به صورت آنلاین پخش می‌کنند و ناجیان موسیقی هستند، تأکید کرد: از طریق این پلتفرم‌ها و حق پرداخت‌های ماهیانه، هنرمندان و پلتفرم‌ها به حق و حقوقی می‌رسند و در واقع مردم در این پلتفرم‌ها بزرگ‌ترین ناظران موسیقی هستند.

خسروی در ادامه گفت: مهم‌ترین و بزرگ‌ترین ناظر بر رفتار هنری هنرمند، جامعه و طرد کردن آن توسط مردم است.

خسروی تأکید کرد: بسیاری از خوانندگان برای کسب پول بیشتر به برگزاری کنسرت‌ها روی آوردند و درآمد را از حوزه تک آهنگ و آلبوم‌ها به سمت کنسرت‌ها بردند در حالی که کنسرت‌ها مخاطبان خاصی دارند و موجب شده از آهنگ‌های فاخر فاصله بگیریم و ترانه اُفت کند چرا که تنها اقتصاد هنر مد نظر هنرمندان است که با فرهنگ‌سازی از طریق حاکمیت می‌توان جلوی این امر را گرفت.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

دوره‌ی آموزشی برنامه‌نویسی ویژه‌ی کودک و نوجوان در فرهنگسرای فردوس

فرزانه کابلی با «من اینجا ریشه در خاکم» به تالار وحدت می‌آید

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)

نشست نقد و بررسی کتاب «آن مرد بی‌نهایت» در فرهنگسرای سرو