کد خبر: ۱۲۱۴۲۷

پرکارترین و کم‌کارترین بازیگران فجر

نیکی کریمی، پانته‌آ پناهی‌ها، فرشته حسینی، طناز طباطبایی، مصطفی زمانی،جواد عزتی، رعنا آزادی‌ور، بهروز شعیبی، مریلا زارعی، مهران مدیری، پولاد کیمیایی، پانته‌آ بهرام، گلاره عباسی، نازنین بیاتی، پریناز ایزدیار، هوتن شکیبا، هادی حجازی‌فر، از جمله بازیگران شناخته شده تک فیلمه چهلمین جشنواره فیلم فجر هستند.

پرکارترین و کم‌کارترین بازیگران فجربه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر،هر سال پس از معرفی فیلم‌های حاضر در جشنواره فجر، خیلی از علاقه‌مندان به سینما به دنبال اسامی بازیگران این آثار هستند و با نمایش فیلم‌ها پیش بینی می‌کنند که کدامیک از بازیگران سیمرغ بلورین جشواره فجر را به خانه می‌برد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، واضح است که یکی از مهمترین بخش‌های برگزاری جشنواره فیلم فجر، بخش سیمرغ بازیگران زن و مرد است که کسب آن می‌تواند روی کارنامه کاری بازیگران اثرگذار باشد. تا جایی که دیده شده بازیگری که در یک دوره سیمرغ بلورین گرفته، برای دوره بعد چند اثر در جشنواره دارد و پرکارتر می‌شود؛ البته خلافش هم دیده شده!

به همین بهانه، ما در این گزارش به بررسی و معرفی پرکارترین و کم کارترین بازیگران جشنواره فیلم فجر امسال می‌پردازیم.

امسال بازیگران دو فیلمه و یا تک فیلمه هستند و مانند سال‌های قبل نمی‌بینیم که در لیست پرکارترین‌ها، بازیگری سه فیلمه و یا بالاتر باشد. به هر حال شرایط کرونایی کشور بر تولید فیلم‌ها و فعالیت هنرمندان هم اثر گذاشته است و نمی‌توان منکر این قضیه شد.

نیکی کریمی، پانته‌آ پناهی‌ها، فرشته حسینی، طناز طباطبایی، مصطفی زمانی،جواد عزتی، رعنا آزادی‌ور، بهروز شعیبی، مریلا زارعی، مهران مدیری، پولاد کیمیایی، پانته‌آ بهرام، گلاره عباسی، نازنین بیاتی، پریناز ایزدیار، هوتن شکیبا، هادی حجازی‌فر، از جمله بازیگران شناخته شده تک فیلمه چهلمین جشنواره فیلم فجر هستند.

پرکارترین و کم‌کارترین بازیگران فجر
دسته دختران

* نیکی کریمی که سال گذشته با «آتابای» و البته در سال‌های گذشته با فیلم‌های دیگری در مقام کارگردان در جشنواره فجر حاضر بود، امسال با فیلم سینمایی «دسته دختران» ساخته منیر قیدی در مقام بازیگر به جشنواره می‌آید. فرشته حسینی و پانته‌آ پناهی‌ها هم او را همراهی می‌کنند.

* طناز طباطبایی بازیگر برنده سیمرغ بلورین نقش مکمل زن در جشنواره ۳۸ برای فیلم «شنای پروانه»، امسال تنها در یک فیلم حضور دارد؛ فیلم سینمایی «بی‌رویا» ساخته آرین وزیر دفتری.

* جواد عزتی با پنج فیلم پرکارترین بازیگر جشنواره ۳۸ فجر بود؛ اما امسال تنها در فیلم «مرد بازنده» ساخته محمدحسین مهدویان بازی می‌کند؛ همبازی‌اش هم رعنا آزادی‌ور است.

بهروز شعیبی در بدون قرار قبلی

* مصطفی زمانی هم امسال در فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» به کارگردانی بهروز شعیبی بازی کرده است.

* اما بهروز شعیبی در این دوره علاوه بر کارگردانی بازیگری را هم تجربه کرده؛ او در فیلم سینمایی «صورت فلکی» به کارگردانی حسین دارابی در کنار مریلا زارعی ایفای نقش کرده است.

مهران مدیری در خائن کشی
* مهران مدیری، پولاد کیمیایی و پانته آ بهرام هم در جشنواره امسال در فیلم سینمایی «خائن کشی» به کارگردانی مسعود کیمیایی بازی کرده‌اند.

* هوتن شکیبا هم که در جشنواره ۳۷ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد را برای بازی در فیلم سینمایی «شبی که ماه کامل شد» به خانه برد و در سال گذشته هم در فیلم سینمایی «ابلق» بازی کرد، امسال تنها در فیلم «ملاقات خصوصی» بازی می‌کند؛ به همراه پریناز ایزدیار.

هادی حجازی فر

* هادی حجازی‌فر هم امسال همزمان کارگردانی، بازیگری و نویسندگی را با فیلم سینمایی «موقعیت مهدی» تجربه می‌کند.

*امین حیایی، حسن معجونی، یکتا ناصر، ویشکا آسایش، محسن کیایی، گلاره عباسی و نازنین بیاتی هم هریک با یک فیلم در جشنواره امسال حضور دارند.
پرکارترین و کم‌کارترین بازیگران فجر

چهلمین جشنواره فیلم فجر بازیگر دو فیلمه هم دارد؛

صابر ابر طناز طباطبایی

* صابر ابر امسال با دو فیلم «بی رویا» به کارگردانی آرین وزیر دفتری و «بدون ملاقات قبلی» به کارگردانی بهروز شعیبی به جشنواره آمده است. 

* پژمان جمشیدی هم بازی در فیلم‌های «علفزار» به کارگردانی کاظم دانشی و «بی مادر» به کارگردانی سید مرتضی فاطمی را تجربه کرده است.

امیر آقایی در بی مادر

* امیر آقایی هم که در سی و هشتمین جشنواره فجر سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد مکمل را برد، امسال علاوه بر «خائن کشی» مسعود کیمیایی، در فیلم سینمایی «بی مادر» بازی کرده است.

* سارا بهرامی برنده سیمرغ بلورین نقش اول زن برای فیلم دارکوب در جشنواره 36، امسال با دو فیلم «علفزار» به کارگردانی کاظم دانشی و «خائن‌کشی» به کارگردانی مسعود کیمیایی به فجر می آید. 
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
ثبت‌ نام موکب‌های مردمی برای حضور در راهپیمایی جاماندگان اربعین
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس