کد خبر: ۱۲۳۶۶۷

معرفی نویسندگان و پژوهشگران برتر «هنر انقلاب»

چهره‌های سال «هنر انقلاب» در بخش پژوهش و نویسندگی در هشتمین هفته هنر انقلاب معرفی شدند.

معرفی نویسندگان و پژوهشگران برتر «هنر انقلاب»به گزارش پایگاه تحلیلی خبری فرهنگ و هنر، دومین شب تقدیر از چهره‌های برگزیده هنر انقلاب با تقدیر از پژوهشگران و نویسندگان شامگاه دوشنبه ۲۲ فروردین در محوطه باز حوزه هنری برگزار شد.

صفار هرندی گفت: به عنوان کسی که در پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی توفیق خدمت دارم، خوشحالم در یکی از شب‌های هفته هنر به پژوهشگران فرهنگ و هنر انقلاب توجه ویژه شد. مرام‌نامه ما این است که فرآیند آفرینش و اثرگذاری هنری تمامیت نمی‌یابد مگر این‌که در ساحت نظر و اندیشه و دانش مورد تأمل قرار بگیرد و بیان نظری خود را بیابد.

او افزود: به طور متقابل هنر نیز برای گشودن افق‌های جدید و نمایان ساختن راه‌های جدید بی‌نیاز از بهره‌گیری از اهالی دانش و اندیشه نیست. این محفل را نشانه‌ای از التفات خوب و درست به این پیوند و رابطه تلقی می‌کنیم و به روح شهید بزرگ سیدمرتضی آوینی درود می‌فرستیم.

در ادامه جمال رحیمیان، معاون جهاد دانشگاهی کشور هم برای اهدای جوایز روی سن رفت.

کیانوش معتقدی به دلیل هنرگردانی و گردآوری نمایشگاه «آینه در آینه» (موزه هنرهای معاصر) در بهمن و اسفند ۱۴۰۰ به عنوان چهره هنر انقلاب در بخش پژوهش شناخته و معرفی شد.

سیده راضیه یاسینی نیز  به دلیل انجام پروژه پژوهشی «جریان‌شناسی اندیشه‌ای در مجلات فرهنگی هنری پس از انقلاب اسلامی ایران» مورد تقدیر قرار گرفت.

همچنین محمدعلی رجبی دوانی به دلیل انتشار کتاب‌های تجسم حماسه و مشق خوبان و نیز پیشبرد کلان پروژه پژوهشی «هنر فطری» به عنوان چهره سال هنر انقلاب در حوزه پژوهش شناخته شد.

در ادامه عباس محمدی مدیر مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری روی سن رفت و گفت: بعد از دو سال توفیق گردهمایی با هنرمندان نصیب‌مان شد. خودتان میزبان این جمع هستید. باید یادی کنم از عزیزان درگذشته و آرزوی سلامتی برای همه هنرمندان دارم. خداوند به قلم‌تان برکت بدهد تا در راستای مکتب انسانیت همچنان بنگارید.

علی رمضانی، مدیرعامل خانه کتاب نیز برای اهدای جوایز به روی سن رفت.

محمدرضا آریان‌فر به خاطر خلق رمان سه‌گانه نوجوان دفاع مقدس و کسب عنوان‌های متعدد از جشنواره‌های ادبی از جمله کسب جایزه ادبی شهید حبیب غنی‌پور برای رمان «طوقی» و نامزد شدن دو کتاب طوقی و زاغی در نوزدهمین دوره انتخاب بهترین کتاب سال دفاع مقدس در سال ۱۴۰۰ این جایزه را دریافت کرد.

همچنین عبدالرحمن اونق به خاطر دریافت کسب مقام برگزیده دومین جشنواره شهید اندرزگو برای رمان «ماتی خان» به عنوان چهره سال هنر انقلاب در میان نویسندگان شناخته و معرفی شد.

در ادامه حسین قربانزاده به دلیل کسب جوایز متعددی که بابت رمان نوجوان «رد انگشت‌های اصلی» کسب کرده از جمله در جشنواره داستان انقلاب و شهید اندرزگو مورد تقدیر قرار گرفته دیگر چهره سال هنر انقلاب در بخش نویسندگی شد.

در پایان عکسی به یادگار با حضور تمامی چهره‌های برگزیده در دومین شب از هفته هنر انقلاب به ثبت رسید.

محمدمهدی دادمان، محسن مومنی شریف، علیرضا قزوه، مجدالدین معلمی، محمد زرویی نصرآباد، عباس حسین‌نژاد، عباس محمدی، حبیب احمدزاده، محمدعلی رجبی دوانی، کیانوش معتقدی، علی قربانی، کوروش زارعی، سیده راضیه یاسینی، ساسان ناطق، علیرضا رجبعلی‌زاده، امید مهدی‌نژاد، جمال رحیمیان، حسین کلهر، امیرحسین شفیعی، محمدعلی گودینی، مصطفی جمشیدی، منیژه آرمین، عبدالرحمن اونق، علی عزتی پاک، طاهره ایبد،  شهاب اسفندیاری و حجت‌الاسلام مسعود دیانی از حاضران در این مراسم بودند.

انتهای پیام

 
 

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران