کد خبر: ۱۲۵۷۴۴

امیرمحمد زند: نان سر سفره‌ باید در آن حب حسین وجود داشته باشد

امیرمحمد زند بازیگر سینما و تلویزیون مهمان نمایشگاه عطر سیب بود. او گفت: وقتی می‌گویند امام حسین کشتی نجات است، منظور این است که اگر حب حسین را داشته باشید،‌ می‌توانید سوار آن کشتی نجات بشوید.

به گزارش ستاد خبری بیستمین رویداد «عطر سیب»، نمایشگاه «عطر سیب» در میدان آیینی امام حسین برگزار می‌شود. در سومین روز از برگزاری این نمایشگاه، امیرمحمد زند مهمان این رویداد بود. وی از این نمایشگاه بازدید کرد و با حضور در استدیوی مستقر در نمایشگاه در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی شرکت کرد. 

زند درباره خاطرات دوران کودکی خود از ماه محرم گفت: نسل من کمی متفاوت بود. آن دوران در ماه محرم شور و حالی برقرار بود که انگار طعم دیگری داشت. شاید خلوص‌ها بیشتر بود؛ البته نمی‌خواهم قضاوتی بکنم و حتما هیئت‌هایی هستند که خالصانه کار می‌کنند، اما آن زمان بیشتر به چشم می‌آمد. 

وی اضافه کرد: خاطرم هست هیئتی که در زمان کودکی می‌رفتیم در جنوب شهر بود و شب‌ها به عزاداران گلاب می‌دادیم. آن زمان پنج شش سال داشتم و با بقیه بچه‌های هم سن و سالم در هیئت سر اینکه چه کسی گلاب بدهد رقابت بود. خیلی دوست داشتیم علم‌کشی کنیم؛ خاطرم هست با تعدادی از بچه‌های فامیل علم‌های کوچکی را برای خود درست کرده بودیم و علم می‌کشیدیم. 

او پدر و مادرها را مهم‌ترین عامل در ایجاد حب به اهل بیت در فرزندان دانست و گفت: من معتقدم نانی که آدم می‌خورد باید سر سفره‌ای باشد که در آن حب حسین وجود داشته باشد. وقتی می‌گویند امام حسین کشتی نجات است، منظور این است که اگر حب حسین را داشته باشید،‌ می‌توانید سوار آن کشتی نجات بشوید. فراموش نکنیم که پدر و مادرهایمان بودند که حب امام حسین را در دل‌های ما گذاشتند. 

این بازیگر سینما و تلویزیون خاطره‌ای از ماجرای فوت پدرش در ماه محرم و وصیت‌نامه متفاوت او را بیان کرد و گفت: پدرم وصیت کرده بود که در کربلای معلی دفن شود، زمانی که در کما بود وصیت‌نامه‌اش را خواندیم اما واقعا برایمان بسیار دور از ذهن بود که بتوانیم این خواسته او را عملی کنیم. همانطور که می‌دانید دفن در مشهد نیز کار بسیار سختی است، چه برسد به کربلا. با این حال، پدرم در وصیت‌نامه‌اش نوشته بود که اگر نتوانستید، مرا به صورت امانتی در کرمان دفن کنید، هر زمان فرصت شد انتقالم بدهید.

وی ادامه داد: پدرم قبل از ماه محرم به کما رفت و نزدیک به ۴۷ روز در همین حالت بود. ظهر عاشورا فرا رسید؛ به هیئت رفتم. فکر می‌کنم برای اولین بار و شاید هم برای آخرین بار بود که با حالی وصف‌نشدنی به امام حسین متوسل شدم. به ایشان گفتم: «پدرم که هم اکنون روی تخت بیمارستان است، هیچ دری به جز شما را به من یاد نداده است. من چه کنم؟» روز سوم شهادت امام حسین پدرم به رحمت خدا رفت. خاطرم هست روز جمعه غروب بود. در همان ساعت، آقایی به نام «حاج غنی» به من زنگ زد و گفت: «یکی از رفقای پدر شما که نمی‌خواهد اسمش را بدانید یک قبر در کربلای معلی اهدا کرده است.» پدرم روز هفتم پس از شهادت امام حسین در کربلا دفن شد. 

بیستمین رویداد «عطر سیب» با هدف تامین محصولات و خدمات محافل حسینی شهر تهران از دوم تا نهم مردادماه از ساعت ۱۶ تا ۲۳ به همت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در میدان امام حسین(ع) در حال برگزاری است.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران

فرهادی دوباره در فرانسه فیلم می‌سازد

اختصاص ۷۵ هزار مترمربع فضای مسقف برای برپایی نمایشگاه کتاب

هفدهمین نشست کانون هنری «دل‌آواز» در فرهنگسرای ابن سینا

کارگاه نقاشی و کاردستی برای کودکان همراه با قصه‌خوانی در خانه‌ فرهنگ باصفا

جواد رمضان‌نژاد رییس «ساترا» شد

انتشار مستندهای برگزیده «سینما حقیقت» در نمایش خانگی

اجتماع بزرگ سوگواری هیئات مذهبی منطقه ۲۲ در مراسم امام‌صادقی‌ها

آیین اختتامیه دومین جشنواره هنر عاماج با معرفی برگزیدگان در برج میلاد برگزار شد

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲ اردیبهشت‌ماه

برنامه تعطیلی سینماها به مناسبت شهادت امام صادق(ع)

«پاپ» را در این فیلم‌ها ببینید

آیین اختتامیه اولین دوره جشنواره موسیقی باران برگزار شد

برنامه‌های فرهنگسرای سلامت به مناسبت هفته سلامت اعلام شد

تازه‌ترین آمار درباره میزان مخاطبان «پایتخت ۷»

شب شعر سعدی در کتابخانه مصطفی رحماندوست

نمایشگاه مرور آثار اصل هنرمندان کارتونیست خارجی در خانه کاریکاتور ایران

نه دست مانده، نه تاب و توان به پیکر من...

«کارن همایونفر» چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ شد / حاتمی‌کیا: کارن، کار خود را کرد!

کارگاه آموزشی «مزاج‌شناسی» در خانه فرهنگ پرواز

نشست نقد و بررسی کتاب «جاناتان مرغ دریایی» در کتابخانه تلاش

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه

پنجاهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ایستگاه سعدی»

درخواست بیش از ۲۳۰۰ ناشر برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران

برپایی اولین بازارچه «کاسبان کوچک» در منطقه ۱۹