جمعه ۳۰ شهريور ۱۴۰۳
ساعت : ۰۹:۲۱
کد خبر: ۶۶۲۵۰
|
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۲

کارمندان چگونه می‌توانند صندوق بیمه‌ای خود را تغییر دهند؟

به گفته مدیرکل درآمد هزینه سازمان بازنشستگی کشوری بر اساس ماده 102 قانون مدیریت خدمات کشوری، کارمندان می‌توانند در صورت تمایل به جای صندوق تامین اجتماعی یا صندوق بازنشستگی کشوری، مشمول مقررات یکی دیگر از صندوق‌های بیمه‌ای شوند.
به گزارش شهر، بهروز خلیلی، در مورد تغییر صندوق بیمه‌ای کارمندان دولت، اظهار کرد: در این صورت سهم کارفرمایی دولت برای خدمات اجتماعی حداکثر به میزان سهم کارفرمایی مقررات تامین اجتماعی است و مابه‌التفاوت آن توسط کارمندان پرداخت می‌شود.

وی افزود: این قبیل کارمندان از لحاظ بازنشستگی،‌ وظیفه، از کار افتادگی و نظایر آن مشمول مقررات صندوقی که انتخاب کرده‌اند می‌شوند، اما باید در نظر داشت که تغییر صندوق در طول مدت قرارداد تنها یک بار امکانپذیر است.

خلیلی در مورد احتساب سابقه مدیریت یا سرپرستی در اجرای ماده 109 قانون مدیریت خدمات کشوری نیز اظهار کرد: دستگاه‌های محل خدمت مستخدم بازنشسته باید فرم مربوط به سوابق مدیریت یا سرپرستی را در مورد بازنشسته ذینفع تکمیل کرده و همراه با تصویر احکام کارگزینی زمان اشتغال که با پست مدیریت یا سرپرستی صادر شده است به واحدهای اجرایی صندوق بازنشستگی کشوری ارسال کنند.

مدیرکل درآمد هزینه سازمان بازنشستگی کشوری افزود: همچنین امکان درج اطلاعات از طریق سایت این صندوق به نشانی www.cspf.ir‌، گزینه «جمع آوری اطلاعات قانون مدیریت خدمات کشوری» نیز امکانپذیر است.

به گفته وی، اطلاعات مربوط به بازنشستگی اعم از سابقه مدیریت در احکام کارگزینی صادره از دستگاه‌های اجرایی عمومی و روش محاسبه نیز باید توسط کارگزینی آن دستگاه انجام و در نهایت اطلاعات و مدارک آن برای اعمال حق مدیریت یا سرپرستی به صندوق بازنشستگی ارسال شود.

خلیلی به چگونگی پرداخت مطالبات قانون مدیریت خدمات کشوری اشاره و عنوان کرد: این مطالبات بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی مربوط به مهرماه سال 86 تا سال 87 به مدت یک سال است که میزان آن بر اساس مصوبه هیات وزیران رقمی معادل 1830 میلیارد تومان است.

وی ادامه داد: تا کنون مطالبات یاد شده در پنج مرحله و به میزان یک میلیون تومان به بازنشستگان مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری پرداخت شده است.

خلیلی در ادامه همچنین به کمک هزینه‌های عائله‌مندی و اولاد بازنشستگان و موظفین مشمول دریافت این کمک هزینه‌ها اشاره و بیان کرد: از ابتدای سال 92 اعتبار مربوط به کمک هزینه عائله مندی و اولاد بازنشستگان و موظفین دستگاه‌هایی که بابت این کمک هزینه‌ها، دارای ردیف بودجه در قانون بودجه کل کشور بوده‌اند از دستگاه‌های اجرایی به صندوق بازنشستگی کشوری منتقل شده است.

مدیرکل درآمد هزینه سازمان بازنشستگی کشوری افزود: کمک هزینه عائله مندی و اولاد آن دسته از بازنشستگان و موظفین که خود یا مورث‌شان در این گونه دستگاه‌ها خدمت کرده‌اند از ابتدای سال جاری توسط صندوق بازنشستگی کشوری پرداخت و در مورد سایر بازنشستگان و موظفین همانند گذشته توسط دستگاه‌های اجرایی متبوع آنها پرداخت می‌شود.
نظر شما