کد خبر: ۶۶۷۱۲

استودیوی موزه موسیقی افتتاح شد/

جنتی: همکاری نزدیک بین اردشاد و شهرداری الزامی ست

وزیر ارشاد در آیین افتتاح استودیوی موزه موسیقی بر لزوم افزایش همکاری میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداری تهران تاکید کرد.

به گزارش شهر، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و محمدباقر قالیباف شامگاه چهارشنبه ششم شهریور ماه، با حضور در موزه موسیقی و در جمع هنرمندان، استودیوی این موزه را افتتاح کردند و مقرر شد، علی مرادخانی علاوه‌ بر پذیرفتن سمت معاون امور هنری وزیر ارشاد، همچنان موزه موسیقی را نیز مدیریت کند.

جنتی در این مراسم از شهرداری تهران به دلیل حمایت و پشتیبانی از موزه موسیقی و از مرادخانی برای تلاش و کوشش در تاسیس مجموعه موزه موسیقی قدردانی کرد.

وی اظهار داشت:‌ من بارها از این موزه بازدید داشتم و باید بگویم که اینجا گنجینه‌ای از آثار موسیقی بی‌نظیر است و باعث افتخار همه ماست که جمهوری اسلامی ایران در یک بخش غیردولتی توانسته از چنین گنجینه‌ای صیانت کند.

جنتی یادآور شد: بسیاری از شخصیت‌های خارجی و سفرا را دیده‌ام که وقتی از این موزه بازدید کرده‌اند، آن را گنجینه‌ای بی‌بدیل دانسته‌اند.

وزیر ارشاد درباره افتتاح استودیو موزه موسیقی گفت: این استودیو حدود دو سال است که مشغول تجهیز دستگاه بوده و امروز شاهد افتتاح آن هستیم. همچنین امیدوارم این مرکز بتواند پاتوق خوبی برای هنرمندان و اهالی موسیقی باشد و وزارت ارشاد هم در راستای پیشرفت این مجموعه حمایت‌هایی خواهد کرد.

جنتی درباره انتخاب علی مرادخانی به عنوان معاون امور هنری گفت:‌ خوشحالم که مرادخانی پذیرفت در وزارت ارشاد کنار ما باشد، چرا که وقتی این پیشنهاد به ایشان ارائه شد گفتند که دوست دارند در موزه موسیقی باشند و من هم به او گفتم شما هر سمتی داشته باشید، باید از موزه موسیقی حمایت کنید.

وی با بیان این که محمدباقر قالیباف در طول خدمتش در شهرداری توجه خاصی به مسائل فرهنگی داشته است، گفت: اتفاقاتی که در این راستا افتاده، جای تقدیر و تشکر دارد و امیدوارم در این دوره جدید هم از خدمات‌ آقای قالیباف بهره‌مند شویم. باید همکاری نزدیک بین وزارت ارشاد و شهرداری برقرار شود تا بتوانیم در کنار یکدیگر این قافله را پیش ببریم تا اهالی فرهنگ و مردم نشاط جدید پیدا کنند.

جنتی در پایان سخنانش اظهار کرد: در سالیان گذشته وقتی این چهره‌های افسرده را می‌دیدم، متأثر می‌شدم؛ اما امیدوارم در دولت جدید امیدواری به وجود بیاید و ما هم در راستای تقویت این روحیه حمایت‌هایی انجام می‌دهیم. امیدوارم ادامه‌دهنده خوبی برای راهی باشیم که آقای خاتمی آن را شروع کرد و قبل از اینکه رأی اعتماد بگیرم، از نظرات ایشان استفاده کرده‌ام.

قالیباف نیز در این مراسم سخنرانی کرد و پس از وی، علی مرادخانی اظهار داشت:‌ از سال 73 که قرار شد یک موزه موسیقی داشته باشیم، آقای بهشتی این مجموعه را در اختیار ما قرار داد و ما بدون این که خبری منتشر کنیم، شروع به آماده‌سازی مجموعه کردیم و من مدیر پروژه شدم تا این که آقای ایازی گفت، بالاخره باید کاری برای این موزه انجام داد.

علی مرادخانی: موزه موسیقی یک ویترین فرهنگی است

وی افزود: با محبتی که آقای ایازی داشت و با همه این اوصاف توانستیم مجموعه‌ای غنی از آثار موسیقایی کم‌نظیر که از نظر آرشیو موسیقی بی‌نظیر است،‌ ایجاد کنیم؛ به گونه‌ای که وقتی یکی از سفرا از موزه بازدید کرد گفت، من رویاهایم را اینجا پیدا کردم و دست‌اندرکاران حوزه فرهنگ معتقدند که اینجا ویترین فرهنگی است.

مرادخانی ادامه داد: وقتی پیشنهاد مدیریتی به من داده شد گفتم اینجا را با هیچ‌جا عوض نمی‌کنم، چرا که موزه موسیقی زیرساختی و مهم است و دوستان هم موافقت کردند که علاوه‌ بر حضور در معاونت در موزه موسیقی، به کارهایم ادامه دهم.

او خطاب به هنرمندان پیشکسوت حاضر گفت: از این که ستارگان موسیقی امروز اینجا هستند خوشحالم. وقتی هستید با دلگرمی بیشتری کار می‌کنم. امیدوارم از این به بعد وزارت ارشاد با حمایت آقای جنتی و شهرداری به شایستگی ملت ایران خدمت کنند.

فرهاد فخرالدینی: اگر موسیقی بد بود ابوعلی سینا به آن نمی پرداخت

فرهاد فخرالدینی هم با حضور در این آیین افتتاح در سخنانی مطرح کرد:‌ نمی‌خواهم بگویم وضعیت موسیقی چگونه است، چراکه همه می‌دانند. با موسیقی و فرهنگ می‌توانیم به خود ببالیم، اما وقتی می‌بینم بعضی حرف‌ها چگونه شأن موسیقی را پایین می‌آورد دلم به درد می‌آید.

این آهنگساز پیشکسوت ادامه داد:‌ اگر موسیقی چیز بدی بود، حکیم ابوعلی‌سینا به بحث‌ در این موضوع نمی‌پرداخت. او می‌گوید، موسیقی در بین علوم در بالاترین جایگاه قرار دارد.

وی افزود: با موسیقی کارهای زیادی می‌شود انجام داد. موسیقی به جامعه روح و نشاط می‌بخشد. از آقای جنتی و آقای قالیباف که امروز به این مراسم تشریف آوردند، صمیمانه خواهش می‌کنم که با هم همکاری کنید تا موسیقی رواج بیشتری پیدا کند. باور کنید ضرر نمی‌بینید. مردم ما از موسیقی بهره‌مند می‌شوند و موسیقی جلوی انحرافات را می‌گیرد. بیاییم همگی در این راه دست به دست هم دهیم تا مردم به نیکی از این هنر والا بهره‌مند شوند. خواهش من به عنوان یک موسیقیدان فقط همین است.

خشایار اعتمادی: مبنای ظهور موسیقی پاپ، نیاز جامعه است

خشایار اعتمادی نیز به نمایندگی از هنرمندان موسیقی پاپ در این آیین حضور پیدا کرد و در سخنانی گفت: آقای جنتی قطعا می‌دانید که موسیقی پاپ بر مبنای نیاز جامعه پا به عرصه گذاشت و با عنایت خدا، مردم و حُسن نظر مسئولان، این سبک تثبیت و تبدیل به یک صنعت قوی شد. این صنعت با سرمایه‌گذاری و حمایت هواداران ایستادگی کرد.

این خواننده پاپ همچنین گفت: اهالی موسیقی پاپ موسیقی‌های وارداتی است و با توجه به ساختار این موسیقی نیاز به این است که آهنگ‌سازان با ابزار روز کار کنند، اما به خاطر این نیاز باید به استودیوهایی در خارج از کشور برویم یا در زیرزمین‌هایی کار خود را ضبط کنیم که تکنولوژی‌های خاصی ندارد؛ ولی هزینه‌هایش آن‌چنانی است و به قول معروف در حوضی که ماهی قرمز نیست، قورباغه امپراطور می‌شود.

او تأکید کرد: حمایت از سرمایه‌گذاران در این حیطه اقدام خوبی است و همچنین نیاز به سالن‌های بیشتری در حوزه موسیقی است.

داوود گنجه ای: اگر دوباره بیفتیم کسی سوارمان نمی کند

همچنین در بخش دیگری از این مراسم داوود گنجه‌ای در سخنانی گفت: من با آقای مرداخانی از سال 69 آشنا شدم که البته آن زمان او خیلی جوان بود. به آقای جنتی تبریک می‌گویم که در این موقعیت مرادخانی را به عنوان معاون امور هنری انتخاب کرد. ما اکنون سوار بر اسب هستیم، اما اگر دوباره از اسب بیافتیم، دیگر کسی سوارمان نمی‌کند.

این هنرمند پیشکسوت در بخشی از سخنانش هنرمندان را به مهربانی و همدلی دعوت کرد و از مسئولان خواست که به حوزه فرهنگ توجه بیشتری داشته باشند.

پس از پایان سخنرانی‌ها مسئولان و هنرمندان پیشکسوت از استودیو موزه موسیقی بازدید کردند و استودیو با صدای شهرام ناظری و نی‌نوازی محمد موسوی افتتاح شد.

در این مراسم هنرمندانی چون هوشنگ و ارسلان کامکار،‌ شهرام و حافظ ناظری، شاهین فرهت، حسن ریاحی، فرهنگ شریف، عباس خوشدل، سهراب و تهمورث پورناظری، علیرضا قربانی، هوشنگ ظریف، کیوان ساکت، کامبیز روشن‌روان، بهروز صفاریان، پدرام کشتکار، مهرداد نصرتی، بنیامین بهادری، محسن یگانه، بیژن بیژنی و... حضور داشتند.


گزارش خطا
اخبار مرتبط

قالیباف در مراسم افتتاح موزه موسیقی:

خدمتگزاری به اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانم

ارسال نظر
آخرین اخبار
ثبت‌ نام موکب‌های مردمی برای حضور در راهپیمایی جاماندگان اربعین
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس