کد خبر: ۶۷۸۹۸

رییس شورای شهر:

خیابان فضایی برای تفاهم‌های مشترک است

رییس شورای شهر تهران گفت: خیابان محلی برای رفت‌وآمد وسایل نقلیه نیست بلکه فضایی برای یک تعامل عمومی و رسیدن به تفاهم‌های مشترک است.

به گزارش شهر، احمد مسجدجامعی در جشنواره هفته گردشگری در برج میلاد، گفت: امیدوارم فضای گفت‌وگو که با تدبیر و امید پایه‌گذاری شده همچنان رو به پیشرفت باشد و شاهد توسعه و پیشرفت حوزه گردشگری پیش از آنچه که پیش‌بینی می‌شود، باشیم.

رییس شورای اسلامی شهر تهران، با تاکید بر جایگاه ویژه فرهنگی، هنری و تمدنی ایران به دلیل موقعیت‌های مختلف، گفت: ما به عنوان یک چهارراه تمدنی در طول قرن‌های متوالی شاهد حضور و گفت‌وگوی اقوام مختلف در این کشور بوده‌ایم و بسیاری واژگانمان از زبان‌های اقوام مختلفی است که در ایران بوده‌اند و یا ریشه‌های تمدنی مشترکی داشته‌اند.

وی با اشاره به چهار فصل بودن کشورمان و وجود این ویژگی در شهر تهران ادامه داد: در طبیعت تهران مناطق بسیاری وجود دارد که می‌تواند به جذابیت‌های فوق‌العاده تبدیل شود و محل‌هایی نظیر "وردآورد" را در اطراف تهران داریم که محل پرورش گل سرخ بوده و یا نارمکی که محل باغستان‌های انار بوده است. اگر این طبیعت گوناگون در جای خود قرار بگیرد و از ظرفیت‌های آن استفاده کنیم، ویژگی فوق‌العاده‌ای را در گردشگری ایجاد می‌کند.

رییس شورای شهر تهران با معرفی منطقه "عودلاجان" در تهران که برگرفته از تلفظ‌های محلی آب‌ است، گفت: برای یادآوری اینکه در حوزه تمدنی نگاه علاقه‌مند به گردشگری و میراث طبیعی تا چه حد جایگاه دارد باید به مسابقه محلی که توسط جوانان محله عودلاجان برگزار شد و سه هزار عکس از این منطقه ارسال شد، اشاره کرد.

مسجدجامعی به سند تصویب شده در شورای شهر تهران در خصوص خیابان ولیعصر(عج) به عنوان یک میراث طبیعی و فرهنگی برای نخستین بار اشاره کرد و گفت: لازم است به خیابان در معنای درست آن توجه شود و کارکرد خیابان در این نگاه، فضایی برای رفت‌وآمد وسایل نقلیه نیست بلکه فضایی برای یک تعامل عمومی و رسیدن به تفاهم‌های مشترک است.

وی با اشاره به برنامه‌های شورا و شهرداری تهران برای زندان قصر ، گفت: زمانی که این سند تصویب شد، برنامه‌هایی برای ساخت و ساز در همان محوطه طراحی شده بود و با تصویب این سند یک میراث ارزشمند تاریخی، هویتی، سیاسی و اجتماعی کشور حفظ شد.

مسجدجامعی همچنین با اشاره به شرایط و ویژگی‌های آیینی در ایران، گفت: 25 تا 30 درصد گردشگران ایران مقصد سفرشان مشهد است و بر این اساس باید از ظرفیت‌های آیینی استفاده کنیم. در تهران کلیسا، کنیسه، آتشکده و مسجد در کنار هم قرار گرفته‌اند و همه معتقدین به این ادیان حضور پیدا می‌کنند و از این امکانات استفاده می‌کنند.

وی ادامه داد: این همان فضای تفاهم و گفت‌وگو است که در سراسر جهان باید به آن توجه و پرداخته شود و بدون شک ظرفیت‌های آیینی یکی از کانون‌های مورد توجه در گردشگری است و اگر بپذیریم که هر پنج توریست در کشورمان یک شغل ایجاد می‌کند، در شرایط بحرانی کار در کشور اولویتی بر اولویت‌های قبلی در این حوزه افزوده می‌شود.

رییس شورای شهر تهران، افزود: کمبودی در حوزه گردشگری به لحاظ سرمایه‌گذاری مادی و معنوی نداریم و تنها کمبود ما مدیریت در این حوزه است که امیدوارم در مدیریت جدید بتوانیم از این امکانات بالقوه و بالفعل استفاده کنیم و با تشویق سرمایه‌گذاری‌هایی که در گوشه و کنار جهان در بین ایرانیان و دوستداران ایران وجود دارد حرکت جدیدی در گردشگری ایران آغاز کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
ثبت‌ نام موکب‌های مردمی برای حضور در راهپیمایی جاماندگان اربعین
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس