کد خبر: ۶۷۸۹۸

رییس شورای شهر:

خیابان فضایی برای تفاهم‌های مشترک است

رییس شورای شهر تهران گفت: خیابان محلی برای رفت‌وآمد وسایل نقلیه نیست بلکه فضایی برای یک تعامل عمومی و رسیدن به تفاهم‌های مشترک است.

به گزارش شهر، احمد مسجدجامعی در جشنواره هفته گردشگری در برج میلاد، گفت: امیدوارم فضای گفت‌وگو که با تدبیر و امید پایه‌گذاری شده همچنان رو به پیشرفت باشد و شاهد توسعه و پیشرفت حوزه گردشگری پیش از آنچه که پیش‌بینی می‌شود، باشیم.

رییس شورای اسلامی شهر تهران، با تاکید بر جایگاه ویژه فرهنگی، هنری و تمدنی ایران به دلیل موقعیت‌های مختلف، گفت: ما به عنوان یک چهارراه تمدنی در طول قرن‌های متوالی شاهد حضور و گفت‌وگوی اقوام مختلف در این کشور بوده‌ایم و بسیاری واژگانمان از زبان‌های اقوام مختلفی است که در ایران بوده‌اند و یا ریشه‌های تمدنی مشترکی داشته‌اند.

وی با اشاره به چهار فصل بودن کشورمان و وجود این ویژگی در شهر تهران ادامه داد: در طبیعت تهران مناطق بسیاری وجود دارد که می‌تواند به جذابیت‌های فوق‌العاده تبدیل شود و محل‌هایی نظیر "وردآورد" را در اطراف تهران داریم که محل پرورش گل سرخ بوده و یا نارمکی که محل باغستان‌های انار بوده است. اگر این طبیعت گوناگون در جای خود قرار بگیرد و از ظرفیت‌های آن استفاده کنیم، ویژگی فوق‌العاده‌ای را در گردشگری ایجاد می‌کند.

رییس شورای شهر تهران با معرفی منطقه "عودلاجان" در تهران که برگرفته از تلفظ‌های محلی آب‌ است، گفت: برای یادآوری اینکه در حوزه تمدنی نگاه علاقه‌مند به گردشگری و میراث طبیعی تا چه حد جایگاه دارد باید به مسابقه محلی که توسط جوانان محله عودلاجان برگزار شد و سه هزار عکس از این منطقه ارسال شد، اشاره کرد.

مسجدجامعی به سند تصویب شده در شورای شهر تهران در خصوص خیابان ولیعصر(عج) به عنوان یک میراث طبیعی و فرهنگی برای نخستین بار اشاره کرد و گفت: لازم است به خیابان در معنای درست آن توجه شود و کارکرد خیابان در این نگاه، فضایی برای رفت‌وآمد وسایل نقلیه نیست بلکه فضایی برای یک تعامل عمومی و رسیدن به تفاهم‌های مشترک است.

وی با اشاره به برنامه‌های شورا و شهرداری تهران برای زندان قصر ، گفت: زمانی که این سند تصویب شد، برنامه‌هایی برای ساخت و ساز در همان محوطه طراحی شده بود و با تصویب این سند یک میراث ارزشمند تاریخی، هویتی، سیاسی و اجتماعی کشور حفظ شد.

مسجدجامعی همچنین با اشاره به شرایط و ویژگی‌های آیینی در ایران، گفت: 25 تا 30 درصد گردشگران ایران مقصد سفرشان مشهد است و بر این اساس باید از ظرفیت‌های آیینی استفاده کنیم. در تهران کلیسا، کنیسه، آتشکده و مسجد در کنار هم قرار گرفته‌اند و همه معتقدین به این ادیان حضور پیدا می‌کنند و از این امکانات استفاده می‌کنند.

وی ادامه داد: این همان فضای تفاهم و گفت‌وگو است که در سراسر جهان باید به آن توجه و پرداخته شود و بدون شک ظرفیت‌های آیینی یکی از کانون‌های مورد توجه در گردشگری است و اگر بپذیریم که هر پنج توریست در کشورمان یک شغل ایجاد می‌کند، در شرایط بحرانی کار در کشور اولویتی بر اولویت‌های قبلی در این حوزه افزوده می‌شود.

رییس شورای شهر تهران، افزود: کمبودی در حوزه گردشگری به لحاظ سرمایه‌گذاری مادی و معنوی نداریم و تنها کمبود ما مدیریت در این حوزه است که امیدوارم در مدیریت جدید بتوانیم از این امکانات بالقوه و بالفعل استفاده کنیم و با تشویق سرمایه‌گذاری‌هایی که در گوشه و کنار جهان در بین ایرانیان و دوستداران ایران وجود دارد حرکت جدیدی در گردشگری ایران آغاز کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

«روح‌الله»؛ نود و دومین پیشنهاد باشگاه بچه‌کتابخون‌ها

دوره‌ی آموزشی برنامه‌نویسی ویژه‌ی کودک و نوجوان در فرهنگسرای فردوس

فرزانه کابلی با «من اینجا ریشه در خاکم» به تالار وحدت می‌آید

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)