پیام وزیر ارشاد به مناسبت افتتاح نمایشگاه کتاب فرانکفورت
ویژهنامه دو زبانه صنعت نشر همراه با پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر و قرار است در شصت و پنجمین نمایشگاه فرانکفورت توزیع شود.
به گزارش شهر، شصت و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب فرانکفورت از 17 تا 21 مهرماه در آلمان برگزار میشود، ویژه نامه صنعت نشر ایران به همراه پیام وزیر ارشاد و مقالات مختلف درباره نشر ایران در هزار نسخه تهیه و ارسال شده است.
کاتالوگهای مختلف برای عرضه در این نمایشگاه با شش عنوان طراحی شده، این کاتالوگها در 600 جلد و بیش از هزار سی دی آماده و ارسال شده است تا در نمایشگاه توزیع شود، برای معرفی غرفه ایران و دعوت از ناشران بینالمللی اقدامات انجام شده است، یک نشریه به زبان انگلیسی منتشر میشود که به تعداد ناشران حاضر در نمایشگاه توزیع خواهد شد، این نشریه مستقل است اما درخواست شده که غرفه ایران را در روی جلد نشریه معرفی کنند و از ناشران بینالمللی دعوت کنند که در غرفه ایران حضور یابند.
در ذیل این مطلب پیام وزیر ارشاد میآید؛
«جهان امروز جهان همگرایی و تعامل سازنده است، تحقق این مهم مستلزم تقویت ارتباطات انسانی و گفتگوهای فرهنگی است، ارتباط اساس تماسهای مردم جهان با یکدیگر است. این مفهوم رابطه بسیار نزدیک و تنگاتنگ با فرهنگ دارد.
بی جهت نیست که گفتهاند، گوهر فرهنگ ارتباط است و ارتباط فرهنگ. در فرآیند تعامل فرهنگها است که پیامهای فرهنگی مبادله و روابط بین ملتها برقرار میشود و تحکیم و گسترش مییابد.
در این میان برقراری ارتباط و تعامل فرهنگی از طریق کتاب نقش بیبدیلی در تحکیم روابط بین کشورها و ملتها و بهرهگیری از دستاوردهای علمی، ادبی، هنری، اجتماعی و اقتصادی یکدیگر دارد و نمایشگاههای بینالمللی کتاب، زمینههای آن را هموار میگرداند.
نمایشگاه بینالمللی فرانکفورت به عنوان یک رویداد بزرگ فرهنگی، نقش ارزشمندی را در این زمینه ایفا مینماید. حضور جمهوری اسلامی ایران در این نمایشگاه فرصتی مغتنم برای ایجاد ارتباط دوسویه از طریق شناخت واقعیتها از طریق زیرساختهای فرهنگی کشورهای شرکتکننده و شناساندن ایران امروز به جهانیان از سوی دیگر است. جلوههای تاریخی، فرهنگی، ادبی و هنری ایران بی شمارند و جهانیان نیز شیفته استفاده از دستاوردهای فکری، فرهنگی و هنری مردم این سرزمین کهن هستند. نمونههایی از آنها را در قالب کتب منتشر شده سالهای اخیر ایران در حوزههای ادبیات پایداری، شعر، دین، ادبیات کودک و نوجوان، فلسفه، تاریخ و ... در این نمایشگاه در معرض دید طالبان علم و فضیلت و فرهیختگان و هنردوستان قراردادهایم.
این همه، تصویری کوچک از فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی و نمودی از پیشرفت صنعت نشر ایران امروز است و نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران که همه ساله در ماه «مه» برگزار میشود، فرصت مناسبی برای شناخت بهتر ایران امروز و نشر آن است.
امید میرود، این تعامل سازنده، منجر به ترجمه آثار ادبی ایران به زبانهای خارجی و برگرداندن کتب مفید جهان به زبان فارسی شده، در تحکیم روابط بین فرهنگها و توسعه علم و دانش بشری مؤثر واقع شود.
«علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی»
گزارش خطا
پسندها:
۰
ارسال نظر
آخرین اخبار