گزارش هفتگی «شهر» از برنامه گالریها/
بارش پاییزی رنگ در گالریهای تهران+عکس
گالریهای تهران از نخستین روز آذرماه نمایشگاههای تازهای از آثار هنرمندان هنرهای تجسمی را میزبانی میکنند.
به گزارش خبرنگار شهر، گالریهای نار، الهه، گلستان، هفت ثمر، مهروا، والی، اعتماد، جرجانی، راه ابریشم و اثر از روز جمعه یکم آذر میزبان نمایشگاههای تازهای هستند.
گالریهای هما، موزه هنرهای دینی امام علی(ع)، خانه هنرمندان و پردیس ملت نیز از هفتههای گذشته نمایشگاههایی را میزبانی میکنند که در روزهای آینده ادامه خواهد داشت.
اسید آمینههای چمانی در نار
جدیدترین نمایشگاه آثار وحید چمانی همچون 7 سال گذشته با عنوان «اسید آمینه» از عصر جمعه اول آذر در گالرى نار روی دیوار رفته است.

«اسید آمینه ها» تا 13 آذرماه در گالری نار واقع در خیابان ولیعصر(عج)، بین محمودیه و زعفرانیه، پاساژ رولکس، شماره 5 افتتاح ادامه دارد و علاقمندان میتوانند همهروزه از ساعت 16 تا 20 از این آثار دیدن کنند.
چهاربرگ کاربن در الهه
نمایشگاهی نقاشیهای عیسی جباری ممقانی با عنوان «4 برگ کاربن/5 برگ تکرار» روز جمعه یکم آذر در گالری الهه افتتاح شد. این نمایشگاه تا 11 آذر ادامه دارد و علاقهمندان میتوانند برای بازدید از آن همهروزه بهجز روزهای تعطیل، از ساعت 16 تا 20 به گالری الهه واقع در بلوار آفریقا، انتهای خیابان گلفام، سمت راست، بن بست امینی، پلاک 3 مراجعه کنند.

نقاشی در گلستان
گالری گلستان از روز جمعه یکم آذر میزبان نمایشگاهی از نقاشیهای وفا نواب است. این نمایشگاه تا ششم آذر ادامه دارد و علاقمندان میتوانند همهروزه بهجز پنجشنبهها از ساعت 16 تا 20 از این اثار دیدن کنند. گالری گلستان در دروس، خیابان شهید کماسایی، پلاک 34 واقع است.

گروه طراحان در هفت ثمر
گالری هفت ثمر از روز جمعه یکم آذر میزبان نمایشگاهی گروهی از آثار طراحی است. این نمایشگاه تا ششم آذر ادامه خواهد داشت و علاقمندان میتوانند همهروزه از ساعت 16 تا 20 برای بازدید از این آثار به گالری هفت ثمر واقع در خیابان مطهری، خیابان کوه نور، کوچه پنجم، شماره 8 مراجعه کنند.
برگهای سبز در گالری مهروا
گالری مهروا از روز جمعه یکم آذر میزبان نمایشگاهی از آثار نقاشی امین اکبری با عنوان «برگهای سبز کوچک» است. این نمایشگاه تا 17 آذر ادامه دارد و علاقهمندان میتوانند همهروزه از ساعت 17 تا 21 برای بازدید از اینآثار به گالری مهروا واقع در خیابان کریمخان، خیابان آبان جنوبی، شماره 38 مراجعه کنند.

مشقهای درون در گالری والی
گالری والی از روز جمعه یکم آذرماه نمایشگاهی از آثار نقاشی خط احمد محمدپور با عنوان «مشقهای همیشهی درون ...» را میزبانی میکند. این نمایشگاه تا 12 آذر ادامه دارد و علاقهمندان میتوانند همهروزه بهجز جمعهها از ساعت 16 تا 20 برای بازدید از این آثار به گالری والی واقع در میدان ونک، خیابان ونک، خیابان تک جنوبی، خیابان شهید خدامی، پلاک 72 مراجعه کنند.
آتشبس در گالری اعتماد
نمایشگاهی از آثار محسن صادقیان با عنوان «آتشبس» از روز جمعه یکم آذرماه در گالری اعتماد برپاست. این نمایشگاه تا 12 آذر ادامه دارد و همهروزه بهجز دوشنبهها از ساعت 15 تا 20 پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود. گالری اعتماد در خیابان با هنر(نیاوران)، سه راه یاسر، خیابان صادقی قمی، خیابان بوکان، دو راهی سمت راست، پلاک 4 واقع است.

گروه نقاشان در گالری جرجانی
گالری جرجانی از روز جمعه یکم آذر میزبان نمایشگاه گروهی نقاشی از آثار الهام فرهادیپور، امیر کریمی، بهاره بابائی، سهیل مختار، علی کائینی و محمودرضا زندپور است. این نمایشگاه تا 11 آذر ادامه دارد و گالری جرجانی واقع در خیابان ولیعصر، بالاتر از پارک وی، کوچه خیام، پلاک ۴، زنگ یک، همهروزه بهجز شنبهها از ساعت 16:30 تا 20:30 پذیرای علاقمندان و بازدیدکنندگان خواهد بود.
شاخ در راه ابریشم
گالری راه ابریشم از روز جمعه یک آذر میزبان نمایشگاهی از نقاشیهای هاوار امینی با عنوان «شاخ» است. علاقهمندان میتوانند تا 18 آذرماه، یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 15 تا 19 و پنجشنبهها از ساعت 16 تا 20 از این آثار دیدن کنند.
گالری راه ابریشم در خیابان شهید لواسانی (فرمانیه)، شماره 103 واقع است.

نقاشی در اثر
«بر بساطی که بساطی نیست» عنوان نمایشگاهی از آثار نقاشی ایمان افسریان است که روز جمعه یکم آذر در گالری اثر افتتاح شده است. این نمایشگاه تا پایان آذرماه ادامه دارد و علاقمندان میتوانند یکشنبه تا پنجشنبه ساعت 11 تا 20 و جمعهها از ساعت 16 تا 20 به گالری اثر واقع در خیابان کریمخان زند، خیابان ایرانشهر، کوی برفروشان، شماره 16 مراجعه کنند.

حشرههای آدموار در هما
انعکاس عنوان سومین نمایش انفرادی وحید جعفرنژاد کماکان به مسئله ی انسان و نقش خیال در انگیزش های روانی او می پردازد ، جعفرنژاد با بهره گیری از تکنیک طراحانه در نقاشی هایش دو مفهوم خیالی سازی و واقعیت را در پیوند با یکدیگر قرار می دهد . آدمهایی شبه حیوان ، انسان حشرهوار و ... دستاویزی وجود شناسانه را در اختیار او قرار می دهند ،رهیافتی که چندان مطابق قواعد نقاشی امروز ایران نیست . این هنرمند در بیانیه نمایش انعکاس می نویسد: حضور من در برابر بوم حضوري عرض گونه نيست، بلکه، حضوري از ماهيت هستي است که ريتم هستي در ريز ترين ابعاد تا بزرگترينش در آن جريان دارد. وقتي نقاشي شروع ميشود شروعي نيست، بلکه، تداوم يک فرايند است که در اتليه من ادامه مي يابد.من، قلمو، بوم ورنگ هايم يکي ميشويم و در يک هماهنگي خاص رازهاي هستي را در سفيدي بوم به جريان مي اندازيم وآنگاه است که نقاش بوم است و بوم نقاش و در اين هماويزي اثري پديد ميآيد که نه نقاش است و نه بوم.
این نمایشگاه از جمعه 24 آبان برپاست و تا پنجم آذر ادامه خواهد یافت. علاقمندان میتوانند شنبه تا پنجشنبه از ساعت 10 تا 13 و 16 تا 20 و جمعهها و روزهای تعطیل از ساعت 16 تا 20 به گالری هما واقع در خیابان کریمخان، خیابان سنایی، کوچه چهارم غربی، پلاک 8، واحد یک مراجعه کنند.
پوسترهای سرخ در موزه هنرهای دینی امام علی(ع)
به مناسبت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع)، نمایشگاه کشوری «سوگواره پوسترهای سرخ» روز سهشنبه 21 آبان در موزه هنرهای دینی امام علی (ع) افتتاح شد.
تمام آثار این سوگواره متعلق به هنرمندانی از استانهای سمنان، تهران، اصفهان، خراسان رضوی، فارس، یزد، مازندران، کرمان، اردبیل، لرستان، قم، گلستان، البرز است.
آثاری از مسعود نجابتی، کوروش پارسانژاد، امیر عبدالحسینی، ابوالفضل آقایی، کاظم خراسانی ، محمد اردلانی، صالح زنگانه، میثم خالوندی، سید مهدی موسوی، فرهود مقدم ، کوروش شریف، جمال الدین رمضانی، مرتضی رحمتی ، مجتبی قهرمانی ، علیرضا بیت اللهی، نصیر بشیری، مهدی حسینی، علی دل زنده روی ، احمد خان بابایی ، علیرضا بختیاری، هدایت علیپور، مسعود ضرونی و حمید اقدسی یزدلی در این نمایشگاه به نمایش در آمده است.
این نمایشگاه همه روزه از ساعت 9 تا 18 در موزه هنرهای دینی امام علی(ع) دایر است. موزه هنرهای دینی امام علی (ع) ، در خیابان حضرت ولیعصر(عج)، روبروی بزرگراه نیایش، بلوار اسفندیار، شماره 35 واقع است.
پرسبوک در خانه هنرمندان
نمایشگاه آثار منتخب چهارمین سالیانه پرسبوک با عنوان «خویشتن ارجاعی» از 20 آبان در خانه هنرمندان برپاست.
هنرمندان شرکت کننده در بخش نمایشگاهی چهارمین سالانه ی هنر معاصر- پرسبوک- به انتخاب علی اتحاد و نیما زاغیان (کیورتیورهای سالانه) عبارتند از افشین چیذری، امیرعلی گلریز، شبنم شعبانی، نغمه اصلانی، صفا عبدالرضا، ماهان مومنی، علی شایسته، مهسا علیخانی، پرند مهدوی ، نغمه فرح وشی، بهرام رامه، محسن گرجی، مهسا احسنی ، زهرا نیکورای، اعظم حسین آبادی، سارا گلستانی، حمید قوی پنجه، زیبا پشنگ، گلناز مشیریان، مریم پارسا زاده، سارا نیروبخش، نسرین واصلیان، محمد حسين امين التجاري، مرضیه شاد، امید شلمانی، ساناز جاملو، سیاوش امیری، حسین امین جعفری، فرهاد حسینی، شهیره فروغی، آرزو زیبایی، رسول کمالی، مهدیا مصباحی، امین توکل، فرید امین السلام، سپنتا رحیمی، نسرین ملک ثابت، مرجان اندرودی، ملیحه ظفرنژاد، دنیا حاجی زاده، منصوره باغگرایی، یاسر یعقوب زاده، شهریار رضایی، آرزو معتمدی، جمشید امین فر، آیدا زرافشانی، ثنا ضرابیان، تهمینه میرمطهری، وحید حسین پور، زهره جعفری، دریا موسوی وغزاله نعلبندیان.
داوران چهارمین دوره سالیانه پرسبوک عبارتند از عمر دنیا، مکس سائوکو، حمید سوری، کامبیز صبری، آندرئا فیتزپاتریک، شادی قدیریان، آنجلو موسکو، سیمین کرامتی، نیکو ترخانی، آنگرت سولتو، نیکزاد نجومی، پیمان هوشمندزاده، آلیس ستپانیان، رامین اعتمادی بزرگ، سهند حسامیان، سارا راهبر، علی زارع، سمیرا علیخانزاده، مهسا کریمیزاده، مهدی مقیم نژاد و بیتا وکیلی.
اسامی سه هنرمند برتر این جشنواره در روز اختتامیه 29 آبان اعلام خواهند شد. این جشنواره هنری به وسیله ندا درزی بنیانگذاری شده است و مسولیت دبیری آن را نیز ادوارد لوسی اسمیت به عهده دارد.
ادوارد لوسی اسمیت متولد جاماییکا و ساکن لندن است و در مرتون کالج آکسفورد تحصیل کرده است. لوسی اسمیت از تاریخ هنرنگاران برجسته دهه ۱۹۸۰ محسوب می شود. از وی مقالات و کتب بسیاری در حوزه ی هنر، شعر و ادبیات منتشر شده است. وی در London Magazine نقد هنر می نویسد و در عین حال در دهه های گذشته چندین نمایشگاه بین المللی کیوریت کرده است.
ندا درزی کارشناسی ارشد نقاشی را در دانشگاه هنر تهران گذرانده است. وی نمایشگاه های انفرادی و گروهی متعددی در ایران و جهان برگزار کرده است. ندا درزی در سال ۱۳۸۹ فستیوال پرسبوک را طراحی و برگزار کرد که تا امروز نیز ادامه دارد. درزی در عین حال پروژه های کیوریتوریال دیگری نیز در کشورهای مختلف برگزار کرده است.
بخش مجازی جشنواره همزمان با بخش نمایشگاهی برروی سایت ِ پرسبوک برگزار می شود. در طول مدت زمان برگزاری جشنواره سلسله نشست هایی با محوریت هنر معاصر و با حضور هنرمندان، منتقدان و صاحب نظران برجسته ی هنر و اندیشه در خانه هنرمندان ایران برپا خواهد شد. در این نشست ها به بررسی آثار ارائه شده در سالانه نیز پرداخته خواهد شد.
عكاسان معاصر ايران در پردیس ملت
٣٦ عكاس برجسته ايرانى به دعوت گالرى پرديس ملت و نمايشگاه گردانى مهدى مقيمنژاد نمايشگاه « به روايت عكاسان معاصر ايران» را برپا کردهاند.
این نمایشگاه با حمايت «موسسه تصوير شهر سازمان فرهنگی هنری شهردارى تهران» 72 اثر از شاخصترين مجموعه عكسهاى جمعى از هنرمندان پيشرو اين عرصه را به نمایش گذاشته است.
«به روايت عكاسان معاصر ايران» زاويه نگاه نافذ هنرمندان مولفى ست كه با نگاهى تعالى جو پيرامون خويش را كنكاش و نقد مى كنند و در قابى كه معرف سليقه زيبايى شناسى آنان است ان را ثبت مى كنند؛ خاصه آنكه عكاسان مدعو به اين نمايشگاه آزاد بودند دو اثر برگزيده خويش را به اين رويداد معرفى نمايند٠
٣٦ عكاس حاضر در اين رويداد به ترتيب حروف الفبا عبارتند از آزاده اخلاقی، کورش ادیم، آرمان استپانیان، مهرداد اسکویی، مهرداد افسری، جمشید بایرامی، شهریار توکلی، صادق تیر افکن، بهمن جلالی، رعنا جوادی، تورج خامنهزاده، محمد خوشرو، گوهر دشتی، جلال سپهر، محمدرضا شریفزاده، بهنام صدیقی، سیفالله صمدیان، کیارنگ علایی، سمیرا علیخانزاده، شادی قدیریان، علیرضا فانی، کتایون کرمی، محمود کلاری، مجید کورنگ بهشتی، عباس کیارستمی، رضا کیانیان، رومین محتشم، مهدی مقیمنژاد، رامیار منوچهرزاده، علیرضا میرزایی، سروش میلانیزاده، علی ناجیان، مهرداد نراقی، حامد نوری، داریوش نهداران و مهدی وثوق نیا.
علاقمندان مىتوانند تا ٢٢ آذر ماه، همه روزه از ساعت 11 تا 21 از اين نمايشگاه واقع در خیابان ولیعصر، بزرگراه نیایش، رو به روی کردستان، سینما گالری پردیس ملت، طبقه 2- ديدن کنند.
گزارش خطا
پسندها:
۰
ارسال نظر
آخرین اخبار