در ديدار سفير هند با معاون شهردار تهران مورد تاكيد قرار گرفت:
همكاريهاي تهران و دهلي نو در حمل و نقل شهري
سفير هند در تهران در ديدار با معاون حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران ضمن تاكيد بر مناسبات مشترك ايران و هند، با استقبال از همكاريهاي تهران و دهلي نو در زمينه حمل و نقل شهري فصل نوینی را در روابط دو کشور نوید داد.
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومي معاونت حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران، دي. پي. سريواستاوا در ديدار با مهندس سيد جعفر تشكري هاشمي گفت: هند و ايران صرفاً دو كشور همسايه نيستند و روابط في مابين و پیوندهای زباني، ديني و فرهنگي دو كشور به دو هزار سال پيش بر ميشود.
وي با اشاره به توانمنديهاي كشور متبوعش در زمينه تكنولوژي از جمله پيشرفتهاي اين كشور در صنايع حمل و نقل افزود: هند آمادگي دارد تا در زمينه توسعه صنعت ريلي، مشاركت در ساخت اتوبوسهاي درونشهری با استاندارد يورو 5 و تولید فولاد مورد استفاده در زيرساختهاي حمل و نقلي با مديريت شهري تهران همكاري کند.
سريواستاوا با بيان اين كه دولت مركزي هند در شهرهاي بزرگ اين كشور از جمله دهلي، بمبئي و كلكته مسئوليت توسعه مترو را بر عهده دارد، اظهار كرد: در حوزه ساخت لوكوموتيو نيز آمادگي داريم تا ناوگان مورد نياز متروي تهران را تامين کنیم.
وي با تاكيد بر اين كه هند سالانه 3 ميليون دستگاه خودرو توليد ميكند آمادگي اين كشور را جهت تجهيز ناوگان تاكسيراني تهران با خودروهاي استاندارد هندی اعلام و خاطرنشان كرد: البته تهران در توسعه حمل و نقل عمومي در سالهاي اخير پيشرفتهاي چشمگيري داشته كه به عنوان نمونه ميتوان به راهاندازی سیستم بي آر تي و مديريت این سیستم در تهران اشاره كرد كه به بهترين شكل ممكن انجام ميشود.
سفیر هند در کشورمان در پایان ضمن دعوت از معاون شهردار تهران به منظور بازدید از صنایع هند که در صنعت حمل و نقل فعال میباشند، خواستار توسعه روابط تهران و دهلی نو در حوزه حمل و نقل شهری شد.
معاون شهردار تهران نیز در این دیدار از دولت و مردم هند به عنوان کشور دلت ایران که در شرایط تحریم در کنار کشورمان بودند یاد کرد و گفت: با توجه به توانمندی هند در صنایع ریلی و صنعت اتوبوسسازی، امکان استفاده از تکنولوژی کارخانجات هند که در زمینههای حمل و نقلی فعال میباشند، وجود دارد.
تشکری هاشمی با اشاره به این که هدفگذاری مدیریت شهری تهران ساخت سالی 30 کیلومتر مترو در تهران است، افزود: در تهران روزانه 11 میلیون جا به جایی با استفاده از حمل و نقل عمومی انجام میشود که 2.5 میلیون جا به جایی سهم مترو است.
وی با بیان این که در زمینه لوکوموتیو و واگن مترو و در مورد اتوبوسهای با کیفیت و پرظرفیت دوکابین و سه کابین آمادگی داریم تولیدات هند را مورد بررسی قرار دهیم، اظهار کرد: در تهران سالانه به یک هزار دستگاه اتوبوس نیاز دارد، ضمن این که خطوط متروی تهران ظرفیت تردد قطارهای جدید مترو با دو برابر ناوگان موجود را نیز دارند.
مهندس تشکری هاشمی با اشاره به این که در زمینه تجهیزات ریلی و اتوبوسهای درون شهری بر مشارکت شرکتهای ایرانی در تولید محصولات مورد نظر تاکید داریم، اضافه کرد: سعی داریم تا با موجیسازی توان شرکتهای خارجی، از ظرفیتهای داخلی موجود کشورمان نهایت استفاده را داشته باشیم.
معاون شهردار تهران در پایان این دیدار که دکتر غلامرضا سیدان نایب رییس شورای عالی هماهنگی انجمن های دولتی ایران با سایر کشورها و رییس انجمن دوستی ایران و هند باهارات بابو رایزن اقتصادی سفارت هند نیز حضور داشت با استقبال از دعوت سفیر هند به منظور دیدار از صنایع آن کشور، آمادگی خود را برای انتقال تجربیات کارشناس و توانمندیهای تخصصی مدیریت شهری تهران به آن کشور اعلام کرد.
گزارش خطا
پسندها:
۰
ارسال نظر
آخرین اخبار
روایتهای ایرانی، اینبار با زبانهای مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش میشود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاهحسینی
«مادران قصهگو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضاهای تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دورههای تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بینالمللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهانآرا
همایش بزرگ مثنویخوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفانپور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز میشود
اختتامیه پویش «مادران قصهگو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار میشود
نامزدهای بیستوسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالنهای پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بیباک» در فرهنگسرای فردوس
صفحه اول روزنامهها- دوشنبه ۳۰ تیر ماه ۱۴۰۴