شادمهر راستین در گفتوگو با خبرنگار شهر اظهارداشت: این دوره از جشنواره فیلم فجر یکی از بهترین جشنواره هایی که در 8 سال گذشته برگزار شده به نحوی که شاهد هستیم، همه علاقهمند به ارائه فیلم های شان برای شرکت در بخش مسابقه بودند.
وی با بیان این که جشنواره فیلم فجر میراث ملی است که با مشارکت مردم، هنرمندان و سینماگران حفظ شده است، تصریح کرد: این دوره از جشنواره را می توان با دور دهم مقایسه کرد که همه بزرگان سینمای ایران در آن زمان حضور داشتند.
رییس کانون فیلنامه نویسان سینمای ایران، حضور بیشترین تعداد فیلم نامه نویسان در این دوره از جشنواره قابل توجه دانست و افزود: این موضوع بیان گر، دمیدن جان تازه ای به سینمای ایران است.
راستین ساخت فیلمها در مدت زمان کم را یکی از نقاط ضعف جشنواره سی و دوم فیلم فجر مطرح کرد و اظهارداشت: حدفاصل فکر کردن و فیلم ساختن در برخی آثار 6 ماهه بوده و با توجه به همین مساله شاید بتوان یکی از مشکلات این دوره از جشنواره را ساخت فیلمها در مدت زمان کم عنوان کرد.
راستین با تاکید براین که نمی توان ضعف کیفی برخی فیلم های جشنواره را مربوط به فیلنامه های آنها دانست، گفت: این مسائل را می توان بیشتر مربوط به مشکلات و کمبودهای سینمایی دید.به نحوی که در حال حاضر ما در ایران 4 تا 5 دوربین حرفه ای بیشتر نداریم و تعداد بازیگران و کارگردانان تثبیت شدهمان محدود است.