قائم مقام سازمان صداوسیما:
صداوسیما ما را در مقابل تهدیدات ماهواره بیمه کرده است
قائم مقام سازمان صدا و سیما گفت: مجموعه فعالیتهای سازمان ما را در مقابل تهدیدات ماهوارهای و رسانهای بیمه کرده است.
قائم مقام سازمان صدا و سیما با بیان اینکه خداوند بخشندهای بسیار عظیم است گفت: بسیاری از کارها در برخی مواقع انجام میشوند و با وجود ظاهر شکیل، پشتوانه معنوی و نیت خالصانهای ندارند.
وی ادامه داد: امیدواریم از این سرمایههای معنوی عظیم که در اختیار ماست همواره بهرهمند باشیم.
موسوی مقدم ضمن تشکر از معاون توسعه و رسانه و همه همکاران این حوزه عنوان داشت: امروز نقش توسعه فناوری رسانه بر تارک رسانه ملی به خوبی دیده میشود که این مهم با وجود مشکلات فراوان به دست آمده است.
قائم مقام سازمان صدا و سیما با بیان اینکه مدیران و پرسنل صدا و سیما سرمایهای ملی به شمار میروند، گفت: کاری که در حوزه فناوری رسانه صورت گرفته واقعا بیبدیل است و نمونهای از آن در کشور دیده نمیشود.
وی اهمیت سیگنالرسانی و حساسیت بالای آن در شرایط کنونی را مورد توجه قرار داد و افزود: به لطف الهی با کوچکترین اشکال و بیتوجهی همراه نبودهایم و این امر نشان میدهد وجدان کاری و اخلاص مورد نیاز مدیریت جهادی، بر مدیریت فناوری و رسانه جاری است.
موسوی مقدم خاطرنشان کرد: امروز در جایگاه خوبی قرار داریم و اگر هر یک از اقدامات کنونی انجام نمیشدند آنگاه متوجه اشکالات و کمبودها میبودیم؛ مجموعه فعالیتهای سازمان، ما را در مقابل تهدیدات ماهوارهای و رسانهای بیمه کرده است.
قائم مقام سازمان صدا و سیما با اشاره به اتفاق بزرگی که در حوزه تولید محتوا صورت گرفته است گفت: اثرات فرهنگی این امر و نیز دیجیتالسازی که بیش از 80 درصد جمعیت کشور را زیرپوشش قرار داده کاملا مشهود است.
وی ادامه داد: 80 درصد تجهیزات فنی مورد نیاز سازمان صدا و سیما در داخل کشور تامین شده و به 30 کشور نیز خدمات فناوری صادر میشود؛ این موارد اقدامات بزرگی هستند که به همت مدیران و مهندسان سازمان صدا و سیما انجام شدهاند و نشان میدهد با وجود همه مشکلات و تحریمها جزو کشورهای پیشرفته از نظر تجهیزات فنی رسانهای قرار گرفتهایم.
موسوی مقدم با اشاره به افق 1404 و لزوم تحقق اهداف پیشبینی شده در این سند چشم انداز گفت: جز رسانه ملی جمهوری اسلامی، نمیتواند عطش مخاطبان برای دسترسی به محتوای سالم را تامین کند بنابراین تعدد شبکههای خارجی نباید ما را مایوس کند.
قائم مقام سازمان صدا و سیما افزود: امروز بسیاری از باطلها را لباس حقیقت میپوشانند و به مردم ارائه میدهند به عبارت دیگر از موارد مورد نیاز مخاطبان به صورت کاذب سوءاستفاده میشود؛ در این میان به دنبال کارآمدترین توسعه رسانهای با تکیه بر خلاقیت هستیم.
وی با بیان اینکه سالمترین رسانه آموزشی و تفریحی با هدف ایجاد رسانه اثربخش برای سراسر جهان اسلام هدف عمده است گفت: رسانه ملی ما باید به مرجعیت امور معنوی، اخلاقی و پاکی با گستره بشریت تبدیل شود.
موسوی مقدم با تاکید بر رسیدن به امینترین، جذابترین و مورد اعتمادترین رسانه جهانی از سوی رسانه ملی جمهوری اسلامی خاطرنشان کرد: باید حرفهایترین و گستردهترین باشیم و اقدامات معاونت توسعه و فناوری رسانه در همین راستا بوده و بخشی از این هدف مهم، به فناوری اطلاعات و تکنولوژیهای روز، بازمیگردد.
قائم مقام سازمان صدا و سیما با تاکید بر تسریع در فعالیتهای گوناگون گفت: تجربه نشان داده آینده ما بسیار درخشانتر از امروز خواهد بود زیرا بارها با وجود همه محدودیتها توانستهایم مزیتهایمان را نشان دهیم و به پیشرفت برسیم که جایگاه کنونی ما گویای این حقیقت است چون سرمایههای خوبی در اختیار داریم.
وی با اشاره به رشد فزاینده مربوط به حوزه فناوری و رسانه در سازمان صدا و سیما خاطرنشان کرد: این امر باید همچنان ادامه یابد تا به همه ابعاد پیشرفت در حوزه رسانه دست یابیم؛ استقلال واقعی رسانهای باید در حوزه ماهوارهها و فضا پیگیری شود.
موسوی مقدم بر ضرورت هماهنگی میان بخشهای مختلف صدا و سیما به ویژه معاونت توسعه و فناوری رسانه گفت: پراکندگی یکی از آسیبهای مهم است بنابراین باید قوانینی برای هماهنگیهای لازم از نظر حقوقی وجود داشته باشند.
قائم مقام سازمان صدا و سیما با بیان اینکه هیچ خط قرمزی برای بخش توسعه و فناوری رسانه وجود ندارد تصریح کرد: هرچه جلوتر برویم به اهمیت این کار بیشتر پی میبریم بنابراین نیازمند جدیت و تلاش افزونتری هستیم؛ باید از فرصت کنونی استفاده کنیم تا دانش فنی رسانه را بومی کنیم و در اختیار بگیریم زیرا پنجرههای علمی جهان را به روی ما بستهاند.