کد خبر: ۷۸۷۰۴

مدیر مرکز موسیقی ارشاد:

غیرقانونی بودن ترانه تیم ملی فوتبال را تکذیب می‌کنم

مدیر مرکز موسیقی وزارت ارشاد در تازه ترین اظهار نظر پیرامون حاشیه‌های پیش‌آمده پیرامون ترانه رسمی تیم ملی فوتبال کشورمان در جام جهانی 2014 توضیحاتی را ارائه داد.

به گزارش شهر، پیروز ارجمند در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به حاشیه‌های پیش‌آمده پیرامون ترانه تیم ملی فوتبال کشورمان در جام‌جهانی با آهنگسازی و صدای احسان خواجه امیری خاطرنشان کرد: اخیرا در تعدادی از رسانه‌ها خبری به نقل از من منتشر شده که در آنها گفته شده که ترانه تیم ملی فوتبال کشورمان غیر قانونی بوده و دوستان وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال باید از مرکز موسیقی برای ساخت و تولید این اثر مجوز می‌گرفتند.

وی افزود: من از همین جا چنین اظهاراتی را تکذیب کرده و تاکید می‌کنم که صحبت‌های من اینگونه نبوده که ترانه تیم ملی فوتبال کشورمان غیر قانونی است چراکه من آگاه به این موضوع هستم که جایگاه حقوقی وزارت ورزش در جایی است که می تواند به لحاظ حقوقی نسبت به تولید چنین آثار فرهنگی اقدام کند. بنابراین اینکه احسان خواجه امیری در تولید این ترانه فعالیت غیر قانونی کرده است، تکذیب و اعلام می کنم آنچه به عنوان انتقاد از نحوه ساخت ترانه مورد نظر فدراسیون فوتبال کشورمان مطرح شده فقط و فقط در بخش حمایتی و کارشناسی ماجرا بوده و مرکز موسیقی وزارت ارشاد دخالتی در حوزه حقوقی ماجرا نداشته است.

مدیردفتر موسیقی وزارت ارشاد تاکید کرد: همکاری مستقیم احسان خواجه امیری با فدراسیون فوتبال به معنی غیر قانونی بودن کارهای این خواننده در جریان تولید ترانه تیم ملی فوتبال کشورمان در جام جهانی نیست. آنچه در این مورد هدف ما بوده است بخش حمایتی و کارشناسی بود که مرکز موسیقی پیرامون آن اظهار نظر کرد و هیچ نگاهی هم مبنی بر خدشه دار کردن جایگاه حقوقی همکاران ما در وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال نداشته‌ایم.

ارجمند درباره صحبت‌هایی مبنی بر تغییر سرود تیم ملی در جام جهانی فوتبال خاطر نشان کرد: من و همکارانم در دفتر موسیقی وزارت ارشاد بدون در نظر گرفتن مسوولیت های دولتی که در آن هستیم تمام تلاش خود را انجام می دهیم تا یک اثر ارزشمند در اندازه های نام تیم ملی و ملت ایران تولید و معرفی کنیم از سویی دیگر اگر دوستان وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون فوتبال تمایلی به این فضا داشته باشند دفتر موسیقی وزارت ارشاد این آمادگی را دارد که بر اساس وظیفه ملی میهنی خود در مدت زمان کوتاهی اقدام به تولید قطعه ای ارزشمند کرده و به عنوان سرود تیم ملی ایران در جام جهانی معرفی کند.

 براساس این گزارش بعد از حاشیه های فراوانی که درباره ترانه تولید شده از سوی احسان خواجه امیری برای سرود رسمی تیم ملی فوتبال کشورمان به وجود آمد، سید جواد هاشمی تهیه‌کننده یکی از برنامه های تلویزیونی ویژه جام جهانی  هم در گفتگو با رسانه ها از تولید دو قطعه موسیقایی با صدای رضا یزدانی و فرزاد فرزین برای این ویژه برنامه خبر داده و گفته است: «بنده با تمام ارادت و ارزش و احترامی که برای احسان خواجه امیری و کارش قائل هستم و علاقه خاصی که به وی دارم، در صورت صلاح دید جناب آقای ارجمند با کمال میل حاضرم این دو قطعه را به ایشان تحویل دهم تا هرکدام از این قطعات را که در شورای این دفتر پذیرفه شود، به عنوان سرود تیم ملی معرفی کنند. هر دو قطعه ای که به تهیه کنندگی بنده ساخته شدند از کیفیت بسیار بالایی برخوردارند که بدون شک می توانند رضایت اکثریت مردم و جامعه موسیقی را جلب کنند چراکه بی نهایت کیفیت کارها بالا است و به قول معروف یکی از یکی بهتر هستند. امیدوارم سرود تیم ملی ایران در جام جهانی را همه مردم دوست داشته باشند.»
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران

فرهادی دوباره در فرانسه فیلم می‌سازد

اختصاص ۷۵ هزار مترمربع فضای مسقف برای برپایی نمایشگاه کتاب

هفدهمین نشست کانون هنری «دل‌آواز» در فرهنگسرای ابن سینا

کارگاه نقاشی و کاردستی برای کودکان همراه با قصه‌خوانی در خانه‌ فرهنگ باصفا

جواد رمضان‌نژاد رییس «ساترا» شد

انتشار مستندهای برگزیده «سینما حقیقت» در نمایش خانگی

اجتماع بزرگ سوگواری هیئات مذهبی منطقه ۲۲ در مراسم امام‌صادقی‌ها

آیین اختتامیه دومین جشنواره هنر عاماج با معرفی برگزیدگان در برج میلاد برگزار شد

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲ اردیبهشت‌ماه

برنامه تعطیلی سینماها به مناسبت شهادت امام صادق(ع)

«پاپ» را در این فیلم‌ها ببینید

آیین اختتامیه اولین دوره جشنواره موسیقی باران برگزار شد

برنامه‌های فرهنگسرای سلامت به مناسبت هفته سلامت اعلام شد

تازه‌ترین آمار درباره میزان مخاطبان «پایتخت ۷»

شب شعر سعدی در کتابخانه مصطفی رحماندوست

نمایشگاه مرور آثار اصل هنرمندان کارتونیست خارجی در خانه کاریکاتور ایران

نه دست مانده، نه تاب و توان به پیکر من...

«کارن همایونفر» چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ شد / حاتمی‌کیا: کارن، کار خود را کرد!

کارگاه آموزشی «مزاج‌شناسی» در خانه فرهنگ پرواز

نشست نقد و بررسی کتاب «جاناتان مرغ دریایی» در کتابخانه تلاش

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه

پنجاهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ایستگاه سعدی»

درخواست بیش از ۲۳۰۰ ناشر برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران

برپایی اولین بازارچه «کاسبان کوچک» در منطقه ۱۹