کد خبر: ۸۲۶۹۹

فیلم هاری در فرهنگسرای فردوس نقد شد

فیلم سینمایی «هاری» به کارگردانی «امیراحمد انصاری» و تهیه‌کنندگی مشترک «مهدی مددکار» و «علی شاه حاتمی» شامگاه دوشنبه ۹ شهریور در هفتاد و چهارمین نشست سکانس خانه فیلم فرهنگسرای فردوس نمایش، نقد و بررسی شد.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران؛ هفتاد و چهارمین نشست سکانس خانه فیلم فرهنگسرای فردوس با نمایش فیلم سینمایی هاری آغاز و در ادامه نشست نقد و بررسی با حضور جمعی از عوامل فیلم همچون امیر احمد انصاری، علیرضا کمالی، هنگامه قاضیانی، میلاد کی مرام، حسین سلیمانی و محمدرضا مقدسیان به عنوان منتقد برگزار شد. 
 
در ابتدای این نشست بازیگران و کارگردان فیلم هاری ضمن ابراز تاسف از درگذشت علی طباطبایی و تسلیت به اهالی سینما در خصوص فیلم مطالبی را عنوان کردند. 
 
امیراحمد انصاری، کارگردان این فیلم ضمن قدردانی از گروه و عوامل این فیلم گفت: هاری فیلم من نیست، فیلم همه عزیزانی است که دوستانه در کنار ما ایستادند و این فیلم ساخته شد. وقتی در محیطی برپایه تعامل و اعتماد فیلم بسازیم و جرقه‌هایی از خلاقیت در آن باشد در کنار بازی‌های درخشان بازیگران و دیگر عوامل فیلم ماحصل آن اثری می‌شود که امروز با هم مشاهده کردیم. 
 
وی افزود: علاقه من به سینمای داستانی و قصه گو بوده و در هاری و چند فیلم دیگرم فضایی گیم‌وار را تجربه کردم که از علائق اصلی من است و دوست دارم بازیگران بار اصلی داستان را به دوش بکشند. من همیشه به سینمایی کیمیایی علاقمند بودم و سعی داشتم در آثارم بارقه‌هایی از سینمایی ایشان را همراه داشته باشم. 
 
بدون درنگ بازی در این فیلمنامه را پذیرفتم
در ادامه این نشست هنگامه قاضیانی اظهار داشت: وقتی فیلمنامهٔ هاری را خواندم بدون هیچ درنگی پذیرفتم در فیلم بازی کنم و این به دلیل هوشمندی و جسارت کارگردان بود زیرا کاملا متفاوت از قالبی بود که سینمای ایران سعی داشت از من بسازد و این نقش برایم مانند نفس کشیدن روی آب بود برایم و پارادوکسی که این کاراکتر داشت برایم بسیار جذاب بود. 
 
سینمای ایران این روزها ضعف فیلمنامه دارد
در بخشی دیگر از این نشست میلاد کی مرام با اشاره به درگذشت علی طباطبایی گفت: این روز‌ها خوشحال نیستم ولی از اینکه در کنار شما هستم احساس خوبی دارم. یکی از مظلوم‌ترین و مهربان‌ترین دوستانم را از دست داده‌ام و‌ای کاش یاد بگیریم آدم‌ها را تا وقتی زنده هستند دوست بداریم. 
 
وی در ادامه از عوامل فیلم که در سالن حضور داشتند نام برد و گفت: تجربهٔ هاری بسیار بی‌نظیر بود و من آدم ریسک پذیری هستم و کسانیکه کارهای مرا دنبال می‌کنند می‌دانند که فیلم‌هایی مانند ملکه، مستانه، ۳۶۰ درجه، خط ویژه و هاری فیلم‌های متفاوتی به لحاظ ژانر و موضوع با یکدیگر هستند و ما این روز‌ها ضعف فیلمنامه داریم و در انتخاب کار‌هایم بیش از گذشته دقت دارم. 
 
ترجیح می‌دهم در خانه پدری بمانم!
علیرضا کمالی نیز در ادامهٔ این مراسم با اشاره به تجربیات متفاوتش در سینما گفت: من فارغ التحصیل بازیگری از دانشکده هنرهای زیبا هستم و حوزه‌های گوناگونی چون تئا‌تر، عروسگ گردانی، صداپیشگی، طراحی صحنه و بازیگری تجربه کرده‌ام و کماکان ترجیح می‌دهم وارد پنت هاوس نشوم و در خانهٔ پدری بمانم! 
 
این بازیگر در تکمیل صحبت‌هایش گفت: بازیگری که مردمش را از بالا به پایین نگاه می‌کند و ماشین یک میلیاردی سوار می‌شود نمی‌تواند در قالب قشر‌های مختلف جامعه در سینما حضور داشته باشد و نقش آن‌ها را بازی کند، سعی می‌کنم مردم را دوست داشته باشم و معتقدم هاری جدای از همهٔ رفاقت‌هایی که بین گروه جاری بود فیلم قابل تاملی شده است اما تشویق یا انتقاد از فیلم بر عهدهٔ مخاطب خواهد بود. 
 
در ادامهٔ این مراسم نیز حسین سلیمانی که یکی از نقش‌های متفاوت فیلم هاری را بازی کرده است در خصوص حضورش در فیلم گفت: برای من افتخاری بود که در کنار بزرگان سینما همچون جمشید هاشم‌پور و هنگامه قاضیانی حضور داشته باشم و هنگامی که این نقش به من پیشنهاد شد پذیرفتم و طی جلساتی که با کارگردان داشتیم به توافق کلی درباره نوع بیماری این کاراک‌تر و شیوه بازی آن رسیدیم و ماحصل آن را امروز تماشا کردید و حتی سکانس پایانی و دشوار نقش من را با یک برداشت گرفتیم و هنگامیکه از کارگردان خواستم دوباره تکرار کنیم ایشان نپذیرفتند و گفتند عالی بود. 
 
این بازیگر در پایان صحبت‌هایش گفت: من به جرات می‌توانم بگویم هاری تنها فیلمی بود که در پشت صحنهٔ آن هیچ بازیگری پشت دیگری حرف نزد! 
 
حسن هندی، سمیرا شکوری، علی گلبهاران، اشکان مستی و ایلیا کیوان از دیگر عوامل فیلم بودند که در سالن حضور داشتند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس
صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۳۰ تیر ماه ۱۴۰۴