در ششمین مراسم جایزه علمی دکتر کاردان؛
«استاد احمد احمدی» در فرهنگسرای ارسباران تجلیل میشود
در ششمین مراسم جایزه علمی دکتر علیمحمد کاردان از دکتر احمد احمدی، استاد برجسته فلسفه و حکمت تجلیل میشود.
به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، موسسه روان شناسی و علوم تربیتی دکتر کاردان (دانشگاه تهران) با همکاری سازمان نظام روان شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران، انجمن روانشناسی اجتماعی و فرهنگسرای ارسباران ششمین مراسم اعطای جایزه علمی دکتر کاردان را روز دوشنبه ۱۴ دی ماه با تجلیل از استاد احمد احمدی برگزار میکند.
همه ساله همزمان با سالروز درگذشت دکتر کاردان، علاوه بر تجلیل از استادان برجسته عرصه علوم انسانی و اجتماعی، درحمایت از پژوهشهای نوآورانه در حوزه روانشناسی و علوم تربیتی، تندیس جایزه دکتر کاردان به همراه لوح تقدیر و جوایزی ویژه از طرف خانواده استاد فقید، به رسالههای برگزیده دانشپژوهان مقطع دکتری در این حوزه اهدا میشود.
این مراسم ساعت ۱۵ روز دوشنبه چهاردهم دیماه در فرهنگسرای ارسباران، واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از پل سیدخندان، خیابان جلفا برگزار خواهد شد.
دکتر احمد احمدی پانزدهم شهریور ماه سال ۱۳۱۲ در خانوادهای متدین و کشاورز در یکی از روستاهای توابع شهرستان ملایر متولّد شد. در سال ۱۳۳۱ برای تحصیل علوم حوزوی به حوزه علمیه بروجرد رفت. سپس با عزیمت به حوزه علمیه قم دروس تفسیر و فلسفه اسلامی را در سطوح عالی در محضر علامه طباطبایی و دروس خارج فقه و اصول را در محضر استادان و مراجع گرانقدری چون آیات عظام بروجردی، مرعشی نجفی، محقق داماد و امام راحل(ره) فرا گرفت. درحین شروع به تدریس در دبیرستانهای قم، اشتیاق به دانش اندوزی او را به دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران کشاند.
وی تحصیلات خود را در رشته فلسفه غرب پیگیری و به دعوت زنده یاد مرحوم دکتر یحیی مهدوی در سال ۱۳۵۲ به عضویت هیأت علمی دانشگاه تهران درآمد و در سال ۱۳۵۸ موفق به اخذ دکتری فلسفه از این دانشگاه شد.
دکتر احمدی به فرمان امام خمینی (ره) پنجم دیماه ۱۳۶۰ به عضویت ستاد انقلاب فرهنگی و سپس شورای عالی انقلاب فرهنگی در آمد و نقش بسزایی در بازگشایی دانشگاههای کشور داشت. شورای انقلاب فرهنگی همچنین برنامه تربیت استاد و تدوین کتاب دانشگاهی در علوم انسانی را نیز برعهده وی بود. در راستای این برنامهها، تأسیس دانشگاه تربیت مدرس با هدف تربیت استادان دانشگاهی، برعهده داشتن ریاست دانشکده علوم انسانی این دانشگاه به مدت چهارده سال، تأسیس و مدیریت سازمان مطالعه، تدوین کتب علوم انسانی دانشگاهها (سمت) از آغاز فعالیت آن در نیمه دوم سال ۱۳۶۴ تا به امروز از خدمات ماندگار دکتر احمدی است.
سازمان (سمت) تاکنون قریب به ۲۰۰۰ عنوان کتاب درسی دانشگاهی و مبنایی علوم انسانی را در بیش از ۳۷ میلیون نسخه منتشر کرده و در اختیار دانشجویان و استادان ایران و دیگر کشورهای فارسی زبان نهاده است.
دکتر احمدی در راستای ایجاد پیوند میان حوزه و دانشگاه، در تأسیس و ادامه فعالیت دفتر همکاری حوزه و دانشگاه که بعد از مدتی به «پژوهشگاه حوزه و دانشگاه» تغییر نام داد، سهم بهسزایی داشت. وی همچنین در سال ۱۳۶۵ یک مرکز آموزشی در حوزه علمیه قم تأسیس کرد که طلاب دینی را برای تدریس معارف اسلامی در دانشگاهها تربیت میکرد. دکتر احمدی در دوره هفتم به عنوان نماینده مردم تهران به مجلس شورای اسلامی رفت. وی به مدت بیش از ۴۰ سال در عالیترین سطوح تحصیلی در دانشگاهها و مراکز علمی و حوزوی کشور به تدریس مشغول بوده و تاکنون چندین جلد کتاب مبنایی در زمینه فلسفه غرب را نگارش و ترجمه کرده و بیش از هشتاد مقاله علمی و فلسفی از وی منتشر شده است.
گزارش خطا
پسندها:
۰
ارسال نظر
آخرین اخبار